ASAYİŞ - 12 Ağustos 2025 Salı 21:44

Amca ile yeğenin öldüğü kavga kamerada

A
A
A
Amca ile yeğenin öldüğü kavga kamerada

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kavganın güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı.


Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı kırsal Bozdere Mahallesi’nde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, amca Murat Seçme (50) ve yeğeni Mehmet Gülü Seçme‘nin (30) hayatını kaybettiği, Murat Seçme (28) ile Emel S.’nin ise yaralandığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde evin önünde yaşanan tartışma ve ardından bölgeye hızlıca gelen siyah bir otomobilden inenler yer alıyor. Silah seslerinin de duyulduğu görüntülerde bazı şahısların kaçarak saklanmaya çalıştıkları gözlendi.



Olayın geçmişi


Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada amca ile yeğeni hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Birecik ilçesine bağlı kırsal Bozdere Mahallesi’nde iddiaya göre amca Murat Seçme (50) ile kardeş olan yeğenleri Mehmet Gülü Seçme (30) ve Murat Seçme (28) arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların birbirine karşılıklı ateş açması sonucu her 3 kişi ile kavgayı ayırmaya çalışan Emel S. yaralandı. Kavga nedeniyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan amca Murat Seçme ile yeğeni Mehmet Gülü Seçme hayatını kaybederken, Murat Seçme ile Emel S.’nin tedavilerinin ise devam ettiği öğrenildi.



Amca ile yeğenin öldüğü kavga kamerada

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat Mas Güreşi Türkiye Şampiyonası Yozgat’ta sona erdi Yozgat’ta düzenlenen Mas Güreşi Türkiye Şampiyonası sona erdi. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nca 29-30 Nisan 2026 tarihlerinde düzenlenen Mas Güreşi Türkiye Şampiyonası Büyük Kadınlar ve Erkekler Turnuvası tamamlandı. Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda 19 ilden 472 sporcu yer aldı. Çeşitli kategorilerde yapılan karşılaşmaların kazananları belli oldu. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç ve Yozgat Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Hopur verdi. Erkek müsabakalarında 55 kiloda Bahri Söyler, 65 kiloda Şaban Kızıltaş, 70 kiloda Yusuf Tosun, 75 kiloda Cebrail Bolat, 80 kiloda Ramazan Eren Özyavuz, 85 kiloda Emre Akkaya, 90 kiloda Samet Yaldıran, 105 kiloda Faruk Dizikara, 125 kiloda Ömer Yavuz ve 125+ kiloda Ahmet Polat birinci oldu. Kadınlarda ise 55 kiloda Mihriban Sayıcı, 60 kiloda Zeynep Yonsuz, 65 kiloda Nesrin Günay, 70 kiloda Esma Dilek Karakor, 75 kiloda Esma Gaspak, 85 kiloda Güler Yağmur Türkoğlu ve 85+ kiloda Ebrar Yüksek birinciliği elde etti. Takım sıralamasında erkeklerde Kahramanmaraş birinci, Yozgat ikinci, Antalya üçüncülük kürsüsüne çıktı. Kadınlarda ise Yozgat birinci, Samsun ikinci, Antalya üçüncü oldu. Sporcuların kupa ve madalyalarıyla hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından program sona erdi.