ASAYİŞ - 21 Temmuz 2025 Pazartesi 15:05

Pompalı tüfekle oynayan çocuk, kardeşini vurdu

A
A
A
Pompalı tüfekle oynayan çocuk, kardeşini vurdu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde pompalı tüfekle oynayan 15 yaşındaki çocuk, yanlışlıkla 13 yaşındaki kardeşini vurdu. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı kırsal Haydarahmet Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 15 yaşındaki M.P., 13 yaşındaki kardeşi M.P. ile evde yalnız oldukları sırada pompalı tüfeği alıp kurcalamaya başladı. Aniden ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, M.P.’nin karnına isabet etti. Ağır yaralanan çocuk, çağrılan ambulansla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Pompalı tüfekle oynayan çocuk, kardeşini vurdu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gençlerin YKS ücretleri bu yıl da Bağcılar Belediyesi’nden Bağcılar Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavına girecek olan bütün gençlerin YKS ücretini karşılıyor. Öğrencilerin yükünü hafifletmeyi amaçladıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Hayalleriniz için çıktığınız bu yolda siz yeter ki çalışın, hedeflerinize inanın; biz her zaman yanınızdayız" dedi. Bağcılar Belediyesi, gençlere yönelik eğitim yardımlarını bu yılda da sürdürüyor. Devlet üniversiteleri ile özel üniversitelerin yüzde 100 burslu lisans programlarında örgün eğitime yerleşen tüm öğrencilere 12 bin TL başarı ödülü veren belediye, şimdi de üniversite hayali kuran gençlere destek veriyor. Her zaman yanınızdayız Bu kapsamda ilçedeki gençlerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ücretleri Bağcılar Belediyesi tarafından karşılanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Bağcılar’da ikamet eden 25 yaş altı tüm gençlerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS ücretlerini karşılaşıyoruz. Hayalleriniz için çıktığınız bu yolda siz yeter ki çalışın, hedeflerinize inanın; biz her zaman yanınızdayız" dedi. Başvurular 5 Nisan’a kadar devam ediyor Başvurular, www.bagcilar.be..tr adresi üzerinden 5 Nisan’a kadar yapılabilecek. ÖSYM sisteminden alınan başvuru ücreti ödendi ibaresi yer alan sınav kayıt evrakı buradan sisteme yüklenecek. Sürecin sonunda da öğrencilerin banka hesaplarına ödemeleri gerçekleştirilecek.