YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 16:09

OMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ TÖRENLE AÇILDI

A
A
A
OMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ TÖRENLE AÇILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi törenle açıldı.
Atakum Kampüsü’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Baro Başkanı Nejat Anıl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Prof. Dr. Hasan Gümüş, dekanlar, meslek yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Prof. Dr. Hüseyin Akan törende yaptığı konuşmada, "İletişim dememizin amacı gazete ve radyodan başka; televizyon, internet gibi faktörlerin de iletişime dahil olmasıdır. Burada yetiştirilen öğrenciler modern iletişim sistemi ile yetişerek hem medyaya hem de Samsun’a önemli boyutta katkı sağlayacaklardır. Bu meslekte eğitimin önemli olması kadar çekirdekten yetişme dediğimiz husus da oldukça önemlidir. Samsun’daki zengin medya varlığını düşünürsek, buradan mezun olan öğrencilerimiz hem eğitimlerini en iyi şekilde alacak, hem de işi mutfağında öğrenmiş olacaklardır" dedi.
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Uludağ da İletişim Fakültesi’nin; "Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Televizyon ve Radyoculuk, Görsel Tasarım" bölümlerinden oluşacağını belirterek, önümüzdeki yıl "Gazetecilik" bölümünün de açılacağını söyledi.
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan ve beraberindeki protokol kurdele keserek İletişim Fakültesi’nin açılışını gerçekleştirdiler.
Açılış töreni ikramla son buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir