ASAYİŞ - 05 Aralık 2025 Cuma 10:36

Bafra’da köprüden düşen şahıs ağır yaralandı

A
A
A
Bafra’da köprüden düşen şahıs ağır yaralandı

Samsun’un Bafra ilçesinde köprü kemerinden düşen şahıs ağır yaralandı.


Bafra ilçesinde, Çetinkaya Köprüsü’nün kemerine çıkan F.K. (32) dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten beton zemine düştü. Gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan F.K., Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Şahsın yapılan ölçümde 2.20 promil alkollü olduğu öğrenildi.



Bafra’da köprüden düşen şahıs ağır yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzon’da imzalar atıldı, su ürünleri sektörüne değer katacak Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 2025 Yılı Katma Değerli Üretim Teknik Destek Programına sunulan Trabzon Su Ürünleri Sektörü Döngüsel Ekonomi Stratejisinin Oluşturulması Projesi’nin imza töreni gerçekleştirildi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar’ın imzaladığı proje kapsamında, Trabzon su ürünleri yetiştiriciliği ve işleme sektörünün döngüsel ekonomi yaklaşımına uyumunu güçlendirmek amacıyla danışmanlık hizmeti alınacak. Teknik destek sürecinde, sektörün mevcut durumunun tespit edilmesi, politika uyum gerekliliklerinin değerlendirilmesi ve bölgesel ölçekte uygulanabilir bir strateji çerçevesinin oluşturulmasının hedeflendiği belirtildi. Proje kapsamında Veri Toplama ve Durum Analizi, Mevcut Politikalar ve Türkiye Döngüsel Ekonomi Stratejisi ile Uyum Analizi, Döngüsellik Değerlendirme Metodolojisinin Uygulanması, Döngüsel Ekonomi Strateji Geliştirme Rehberi Hazırlanması, Politika ve Eylem Önerilerinin Geliştirilmesi konularında çalışmalar yapılacak. Bu kapsamda yürütülecek tüm analiz ve değerlendirme çalışmaları da proje çıktısı olarak hazırlanacak Trabzon Su Ürünleri Döngüsel Ekonomi Strateji Raporunda bütüncül bir biçimde bir araya getirilecek. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, su ürünleri sektörü ve özelinde Karadeniz’de üretilen Türk somonunun ülkemizin önemli ihraç ürünlerinden biri haline geldiğini belirterek "Bu sektörün sürdürülebilirlik kapasitesinin artırılması amacıyla hazırlanan projemiz DOKA tarafından kabul edildi. Yapılacak çalışmaların su ürünleri sektörüne değer katacağına, firmalarımızın katma değerli ürün süreçlerini geliştireceğine inanıyoruz. Umuyoruz sektör bu çalışmalardan verimli şekilde yararlanabilir" diye konuştu.
Antalya MATSO Başkanı Güngör, Manavgat iş dünyasının taleplerini TBMM’ye taşıdı Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, TBMM’de ziyaret ettiği Antalya milletvekillerine Manavgat iş dünyasının öncelikleri ve çözüm bekleyen konularının yer aldığı bir dosya sundu. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat iş dünyasının öncelikleri, üyelerden gelen talepler ve çözüm bekleyen konuların yer aldığı kapsamlı bir dosya ile TBMM’de Antalya milletvekillerine ziyarette bulundu. Güngör’ün AK Parti, CHP ve MHP Antalya milletvekilleri ile gerçekleştirdiği görüşmelerde üyelerden gelen talepler başta olmak üzere Manavgat’ın sürdürülebilir kalkınması için turizm, ticaret, tarım gibi birçok konu yer aldı. Güngör, üyelerden gelen sorunlar, talepler ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyayı da milletvekillerine takdim etti. Milletvekilleriyle yapılan görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini vurgulayan MATSO Başkanı Güngör, "Manavgat iş dünyamızdan gelen talepleri, çözüm bekleyen konuları ve bölge ekonomimizin ihtiyaç duyduğu yapısal adımları milletvekillerimize detaylı bir şekilde aktardık. Amacımız, Manavgat’ın üretim, ticaret ve turizm gücünü artıracak girişimleri desteklemek ve bölgemizin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak politikaların hayata geçirilmesine öncülük etmektir. Milletvekillerimize misafirperverlikleri, gösterdikleri nezaket ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemizin gelişimi adına yürüttükleri çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi. Güngör, Ankara programı kapsamında Yargıtay 5. Ceza Dairesi Başkanı Yaşar Şimşek’i ve Yargıtay 6. Ceza Dairesi Üyesi Velihattin Eldemir’i de makamlarında ziyaret etti. Güngör ayrıca, Sanayi ve Teknoloji Ankara İl Müdürü Ömer Ersoy’u makamında ziyaret ederek, Manavgat OSB’nin teknik süreçleri, hazırlık takvimi ve yaklaşan tahsis dönemine yönelik yürütülen çalışmaların daha etkin ve verimli ilerlemesi adına karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.