ASAYİŞ - 08 Şubat 2012 Çarşamba 15:26

KAMYONET KARŞI ŞERİDE UÇTU: 2 YARALI

A
A
A
KAMYONET KARŞI ŞERİDE UÇTU: 2 YARALI

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, alkollü olduğu tespit edilen ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonet karşı şeride uçarak devrilirken kazada iki kişi yaralandı. Dün gece saat 23.30 sularında Sakarya Caddesi üzerinde seyreden Mehmet Ü. (33) idaresindeki 69 AL 933 plakalı kamyonet, aşırı hızdan dolayı Sakarya Endüstri Meslek Lisesi önünde kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyonet refüjü aşarak karşı şeride uçtu. Burada 54 B 1180 ve 54 EU 820 plakalı araçlara çarpan kamyonet daha sonra
takla atarak durabildi.
Kazada, sürücü Mehmet Ü ve yanında bulunan İsmail T. (34) yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Sürücü Mehmet Ü.’nün 41 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı tespit edildi.
Kazanın meydana geldiği esnada trafiğin yoğun olmaması ve kaldırımda yayaların bulunmamasından dolayı facianın eşiğinden dönüldüğü belirtildi. Kontrolden çıkarak karşı şeride uçan aracın refüjde 4 ağacı kökünden sökerken, karşı şeritte çarptığı iki araçta da maddi hasara yol açtığı görüldü. Kazadan sonra Sakarya Caddesi bir buçuk saat trafiğe kapalı kaldı.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir