EĞİTİM - 14 Eylül 2020 Pazartesi 11:53

Terme Belediyesi okulları yüz yüze eğitime hazırlıyor

A
A
A
Terme Belediyesi okulları yüz yüze eğitime hazırlıyor

Terme Belediyesi, 21 Eylül’de okul öncesi ve 1.

Terme Belediyesi, 21 Eylül’de okul öncesi ve 1. sınıflar için başlayacak olan yüz yüze eğitim dönemi öncesinde ilçe genelinde bulunan tüm okullarda korona virüse karşı dezenfekte işlemi başlattı.


Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatı ile ilçe genelinde 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesi tüm okullarda korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışması başlattı.



“Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli”


Pandemi sürecinde virüsün yayılımının önlenmesi ve toplum sağlığının korunması için yoğun bir hijyen çalışması yürüttüklerini belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “21 Eylül’de başlanılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi gerekli bütün önlemleri alıyoruz. Öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik bir ortamda ders başı yapabilmeleri için ilçe genelindeki tüm okullarımızda ekiplerimiz tarafından dezenfekte işlemi başlatıldı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu anlamda da tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.


Başkan Kılıç, 21 Eylül’e kadar tüm okullarda dezenfekte çalışmalarının tamamlanacağını dile getirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Büyükşehir’den Pınarbaşı’ya mahalle mahalle tarımsal hizmet Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Pınarbaşı ilçesinde 2024 yılının ilk 5 ayında mahalle mahalle saç sıvat, beton sıvat, arazi sulama ve hayvan içme suyu taleplerini yerine getirip, hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerde olduğu kadar kırsal mahallelerde de yaşam konforunun artması ve merkez ile kırsal arasındaki farkın giderilmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçelerde vatandaşlara hizmet etmeye özen göstererek kırsalı adeta ihya eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çevre temizliğinden fidan dikimine, çocuk oyun grubu kurulumu, toprak dolgu ve tesfiye işlemleri ile spor aletleri ve kameriye taşımasına kadar pek çok konuda Pınarbaşı’da 2024 yılının ilk 5 ayında hizmetler gerçekleştirildi. Bu kapsamda ilçelerde çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı mahallelerinde hizmetleri sürdürüyor. Şabanlı, Pazarsu, Beserek, Uzunpınar, Saçlı, Taşoluk mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından saç sıvat talepleri karşılandı ve diğer talepler de karşılanmaya devam ediyor. Pınarbaşı’da Artmak, Elmalı mahallerinde beton sıvat talepleri çalışmalar devam ediyor, talepler de sırayla karşılanıyor. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Elmalı, Sacayağı, Kızıldere, Bahçecik, Büyükkömarmut, Gölcük, Taşlıoğlu, Taşlıgeçit, Kurttepe mahallelerindeki talepler yerinde tespit edildi ve çalışma listesine eklendi. Diğer muhtar taleplerinin de yerinde tespit çalışmaları devam ediyor.