YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 11:58

VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARI KAN VERDİ

A
A
A
VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARI KAN VERDİ

Samsun Bafra Vergi Dairesi çalışanları Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu.
Bu yıl 23.’sü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök ve daire çalışanları Bafra Vergi Dairesi’nde kan verdi. Bütün insanlara kan bağışında bulunmaları çağrısında bulunan Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök, "Ben bütün kurumlara ve vatandaşlarımıza, bu ulvi görevi yapan Kızılay’a kan bağışı yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Günün birinde bağışlanan kanlara bizim de muhtaç olacağımızı düşünerek, bunun bir kampanya şeklinde her yıl yapılması konusunda biz teşkilat olarak devam edeceğiz" dedi.
Vergi Dairesi çalışanlarına örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Samsun Kızılay Kan Merkezi’nden Dr. Engin Erdoğan, "Bafra Vergi Dairesi’nin çalışanları, kan kampanyası ile bize destek oluyor. Gösterdikleri bu duyarlılık için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök ve kurum çalışanları kan verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Marmaris’teki silahlı kavganın şüphelisi Aydın’da aranıyor Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişiyi silahla vurarak yaralayan şüpheliyi yakalamak için Aydın’da drone destekli arama çalışması başlatıldı. Marmaris Çıldır Mahallesi İsmet Kamil Caddesi’nde giriş merkezinde silahlı çatışma meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten çıkan tartışmanın ardından, silahlı kavga yaşandı. Yaşanan kavgada M.Ö. yanındaki silahla Y.T. ve M.G.’yi silahla yaralayıp olay yerinden kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan şahıslar ilk olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Çine’ye yönünden girişi tespit edilince ekipler harekete geçti Marmaris’te iki kişiyi silaha yaralayan şüpheli M.Ö.’nün kullandığı aracın Çine tarafından giriş yaptığını tespit eden ekipler harekete geçti. Aydın’da dur ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan aracı takip eden Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aracı İncirliova Dereağzı Mahallesi mevkiinde terk edilmiş olarak buldu. Şüphelinin yaya olarak kaçma ihtimali üzerine bölgede drone destekli genişçaplı arama başlatıldı. Jandarma unsurlarının da katıldığı aramalar Dereağzı mevkiinde yoğunlaştırıldı. Yapılan aramalarda otoban kenarında kan izlerine rastlanırken, şüpheliyi bulmak için ekiplerin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İstanbul Zagreb Ranking Serisi ve uluslararası hazırlık kampları başlıyor Beş kez dünya şampiyonu ve 12 kez Avrupa şampiyonu olan, 3 olimpiyat madalyalı milli güreşçi Rıza kayaalp, 130 kilogramda Zagreb’te düzenlenecek Ranking Serisi Turnuvası’nda yeniden mindere çıkacak. Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te 4-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Ranking Serisi Turnuvasında grekoromen stil ve kadınlar kategorilerinde Türkiye’yi temsil edecek milli sporcular belli oldu. Organizasyonun ardından milli takımlar, Zagreb ve Budapeşte’de gerçekleştirilecek uluslararası hazırlık kamplarına katılacak. Ranking Serisi - Kadınlar 55 kg - Tuba Demir 57 kg - Elvira Süleyman 59 kg - Bediha Gün 68 kg - Nesrin Bas 72 kg - Buse Çavuşoğlu Ayhan Sucu - Teknik Direktör Erhan Dik - Antrenör Tuğba Deniz - Masöz Ranking Serisi - Grekoromen Stil 55 kg - Ömer Halis Recep 60 kg - Mert İlbars 67 kg - Murat Fırat 72 kg - Cengiz Arslan 82 kg - Yüksel Sarıçiçek 87 kg - Doğan Kaya 97 kg - Abdulkadir Çebi 130 kg - Rıza Kayaalp Muttalip Yerlikaya - Teknik Direktör Atakan Yüksel - Antrenör Hakan Başar - Masör Ranking Serisi turnuvasının ardından milli sporcular, hazırlık süreçlerini sürdürmek, gelişimlerini desteklemek amacıyla uluslararası kamplara katılacak. Grekoromen stilde Zagreb’te gerçekleştirilecek hazırlık kampında 63 kiloda Kerem Kamal, 72 kiloda Ali Cengiz ve M. Sefa Yıldırım, 77 kiloda Ahmet Yılmaz ve Yunus Emre Başar, 82 kiloda Burhan Akbudak yer alacak. Kadınlar kategorisinde ise Budapeşte’de yapılacak hazırlık kampına 50 kiloda Zerda Demir, 53 kiloda Zehra Demirhan, 55 kiloda Şevval Çayır, 57 kiloda Zeynep Yetgil, 59 kiloda Sevim Akbaş, Emine Çakmak, 62 kiloda Gülsüm Bingöl, 68 kiloda Ayşe Erkan, Dilan Tan, 76 kiloda Bukrenaz Sert, Elmira Yasin, Kadriye Koçak ile birlikte farklı sıkletlerden toplam 18 sporcu katılacak. Kampta antrenör Namık Korkmaz, fizyoterapist Dilara Sungur ve psikolog Seda Aktaş Budaklı görev alacak. Milli takımlar, Ranking Serisi ve kamp sürecini kapsayan bu organizasyonlarla birlikte sezonun devamı için önemli bir hazırlık süreci geçirecek.