SPOR - 28 Ağustos 2025 Perşembe 23:17

Rui Vitoria: "Avrupa’da gösterilen başarıdan memnunum"

A
A
A
Rui Vitoria: "Avrupa’da gösterilen başarıdan memnunum"

SAMSUN (İHA) – Panathinaikos Teknik Direktörü Rui Vitoria, Samsunspor’u eleyerek Avrupa Ligi’ne kaldıkları için mutlu olduklarını ve bu başarıdan dolayı memnun olduklarını söyledi.


Panathinaikos, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında deplasmanda Samsunspor ile berabere kalarak Avrupa Ligi lig aşamasına kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yunanistan ekibinin Teknik Direktörü Rui Vitoria, mücadeleyi değerlendirdi. Turu geçtikleri için mutlu olduklarını ifade eden Vitoria, "Yaz döneminde başlanan hazırlık dönemi ve 6 maçlık Avrupa elemeleri aşaması bitti. Yolculuğumuza çok uzun süre önce başladık. İlk hedef oyunumuzu geliştirmekti. UEFA’da da yolumuza devam etmek istiyorduk. Kendimizi başarılı görüyorum. Şampiyonlar Ligi’ne giremedik ama Avrupa Ligi aşamasına kalabildik. Aramıza yeni oyuncular katıldı. Avrupa’da gösterilen başarıdan memnunum. 3 farklı takımla 6 maç oynadık. Futbolcularımın performansından memnunum. Ligde de iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Tüm sezon boyunca futbolcuların kalitesine ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Umarım bizim için iyi bir sezon olur. Transfer dönemi henüz bitmedi. Uzun bir sezon bizi bekliyor. Haftada 3 karşılaşma oynayacağız. Bu süreçte başarılı bir süreç geçirmek istiyoruz" dedi.


Samsunspor mücadelesini de değerlendiren Vitoria, "Samsunspor’u tebrik ederim. Konferans Ligi’nde onlara başarılar dilerim. Gerçekten iyi ve organize bir takım. Turu biz geçtik ama kesinlikle kötü değil iyi bir takımlar. Oluşturdukları bu güzel atmosfer için Samsunspor camiasına teşekkür ederim" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Sakarya’da sezonun son balıkları vatandaşla buluşuyor Türkiye karasularında 15 Nisan itibarıyla başlayacak olan genel av yasağına sayılı günler kala, Sakarya’daki balıkçı tezgahlarında sezonun son ürünleri vatandaşla buluşuyor. Denizlerdeki ekosistemi korumak amacıyla her yıl uygulanan av yasağı, bu yıl da 15 Nisan’da başlayıp 1 Eylül’e kadar sürecek. Yasak öncesi tezgahlardaki son durumu değerlendiren balıkçı Ramazan İbiş, büyük teknelerin yerini küçük teknelerin alacağını ve balıkçılığın tamamen durmayacağını ifade etti. "Av yasağı başlayacak" 15 Nisan itibarıyla av yasağına tabii olan büyük teknelerin yerine küçük teknelerin avlanacağının belirten İbiş, "Av yasağına yaklaştığımız son günlerde 15 Nisan’da bütün büyük tekneler bizim tabirimizle gırgırlar, av sezonunu tamamlayacak. Av yasağı 1 Eylül’e kadar devam edecek. 15 Nisan’dan sonra küçük tekneler avcılığa başlayacak. Küçük teknelerin balıkları da fiyat bakımında uygun olduğu için tezgahlarda yine yerini alacak. Av yasağı başlayınca balıkçılık tamamen bitmiyor. Bunun yanında kültür balıkları devam edecek" dedi. "Tezgahlar boş kalmaz" Av sezonu boyunca hamsi ve istavritin bolluk yüzünden uygun; daha az olan palamut, çinekop ve barbunun ise fiyatlarının yüksek olduğunu belirten İbiş, "Bu sezon tezgahlarda bol miktarda hamsi, istavrit oldu. Palamut, çinekop ve barbun çok az miktarda çıktı. Fiyatları yüksek oldu ama hamsi ve istavritin fiyatları gayet uygun şekilde seyretti. Yasak döneminde bol miktarda yine istavrit olur. Onun haricinde hamsi de yine belli ölçülerde gelir" diye konuştu. Sofralarında hamsi ve istavriti severek tükettiklerini belirten bir vatandaş ise fiyatların uygun olduğunu söyledi.
Sakarya Sakarya’da sezonun son balıkları vatandaşla buluşuyor Türkiye karasularında 15 Nisan itibarıyla başlayacak olan genel av yasağına sayılı günler kala, Sakarya’daki balıkçı tezgahlarında sezonun son ürünleri vatandaşla buluşuyor. Denizlerdeki ekosistemi korumak amacıyla her yıl uygulanan av yasağı, bu yıl da 15 Nisan’da başlayıp 1 Eylül’e kadar sürecek. Yasak öncesi tezgahlardaki son durumu değerlendiren balıkçı Ramazan İbiş, büyük teknelerin yerini küçük teknelerin alacağını ve balıkçılığın tamamen durmayacağını ifade etti. "Av yasağı başlayacak" 15 Nisan itibariyle av yasağına tabii olan büyük teknelerin yerine küçük teknelerin avlanacağının belirten İbiş, "Av yasağına yaklaştığımız son günlerde 15 Nisan’da bütün büyük tekneler bizim tabirimizle gırgırlar, av sezonunu tamamlayacak. Av yasağı 1 Eylül’e kadar devam edecek. 15 Nisan’dan sonra küçük tekneler avcılığa başlayacak. Küçük teknelerin balıkları da fiyat bakımında uygun olduğu için tezgahlarda yine yerini alacak. Av yasağı başlayınca balıkçılık tamamen bitmiyor. Bunun yanında kültür balıkları devam edecek" dedi. "Tezgahlar boş kalmaz" Av sezonu boyunca hamsi ve istavritin bolluk yüzünden uygun; daha az olan palamut, çinekop ve barbunun ise fiyatlarının yüksek olduğunu belirten İbiş, "Bu sezon tezgahlarda bol miktarda hamsi, istavrit oldu. Palamut, çinekop ve barbun çok az miktarda çıktı. Fiyatları yüksek oldu ama hamsi ve istavritin fiyatları gayet uygun şekilde seyretti. Yasak döneminde bol miktarda yine istavrit olur. Onun haricinde hamsi de yine belli ölçülerde gelir" diye konuştu. Sofralarında hamsi ve istavriti severek tükettiklerini belirten bir vatandaş ise fiyatların uygun olduğunu söyledi.