GÜNDEM - 07 Eylül 2024 Cumartesi 15:21

İHA Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın mutlu günü

A
A
A
İHA Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın mutlu günü

İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın oğulları Muhammed Osman ve Fırat Ali için sünnet düğünü gerçekleştirildi.


Bir düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet düğününe, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Remzi Lale, Başkan Yardımcısı Hasan Erik, Kültür İşleri Müdürü Vefa Alparslan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Reşat Uzun, Haliliye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Hamdi Çiçek, Valilik Basın Müdürü İbrahim Madenli, çocukların kirvesi olan İhlas Haber Ajansı Birecik muhabiri Hüseyin Bozkurt, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler ve İnan ailesinin yakınları katıldı.


Düğüne katılan davetliler, yenilen ikramların ardından orkestra ekibinin birbirinden güzel halay müzikleri eşliğinde gönüllerince eğlendi. Davul ve halaylarla gece saatlerine kadar devam eden sünnet düğünü renkli görüntülere sahne oldu.



İHA Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın mutlu günü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığ Gençlik Spor, Play-Off’a namağlup gidiyor Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü hentbol kadın takımı 2. Ligde mücadelesine namağlup devam ediyor. Gençlik ve Spor Kulübü kadın hentbol takımı, son olarak Gaziantep’te oynadığı müsabakayı 34-21’lik skorla geçip 1. Lig Play-Off’lara grup şampiyonu olarak gidiyor. Geçtiğimiz sezon da Play-Off mücadelesi veren ancak oynadığı müsabakalarla 2. Ligde devam eden eden takım, yarım kalan hikayeyi bu sezon tamamlamak istiyor. Tamamı Elazığlı sporcularla yoluna devam eden, transfer yapmadan kendi alt yapısından kurulan, yerel imkanlarla varlığını sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü kadın hentbol takımı, profesyonel ligde adından söz ettirmek için disiplin ve kararlılıkla antrenmanlarını gerçekleştirip sahada istediği skoru elde ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, ’’İddialı bir şekilde sezon içinde varlığını sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü kadın hentbol takımımıza başarılar diliyorum. Takımlarımızın verdiği mücadele ile Elazığ’da hentbol sporunu gün geçtikçe daha iyi bir şekilde geliştirerek başarılar elde edecek, takımlarımızı daha iyi yerlere getireceğiz inşallah. Hentbolda güzel bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini sahada alacağımıza inanıyoruz. Takımımızda hiç transfer yapmadan tamamıyla kendi şehrimizin çocuklarından oluşuyor. Takımların devamlılığı için alt yapı çalışmaları ciddi bir öneme sahip, antrenörlerimiz de bu hususta gereken özveriyi sağlıyorlar, antrenörlerimiz olan Deniz Aydın Yıldırım ve Engin Doğan hocalarımızın da ciddi emek ve gayretleri söz konusu. Nitekim tekrardan Play-Off heyecanı yaşayacağımız bu sezonda da grup şampiyonu olarak yer alacağız. İnşallah başarılarla dolu bir sezon ardından yolun sonu 1. Lig olur. Bu vesileyle de Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerimize, hocalarımıza ve takımımıza teşekkür ediyor, Play-Off mücadelesinde başarılar diliyorum’’ dedi.
Elazığ Hayat kurtarmaya giderken yaralanan sağlık personeli, 15 yıldır yatağa mahkum yaşıyor Diyarbakır’da 2010 yılında 3 kişinin öldüğü ambulans kazasında yaralanan sağlık personeli Oğuz Boydak, Elazığ’da 15 yıldır yatağa mahkum şekilde hayatını sürdürüyor. Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde 112 acil servis görevlisi iken gittiği bir vakada ambulansın kaza geçirmesi sonucu yaralanan Oğuz Boydak, Elazığ’daki baba evinde 15 yıldır yatağa bağımlı şekilde yaşıyor. Nisan 2010’da meydana gelen ambulans kazasında 3 kişi hayatını kaybederken ambulans şoförü ve sağlık personeli Oğuz Boydak ağır yaralanmıştı. Trafik kazasında ağır yaralanan Boydak, Diyarbakır’da tedavi görmesinin ardından Sağlık Bakanlığının destekleriyle ambulans uçak ile önce Ankara’ya ardından da Samsun’da bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Kafa travmasından dolayı yıllarca şehir dışında bulunan hastanelerde tedavi edilen Boydak, 2020 yılında Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine robotlu tedavinin gelmesinin ardından memleketi Elazığ’a dönerek burada tedavi görmeye başladı. Yaşadığı trafik kazası sonrası Oğuz Boydak 15 yıldır yatağa mahkum şekilde yaşamını sürdürmeye devam ediyor. 2010 yılında Diyarbakır Kocaköy’de görevi sırasında gece Diyarbakır merkeze hasta götürürken ışıksız bir traktör ile ambulansın çarpışması sonucu kaza yaptığını belirten Oğuz Boydak’ın babası Adnan Boydak, “Kazayı duyar duymaz biz Elazığ’dan hemen oraya gittik. Hastaneye gittiğimizde oğlum yoğun bakımdaydı. Bir ay boyunca orada kaldı. Ondan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans uçakla Ankara’ya götürdük. Oğuz’un yanında doktor, hasta ve hasta yakını vefat etti. Şoför ve Oğuz da yaralı olarak kurtarıldı. Oğuz’da kafa travması oldu. Oradaki doktorlar fazla bir ümit vermedi ama biz sürekli gerek özel gerekse de devlet hastanelerine müracaatta bulunduk ve tedavi ettirdik. Oğlum kaza yaptıktan sonra 14 yıldır yatakta ve halen daha devam ediyor. Biz Oğuz’u Ankara’da tedavisini bitirdikten sonra 10 yıla yakın Samsun’da özel bir hastaneye götürdük. Burada faydalarını gördük ve 10 yıl boyunca robot desteği ile yardım alıyordu. 2020 yılından sonra, Elazığ Şehir Hastanesinde de robotlu tedavi olunca, buraya getirdik ve 2 sene boyunca burada tedavi ettirdik. Şuan da evdeyiz fakat haftanın 2 günü devletimiz tarafından fizik tedaviye götürülüyor 2 günde ben parasını vererek tedavi ettiriyorum. Oğlum 15 yıldır yatağa mahkumdur, onun dışında sandalyede oturtuyoruz ve egzersizler yaptırıyoruz fakat halen ciddi manada bir gelişme olmadı” dedi.