YEREL HABERLER - 06 Şubat 2012 Pazartesi 17:50

AK PARTİ`Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN YILMAZ`A ZİYARET

A
A
A
AK PARTİ`Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN YILMAZ`A ZİYARET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ı yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber makamında ziyaret eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Göktepe, "Belediyemiz yaptığı hizmetlerle AK Parti’nin her zaman yüz akı olmuştur" dedi.
Geçen ocak ayında gerçekleştirilen AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi sonrası oluşan yeni AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Yılmaz, Gençlik Kolları’nın siyasetteki yeri ve önemine değindi ve AK Parti’li gençlere tecrübelerinden nüanslar aktardı. Yılmaz’ı can kulağı ile dinleyen gençler, Samsun için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini kaydederek, ziyareti kabul etmesinden ötürü Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.
Yapılan ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "Büyükşehir Belediyemiz bizim yük akımız. Belediyemiz yaptığı hizmetlerle AK Parti’nin her zaman yüz akı olmuştur. Özellikle biz gençler olarak hem üniversite teşkilatımız hem de ilçe teşkilatlarımız olmak üzere Belediyemizin yaptığı hizmetleri enine boyuna toplantılarda tartışıp başkanımızdan bizzat fikirler alıp, hem öğrenmeye hem de halka aktarmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler Ak Parti’nin gururudur. Özellikle biz gençler olarak en çok beklediğimiz yaptığınız hizmetlerin bugüne hizmet etse de geleceğe de mutlaka emin adımlarla hizmet etmesi ve edecek olmasıdır. Böyle de olmaktadır. Yarının büyükleri olarak bu günden yapılacak pek çok şeyi, geleceğe dair sizin yapmanız bizleri onure ediyor" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz ise şöyle konuştu: "Adalet ve Kalkınma Partisi gençliğe önem vermekte ve özellikle her platformda altını çizerek seslendirdiği gençliğe değer vermektedir. Şehirlerimizin hemen hemen tümünde partimizin ana kademesini oluşturan omurgayı büyük oranda gençlik kollarımıza verdiği önem ile birlikte geliştirdik. Gençlik kollarımızın başkanı Caner Göktepe hakikaten ana kademenin önemli bir organı olarak gençlik kollarını oluşturdu. Yerel yönetimlerle şehrin çeşitli dinamikleriyle kurduğu güzel diyaloglarla bir üniversite şehri olan Samsun’umuzda gençliği de ortaya çıkararak ortaya koyduğu dinamiklerle partimizin yüz akı oldu. Kongreler, siyasi partilerin oldukça canlarının hassas olduğu zamanlardır. Parti içi dinamikler bu zamanlarda birbirlerini incitebilirler. Sonuçta siyaset bir rekabet üzerine kurulmuştur. Anca İl Gençlik Kollarımızın Başkanı Caner Göktepe’nin sıcak ve kucaklayıcı üslubu ile olabilecek bir takım hassasiyetlerde rötuşlandı ve güzel bir kongre ile gençlik kollarımız böylece yeni yönetimini oluşturdu."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: “Şimdiden zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmaya hakkı yok” İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden kimsenin zihinsel olarak tatile çıkmaya hakkı yok” dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı Adana Demirspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligden düşmenin matematiksel olarak kesinleşmesine kadar bir oyun kimliğine sahip olduklarına değinerek Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta bunun uzağındaydık. Bir hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Bu zamana kadar oluşturduğumuz futbol kimliği devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün 90 dakikanın sonundaki davranıştan memnunuz ancak skor alamadık. Maça yine dalgın ve tatil düşüncesiyle başladık. Yediğimiz golde sadece doğru savunma pozisyonunu alsaydık ofsayt nedeniyle iptal edilecekti. Savunma duruşu hatasından golü yedik. İkinci yarıda reaksiyon verdik. Top daha çok rakip yarı sahadaydı. Daha fazla şut, gol girişimi, korner, etkili hücum sonlandırma girişimi yapmamız gerekiyordu. Pozisyonlarımız var ama daha etkili olmamız gerekiyordu. Son 3 haftada zihinlerimizi toparlamamız gerekiyor. Bu zamana kadar var ettiğimiz bir futbol kimliği ve kültürü var. Bunu sert bir şekilde devam ettirmemiz, ortaya koymamız gerekiyor. Zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmasına izin veremeyiz. Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok. İlk 15 dakika bunun faturasını ödedik. Bu da sonucu belirledi” diye konuştu.