YEREL HABERLER - 13 Şubat 2014 Perşembe 15:09

Genç'e Coşkulu Karşılama

A
A
A
Genç'e Coşkulu Karşılama

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gittiği mahallelerde coşkuyla karşılanıyor.
Canikliler, havai fişek ve konfetilerle karşıladıkları Genç'e yoğun ilgi gösteriyor. Başkan Genç, "Ben sizim, siz bensiniz. Hepimiz biriz. Yine birlikte başaracağız" dedi.
Seçim gezilerini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, daha önce kendisini makamında ziyaret eden Hacıismail Mahallesi sakinlerinin misafiri oldu. Burada büyük ilgi gören Başkan Genç, tezahüratlar ve konfetilerle karşılandı. bir kahvehanede vatandaşlarla çay içen ve sohbet eden Başkan Genç, "Bizim yönetim anlayışımızda herkes söz hakkına sahiptir. Ötekileştiren değil, biz anlayışına sahibiz. Başta makam kapımız olmak üzere bütün kapılarımız herkese, her fikre, her renge açık. Herkesin ulaşabildiği bir yönetim anlayışını benimsiyoruz" dedi.
“HEPİMİZ BİRİZ”
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Hacıismail Mahallesi Muhtarı Nazif Tanyıldız ve Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen'in de bulunduğu ziyarette konuşan Genç, "Ben sizim, siz bensiniz. Hepimiz biriz. Biz birbirimizin kıymetini biliriz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. İçiniz rahat olsun, değişim, gelişimin temsilcisi olarak, yine birlikte başaracağız. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde inançla, azimle ve kararlılıkla çalışıp, Canik'te rekor kırarak, yeni bir zafere ulaşacağız" diye konuştu.
HACIİSMAİL'DEN TAM DESTEK
Başkan Genç'in bu zamana kadar bir dediklerini iki etmediğini ve belediye kapılarını kendilerine ardına kadar açtığını ifade eden Hacıismail Mahallesi sakinleri, "Başkanımız her sorunumuzla yakından ilgilenmiştir. Canik'in eski halinden artık eser yok. Onun ilçemize yaptığı hizmetleri kimse yapmamıştır. Yepyeni bir Canik ortaya çıkardı. Hacıismail Mahallesi olarak biz her zaman kendisinin yanındayız" şeklinde konuştu.
GAZİ'DE HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA
Gazi Mahallesi sakinleri de misafir ettikleri Başkan Osman Genç'i büyük bir coşkuyla karşıladı. Vatandaşlar, Mahalle Muhtarı Tuğrul Birinci'nin de bulunduğu havai fişekli karşılamada Başkan Genç'e tam destek verdi. Mahalle halkıyla sohbet eden Genç, kendisine destek veren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Osman Genç, Canik'te hizmet yolculuğunu sürdüreceklerini ifade ederek, ilçenin dört bir yanı ile ilgili yeni projelerinin olduğunu dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir