GÜNDEM - 01 Mart 2025 Cumartesi 13:37

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz"

A
A
A
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz"

AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi sonrası Genel Başkan Yardımcısı görevine devam eden Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Alemdar, "Birlik ve beraberlik içinde, yan yana, omuz omuza Sakarya’mız için var gücümüzle çalışacağız. Her zaman yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam" dedi. Yavuz ise birliktelikle Sakarya’ya hizmet sunmaya devam edeceklerini vurguladı.


AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde yeniden Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı olarak görevine devam eden Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve bürokratlarının karşıladığı Yavuz, Büyükşehir ailesine çalışmalarında başarılar diledi, nazik karşılamaları için teşekkür etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Çetin, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve teşkilat mensupları yer aldı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’a ziyareti için teşekkür eden, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Alemdar, "Genel Başkan Yardımcımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, yan yana, omuz omuza Sakarya’mız için var gücümüzle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonuna en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Elbette tüm bu çalışmalarımızda Sayın Genel Başkan Yardımcımızın katkısı bizler için çok kıymetli. Kendisi bu konuda hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı. Destekleri için çok teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve ekibine ev sahiplikleri için teşekkür ederek, "Hep birlikte şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar başta olmak üzere, tüm ilçe belediye başkanlarımız ve parti teşkilatlarımızla şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Nazik misafirperverliği için Büyükşehir ailesine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzonspor’da, Orhan Kaynak için tören düzenlendi Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Orhan Kaynak için kulüp binasında anma töreni gerçekleştirildi. Dün geçirdiği kap krizi sonrası 56 yaşında yaşamını yitiren Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Orhan Kaynak için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idari binada tören düzenlendi. Törene; Kaynak’ın ailesinin yanı sıra Eski Devlet Bakanı ve Eski Trabzonspor Başkanı Faruk Özak, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Fatih Tekke ile teknik ekip, futbolcular, siyasetçiler, spor camiasından isimler ve vatandaşlar katıldı. Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, törende yaptığı konuşmada, "Kulübümüz çok değerli bir ismini kaybetti. Orhan Kaynak, Trabzonspor ruhunu ve sevgisini taşıyan bir isimdi. Attığı goller ve Avrupa kupalarında elde ettiği başarılarla camiamızda yer edindi. ‘Küçük Orhan’ lakabıyla bilinen Kaynak, bilgi ve tecrübesini oyuncularımıza aktarmaya devam etti. Trabzonspor’a bağlılığı ve karakteri ile her zaman örnek bir isim oldu. İyi bir insanı ve dostu kaybettik. Onun verdiği emek camiamızda yaşamaya devam edecek. Camiamıza sabır diliyorum" ifadelerini kullandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ise, "Şok olduk. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Benim takım arkadaşımdı ve her zaman pozitif enerjisi olan bir insandı. Bir yıldır teknik ekibimizde birlikteydik. Çok iyi, güler yüzlü bir insandı. Bu şoku atlatmak zor olacak ama hepimizin başı sağ olsun" dedi. Takım arkadaşı ve teknik ekipte birlikte çalıştığı Orhan Çıkrıkçı ise, "Dün en güzel vakitlerden birini geçirdik, bugün ise onun cenazesi için buradayız. Allah mekanını cennet eylesin" cümlelerine yer verdi. Orhan Kaynak’ın cenazesi, yarın İstanbul Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Sarıyer Ağlamış Dede Mezarlığı’nda toprağa verilecek.