YEREL HABERLER - 30 Mayıs 2013 Perşembe 10:49

AK PARTİ BÖLGE TOPLANTISI SAKARYA`DA YAPILACAK

A
A
A
AK PARTİ BÖLGE TOPLANTISI SAKARYA`DA YAPILACAK

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Bolu ve Düzce illerinin de katılacağı Bölge Toplantısı, 1 Haziran Cumartesi günü Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek.
Sakarya`da gerçekleştirilecek Bölge Toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop`un yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı 1. Bölge Sorumlusu Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı 5. Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz katılacak.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, yapılacak toplantının önemine değinerek, "AK Parti kadroları olarak, kurulduğumuzdan bugüne milletimizden aldığımız destek ve güvenle her zaman milletimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Bu hizmetlerin gerçekleşebilmesi için sadece seçim dönemlerinde seçim için değil, milletimizin menfaatine olabilecek her yenilik ve düzenlemede onlarla birlikte ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Bizim için önemli olan, gönülleri fethetmek ve ülkemizin daima bir adım daha ileriye gitmesini sağlamaktır. Bir taraftan yeni Türkiye`nin inşasında yeni anayasa gibi hedeflerimizle yol alırken, bir taraftan da Türkiye`deki Siyasi Partilere bugün ve gelecekte örnek olacak kurumsal kimliğimizi güçlendirecek ve sürekli kılacak teşkilat içi çalışmalarımızı da titizlikle yürütüyoruz. Bu çerçevede 1 Haziran Cumartesi günü Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Bölge Toplantısına ev sahipliği yapacağız" şeklinde konuştu.
Sakarya, Bolu ve Düzce İlleri İl ve İlçe Başkanları, İl ve İlçe Seçim İşleri ve SKM Başkanları, Gençlik ve Kadın Kollarının da hazır bulunacağı toplantıda, Seçim İşleri Başkanlığı gözü ile bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilecek il ve ilçelerdeki sandık yönetimlerinin son durumları, seçime yönelik teşkilat yapıları gözden geçirilerek buna yönelik eğitim verilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir