GENEL - 14 Mart 2018 Çarşamba 15:27

Meslekte 30. yılını dolduran doktorlara sürpriz

A
A
A
Meslekte 30. yılını dolduran doktorlara sürpriz

Samsun’da bir hastanede, meslekte 30’uncu yılını dolduran doktorlar için ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla sürpriz kutlama programı düzenlendi.

Samsun’da bir hastanede, meslekte 30’uncu yılını dolduran doktorlar için ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla sürpriz kutlama programı düzenlendi.


Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nde görevli Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ersen Hürmüzlü, Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Gürkan Özkan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Ali Kemal Yazıcı’nın mesleğe adım atışının 30. yılı, hastane idarecileri tarafından sürpriz yapılarak kutlandı. Uzm. Dr. Ersen Hürmüzlü, Opr. Dr. Gürkan Özkan, Opr. Dr. Ali Kemal Yazıcı, kendileri için hazırlanan pastayı birlikte kesti.


Sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi olduğunu belirten Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, “Vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmeti almaları için gece-gündüz demeden görevlerini başarıyla yerine getiren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Bu anlamlı günde biz de hastanemizde görevli olan mesleğe 30 yılını adamış doktorlarımız için böyle bir program düzenleyerek onları onure etmek istedik. Kendilerine görevlerinde başarılar ve nice 30 yıllara diliyorum” dedi.


Doktorlar ise, hekimlik mesleğini 30 yıldır yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Kutlama programına ayrıca Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Neslihan Burtaçgiray, Hasta Yatış Sorumlusu Sevcan Aydın, Başhemşire Kader Kınık, Başhemşire Yardımcısı Dilek Özçelik ve sağlık çalışanları katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz” Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen programın konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir oldu. Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ali Öztürk, Genel Sekreter Nihat Yıldız ile Daire Başkanları ve öğrenciler katıldı. Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan Nedim Sözbir; eğitim, çalışma, kariyer hayatı ile Düzce Üniversitesi’nin gelecekteki planları ve hedefleri konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Uydu alanında aldığı eğitimlerden ve tecrübelerinden söz eden Sözbir, TÜRKSAT 6A uydusunun çalışma ekibinde yer aldığını belirterek bu uydunun özellikleri hakkında bilgiler paylaştı. Bilimi toprağa, ağacı teknolojiye, sanayiyi de meyveye benzeten Prof. Dr. Nedim Sözbir, bilim olmadan teknolojinin de olmayacağını vurguladı. Zekanın başarıda yüzde 1 etkisi olduğunu dile getiren Sözbir, çalışmanın önemi üzerinde durdu. Düzce Üniversitesi’nin proje sayılarını artırarak sıralamalarda daha üst sıraları hedeflediğini ifade eden Nedim Sözbir, öğrencilerin topluluklarda görev almasını ve ortak ders çalışmalarını tavsiye ederek eğitim ve kariyer alanında yol gösterici açıklamalarda bulundu. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.