ASAYİŞ - 16 Temmuz 2022 Cumartesi 10:24

Siirt’te tarım aracı devrildi: 2’si kadın, 3 yaralı

A
A
A
Siirt’te tarım aracı devrildi: 2’si kadın, 3 yaralı

Siirt’in Pervari ilçesinde "pat pat" olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si kadın 3 kişi yaralandı.

Siirt’in Pervari ilçesinde "pat pat" olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si kadın 3 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre, Pervari ilçesine bağlı Çat köyünden bahçesine giden Muhammed A.’ın (36) kullandığı tarım aracı devrildi. Kazada, sürücü ile araçtaki Cemile A.(74) ve İpek A. (24) yaralandı. Köylülerin haber vermesiyle olay yerine 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Meslek hayatının son sergisini açan Züleyha öğretmene duygu dolu sürpriz Kula Rafet Üçelli Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öz ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve resmi bir törenle açılan görsel sanatlar, resim, teknoloji ve mimari tasarım sergisindeki eserler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Program sonunda 30 yıla yakın meslek hayatını emeklilik ile sonlandıracak olan ve öğrencileri ile birlikte son sergisini açan Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öz’e arkadaşları ve öğrencileri tarafından yapılan sürpriz ise duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaşırken Kula Rafet Üçelli Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öz ve öğrencileri tarafından hazırlanan görsel sanatlar, resim, teknoloji ve mimari tasarım sergisi, Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve protokol üyelerinin katıldığı resmi törenle açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kaymakam Özdemir ve beraberindeki protokol üyeleri ile vatandaşlar, sergideki eserleri tek tek inceledi. Katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan eserler, bir süre okul koridorlarında sergilenecek. ‘Kalbimize çizdiğiniz tüm güzel resimler için teşekkürler’ Öte yandan 30 yıla yakın meslek hayatının son sergisini öğrencileri ile birlikte açan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonunda eğitim hayatını emeklilik ile sonlandıracak olan Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öz’ öğrenmenler, öğrenciler ve veliler tarafından sürpriz yapıldı. ‘Kalbimize çizdiğiniz tüm güzel resimler için teşekkürler’ yazılı pasta sürprizi ile karşılaşan Züleyha öğretmen, duygu dolu anlar yaşanmasına sebep olup göz yaşlarına hakim olamadı. Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve protokol üyelerinin de katıldığı küçük bir programla pasta üzerindeki mumları üfleyen Züleyha öğretmen, sürprizi hazırlayan arkadaşları, öğrencileri ve velilerine teşekkür etti. Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ise 30 yıla yakın eğitim camiasına hizmet eden Züleyha öğretmene bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ederek emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk temenni etti.