YEREL HABERLER - 12 Ocak 2012 Perşembe 15:52

DEMİRTAŞ, MÜTEAHHİTLER İLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
DEMİRTAŞ, MÜTEAHHİTLER İLE BİR ARAYA GELDİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Baruthane mevkisindeki 40 bin metrekarelik arsasına uygulanacak olan yeni konut projesi Samsun’a yeni bir değer katacak” dedi.
Kalkancı Mahallesi Yaprak Evleri Sitesi bürosunda kahvaltıya davet edilen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, müteahhitlerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı programına İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, daire amirleri, mahalle muhtarları ve müteahhitler katıldı. Baruthane, Kalkancı ve Karasamsun Mahallelerini içine alan bölgede yapımı devam eden yaşam sitelerinin İlkadım’ın çehresini değiştirdiğini, bu bölgenin günden güne değerinin arttığı kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, “İlkadım ilçesinin son yıllarda kat kat değer kazanan bu bölgesine belediye olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Çevre düzenlemesiyle birlikte bölgede park ve bahçe faaliyetlerini artıracağız. Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Baruthane mevkisindeki 40 bin metrekarelik arsasına uygulanacak olan yeni konut projesi Samsun’a yeni bir değer katacak. Gelişmekte olan bir mevkide yapımına başlanacak bu çalışmayı İlkadım Belediyesi olarak çok beğendik. İlkadım ilçesinin yaşam kalitesini yükseleceğini düşünüyorum” diye konuştu.
İlçede kentsel dönüşümü yaygınlaştırmak istediklerini dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, “Fatih, Reşsadiye, Kadıköy, Anadolu, Zeytinlik, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallelerinde kentsel dönüşümü uygulamak istiyoruz. Amacımız insanlarımızı kendi gecekondularına karşı gelecek düzeyde konut sahibi yapmak. Müteahhitlere de bunlardan İlkadım Belediyesi’ne yük getirmeden karşılıklı iş yapabilecek bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Tamamını bir anda yapamayacağız ama ada ada gitmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir