- 09 Nisan 2021 Cuma 16:42

Sinop polisi kan bekleyenlere umut oldu

A
A
A
Sinop polisi kan bekleyenlere umut oldu

SİNOP (İHA) – Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176.

SİNOP (İHA) – Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.


İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda kurulan noktada gün boyu bağışlar kabul edildi. Sinop İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin de burayı ziyaret etti. Kan bağışı yapan personele teşekkürlerini ileten Şahin, yapılan bağışların kan bekleyenlere umut olacağını dile getirdi.


Konuya ilişkin açıklama yapan Türk Kızılayı Sinop Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Sarı ise, “Malum 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürümüz Cahit Şahin’i ziyarete gelmiştik. Pandemi döneminde de kan ihtiyaçlarımız, stoklarımız çok azaldığı için böyle bir talepte bulunduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz bizi kırmadı. Onlar içinde çok güzel bir etkinlik olmuş oldu. Samsun Kan Merkezi’nden ekibimiz geldi. Şu anda 30 personelimiz kan veriyor. Onların Polis Haftaları’nı kutluyor saygılarımı sunuyorum. 1 ünite kanın 3 kişiye can olduğunu hepimiz biliyoruz. Bütün halkımızı kan vermeye davet ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz” Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen programın konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir oldu. Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ali Öztürk, Genel Sekreter Nihat Yıldız ile Daire Başkanları ve öğrenciler katıldı. Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan Nedim Sözbir; eğitim, çalışma, kariyer hayatı ile Düzce Üniversitesi’nin gelecekteki planları ve hedefleri konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Uydu alanında aldığı eğitimlerden ve tecrübelerinden söz eden Sözbir, TÜRKSAT 6A uydusunun çalışma ekibinde yer aldığını belirterek bu uydunun özellikleri hakkında bilgiler paylaştı. Bilimi toprağa, ağacı teknolojiye, sanayiyi de meyveye benzeten Prof. Dr. Nedim Sözbir, bilim olmadan teknolojinin de olmayacağını vurguladı. Zekanın başarıda yüzde 1 etkisi olduğunu dile getiren Sözbir, çalışmanın önemi üzerinde durdu. Düzce Üniversitesi’nin proje sayılarını artırarak sıralamalarda daha üst sıraları hedeflediğini ifade eden Nedim Sözbir, öğrencilerin topluluklarda görev almasını ve ortak ders çalışmalarını tavsiye ederek eğitim ve kariyer alanında yol gösterici açıklamalarda bulundu. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.