POLİTİKA - 02 Haziran 2025 Pazartesi 13:03

Başkan Kurnaz’dan Samsunspor’a övgü: "Şehrin en büyük markası"

A
A
A
Başkan Kurnaz’dan Samsunspor’a övgü: "Şehrin en büyük markası"

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Avrupa kupalarına katılım hakkı elde eden Samsunspor’u meclis toplantısında tebrik ederek, "Bu başarı şehrimize gurur yaşattı. Samsunspor bizim her şeyimiz, markamız" dedi.


İlkadım Belediye Meclisi Haziran Ayı 12. Birleşimi, Başkan İhsan Kurnaz’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantının başında Samsunspor’un başarısını gündeme taşıyan Başkan Kurnaz, "95 ve 97. dakikada atılan gollerle üçüncülük geldi. Beşiktaşlılar bile sonucu bizden bekliyordu. O anları asla unutmayacağız" diye konuştu.


Gençlik yıllarında deplasmanlarda Samsunspor’u yalnız bırakmadığını ifade eden Kurnaz, kulübün yaşadığı ekonomik zorluklara da dikkat çekerek, "Samsunspor’un son kongresinin baş denetçisi bendim. Denetim kurulu başkanıydım. Son raporu biz yazdık. Gerçekten Samsunspor ekonomik yönden çok zor durumdaydı. Eğer Yüksel Yıldırım taşın altına eline koyup bu takımı almasaydı bugün o dev gibi gördüğümüz Bursaspor, Eskişehir’in olduğu durumda olabilirdi. Eskişehirspor amatöre düştü, Bursa yeni çıktı. Biz de o günleri görebilirdik. O yüzden başta Yüksel Başkanımıza buradan müteşekkir olmamız lazım. Samsun halkı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Hocamıza, futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Bize unutulmaz bir gece yaşattılar" şeklinde konuştu.


Samsunspor’un şehrin en büyük markası olduğunun altını çizen Kurnaz, "Kulüp başkanımız iyi bir takım kuracağı sözünü de verdi. Avrupa’da söz sahibi olacak, başarı elde edecek bir kadro sözü verdi. İnşallah Avrupa’da da başarılı olur. Samsunspor’umuz çünkü bizim her şeyimiz, markamız. Dün akşam şöyle biraz kanallara dolaştım. Akşamın gündemi Samsunspor’du. Beşiktaş da üçüncü olamadığından biraz da onun verdiği şeyle gündem oldu. O yüzden bizim gururumuzu tebrik ediyoruz. Bugün meclisimizde de Samsunspor formalı birçok meclis üyemiz var. Samsunspor’u kutluyoruz" ifadelerini kullandı.


Yüksel Yıldırım’a ve tüm teknik ekibe teşekkür eden Kurnaz, Samsunspor’un Avrupa’da da başarı elde edeceğine inandığını sözlerine ekledi.


MHP grubunun tamamı ve bazı meclis üyeleri toplantıya Samsunspor formasıyla geldi. Toplantı sonunda Başkan Kurnaz, formalı meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Toplantıda ayrıca AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Arslanoğlu’nun istifa dilekçesi okundu. Yüksek Seçim Kurulu kararıyla yerine listedeki sıradaki ismin geçeceği bildirildi.



Başkan Kurnaz’dan Samsunspor’a övgü: "Şehrin en büyük markası"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.