YEREL HABERLER - 24 Haziran 2017 Cumartesi 02:49

AK Parti’den iftar

A
A
A
AK Parti’den iftar

AK Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında partililer bir araya geldi.

AK Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında partililer bir araya geldi.


Öğretmenevinde gerçekleştirilen iftar sonrası açılış konuşmasını yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, "İçerisinde bulunduğumuz bu mübarek günlerin ülkemize, milletimize ve İslam alimine hayırlar getirmesini diliyorum. İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah, birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve huşu içerisinde nice bayramlara, ramazanlara hep birlikte ermemizi nasip etsin” dedi.


Daha sonra konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ise, "Ramazan ayı boyunca Sinop’ta düzenlenen programlara katılamadım. Üzerimizdeki kamu görevi dolayısıyla Türkiye’nin dört bir tarafında görevimizle ilgili iftarlarda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Birkaç gün önce üstlendiğim İçişleri Bakan Yardımcılığım görevi nedeni ile hem işlerimiz yoğunlaşmış olması hem de bundan sonraki süreçte daha çok güvenlik eksenli toplantılara katılacak olmam sebebi ile bundan sonra çoğu organizasyon ve davetlerinize katılmam mümkün olmayacak. Anlayışınız ve bugüne kadar göstermiş olduğunuz dostluklar için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



"Görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim"


Devlet ve parti büyüklerinin kendisine güven duyup tebliğ ettiği her görevi en iyi şekilde yerine getirmeye özen göstereceğini belirten Ersoy, “Sinoplu hemşehrilerimin yüz akı bir siyasetçi ve devlet adamı olmaya özen göstereceğim. Hepinizin geçmiş Kadir Gecenizi ve önümüzdeki Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü içerisinde gönül gönüle bu sofralardan hiç ayrılmadan bu birlikteliğimizden hiç kopmadan daha nice Ramazanlar ve bayramları birlikte geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.


Ramazan’ın birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, "Teşkilatımızın kurulduğu günden bugüne kadar birlikte yürüdüğümüz bütün yol arkadaşlarımız ve dava arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyor ve bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar mensubu olduğumuz davanın bizim için ne kadar büyük bir şeref olduğunun bilinci ve şuuru ile hareket ettik. İnşallah bundan sonra da bu şuur, bilinç ve inanç ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


İftar programına ayrıca, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, ilçe belediye başkanları, eski dönem il başkanları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.