YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 15:47

KARANFİL`E TEŞEKKÜR PLAKETİ

A
A
A
KARANFİL`E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı ve Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun İl Temsilcisi İbrahim Uzun, spora katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil`e teşekkür ederek plaket takdim etti.
24-29 Nisan tarihlerinde Antalya`da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası öncesi, İl Özel İdaresi Kapalı Spor Salonu`nda yapılan tekvando müsabakaları seçmeleri ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil`i ziyaret eden İbrahim Uzun, ``Sayın Genel Sekreterimiz Karanfil`e spora yaptığı katkılar ve bize verdiği destekten dolayı bir plaket takdim etmeyi düşünüyorduk. Bu plaketi vermek ise bu güne nasip oldu`` dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, ``Sporun daha ileri gitmesi için imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz. Sporun bireyin fiziksel ve sosyal gelişimine katkısı çok büyük. Amacımız sağlıklı bir toplumun yetişmesine katkı sunmak. Yapılan müsabakalarda dereceye giren tüm sporculara başarılar diliyorum`` diye konuştu.
Konuşmaların ardından İbrahim Uzun tarafından, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil`e teşekkür plaketi takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi. Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.