YEREL HABERLER - 26 Kasım 2015 Perşembe 12:49

Temalı Atölyelerde Yılbaşı Coşkusu

A
A
A
Temalı Atölyelerde Yılbaşı Coşkusu

Bulvar Alışveriş Merkezi’nde (AVM) çocuklar, yeni yıla kadar yılbaşı konseptli atölyelerde buluşacak.
Her özel günde gerçekleştirdiği etkinlikleri Samsunlularla buluşturan Bulvar AVM, yeni yıl coşkusunu çocuklarla paylaşacak. Her hafta farklı bir konseptle gerçekleşen atölyelerde, önümüzdeki haftaların teması “Yılbaşı” olacak. Rengarenk fon kartonları, boncuklar, pullar, atık malzemeler, kurdeleler ve grapon kağıtlarıyla çocuklar birbirinden renkli yılbaşı süsleri yapacaklar. Maskeler, yılbaşı kapı süsleri, parlayan yıldızlar, yılbaşı ağacı süsleri, kurdeleler ve rengarenk yılbaşı şapkaları çocukların ellerinde şekillenecek.
Çocuklar bu hafta maske yapım atölyesinde buluşurken, ebeveynler şehrin merkezi Bulvar AVM’de yeni yıla özel olarak hazırlanan yılbaşı koleksiyonlarına, fark yaratacak kombinlere, cazip kampanya ve avantajlara sahip olabilecekler. Ayrıca, her 100 TL’lik alışverişlerde BMW kazanma şansı elde edecekler.
Her cumartesi 13.00-18.00 saatleri arasında Bulvar AVM kapalı yemek katında gerçekleşen atölye etkinliklerine tüm çocuklar ücretsiz olarak davet edildi.
Program şöyle:
28 Kasım Cumartesi 13.00-18.00 Yılbaşı Maskesi Yapım Atölyesi
5 Aralık Cumartesi 13.00-18.00 Yılbaşı Kapı Süsü Yapım Atölyesi
12 Aralık Cumartesi 13.00-18.00 Yılbaşı Yıldız Yapım Atölyesi
19 Aralık Cumartesi 13.00-18.00 Yılbaşı Ağaç Süsleri Yapım Atölyesi
26 Aralık Cumartesi 13.00-18.00 Yılbaşı Kurdelesi ve Şapka Yapım Atölyesi
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.