SPOR - 20 Mayıs 2017 Cumartesi 22:03

Uğur: “Hakem Özkahya’nın yüreği yoksa bu işi yapmasın”

A
A
A
Uğur: “Hakem Özkahya’nın yüreği yoksa bu işi yapmasın”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, küme düştükleri maç sonrasında maçın hakemi Halis Özkahya’ya yüklenerek, “Allah rızası için bu hakemleri futboldan uzaklaştırsınlar.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, küme düştükleri maç sonrasında maçın hakemi Halis Özkahya’ya yüklenerek, “Allah rızası için bu hakemleri futboldan uzaklaştırsınlar. Eğer yüreğin yoksa bu işi yapma arkadaş” dedi.


Teknik Direktör Mustafa Uğur, Samsunspor maçı sonrasında yaptığı maç sonu basın toplantısında maçın hakemi Özkahya’ya ateş püskürerek, “Samsunspor takımını kutluyorum. Ligde kaldılar. Önümüzdeki sezonda inşallah bu durumlara gelmezler. Kısa bir süre burada görev yaptım gönül bağımız var. Çocuklarımın alınlarından öpüyorum. Onurlu mücadelelerini buraya kadar getirdiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Müsabakayı kazanmak için de gayret ettiler. Maçın sonucu itibarıyla küme düştük ama müsabakada verdiği ve vermediği kararlarla maçın önüne geçen ‘kirli bir hakem’ vardı. O da hakem Halis Özkahya. Ben kendisini kınıyorum. Biz 4-1 yenildiğimiz maçta dahi hakemi tebrik edecek kadar onurlu, yürekli insanlarız. MHKY’e sesleniyorum, ‘Allah rızası için bu hakemleri futboldan uzaklaştırsınlar.’ Eğer beceremiyorsa gitsin başka bir iş yapsın. Çünkü burada onurlu insanların, temiz yüreklerinin ve alın terlerinin sıkıntıları var. 5 oyuncu değişikliği yapıldı, 5 kez oyuncu sakatlanıyor. Sakatlığın her seferinde oyun 1,5 dakika duruyor. 4 dakika uzatma veriyor. Onu da tamamlatmıyor. Niye? Korku ve endişe içerisinde. Eğer yüreğin yoksa bu işi yapma arkadaş” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.