ÇEVRE - 13 Eylül 2021 Pazartesi 20:01

Kaymakam Tunç, beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu

A
A
A
Kaymakam Tunç, beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu.


Kaymakam Tunç, Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu. 10 bin dönüm üzerine kurulan parke tesisinde binlik, 600’lük ve 400’lük büz boru üretiminin yanı sıra 8’lik kilit parke ve su oluğu, bordür taşı, beton taban, beton konik, beton bilezik ve çim taşları üretiliyor. Kaymakam Tunç, arızalanan makinaların arızalarının ivedilikle giderilmesi ve halka hizmet üretebilmek için randımanlı hale getirerek tesisi ayağa kaldırmayı hedeflediklerini kaydetti. Burada üretilen her şey ilçenin gelişimi, kalkınabilmesi için çok önemli olduğunun altını çizen Kaymakam Tunç, Cizre’nin her sokağında öz kaynaklar ile üretilmiş malzemeleri kullanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.