YEREL HABERLER - 12 Ocak 2012 Perşembe 18:48

SAFFET ÇALIŞKAN`DAN VEDA ZİYARETİ

A
A
A
SAFFET ÇALIŞKAN`DAN VEDA ZİYARETİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aksaray Müdürlüğü’ne tayin olan Saffet Çalışkan, "28 yıldır çalıştığım Samsun’dan ayrılmak, evimden ayrılmak gibi geliyor" dedi.
1984 yılında Ankara’dan Samsun’a Emekli Sandığı Başmüdürlüğü’nün kuruluşu için gelen Saffet Çalışkan, 28 yıl boyunca kaldığı Samsun’da SGK Müdürlüğü görevini yürüttüğü esnada memleketi olan Aksaray SGK Müdürlüğü’ne tayin oldu. Veda ziyaretleri çerçevesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen’i ziyaret eden Saffet Çalışkan, bulunduğu makamı hizmet etmek için kullandığını söyledi.
28 yıl boyunca çalıştığı Samsun’dan ayrılmanın evinden ayrılmak gibi geldiğini belirten Saffet Çalışkan, "Samsun’da 2 bölge müdürlüğü, 2 il müdürlüğü feshedilerek SGK İl Müdürlüğü oluşturuldu 2008 yılının Ocak ayında. Bu kurumları ve personelleri bir araya getirerek bir ailiyet duygusu ile SGK oluşturmaya çalıştık ve şuanda Samsun’da fiilen 9 tane merkez müdürlüğü oluşturduk. Samsun şuanda 9 vilayetin koordinasyonundan sorumlu. Tüm arkadaşlarım ve ben odalarımızın ve gönlümüzün kapılarını vatandaşa açık tuttuk. Buralarda oturuş sebebimiz sadece insanlara hizmet amaçlı. Bu işi unutarak bu koltuklardan farklı mana çıkartmadık. Bu bakamlar hizmet için bir fırsattır, bir vesiledir, o gözle bakmaya çalıştık" diye konuştu.
SGK Aksaray Müdürlüğü görevine tayin edilen Saffet Çalışkan’dan boşalan SGK Samsun Müdürlüğü’ne Ankara SGM Müdür Vekili Başmüfettiş Selami Göz atandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir