ASAYİŞ - 20 Nisan 2018 Cuma 11:30

Boşanma davası açan eşini öldürüp, gelini ve oğlunu yaraladı

A
A
A
Boşanma davası açan eşini öldürüp, gelini ve oğlunu yaraladı

Sivas’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, boşanma davası açan eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü, gelini ve oğlunu da yaraladı.

Sivas’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, boşanma davası açan eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü, gelini ve oğlunu da yaraladı.


Olay, sabah saat 07.00 sıralarında merkeze bağlı Karayün köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde çiftçilik yapan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ahmet Y. (55), çıkan tartışmada önce eşi Fatma Y.’yi (47), ardından da gelini Hürü (27) ve oğlu Mustafa Y.’yi (28) evde bulunan av tüfeğiyle vurdu. Olayı duyanların ihbarı üzerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatma Y. ve Mustafa Y. Numune Hastanesine, Hürü Y. ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Fatma Y. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Hürü ve Mustafa Y.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından evdeki tuvalete saklanan Ahmet Y. ise, jandarma ekiplerinin gelmesiyle ekiplere teslim oldu. Gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


30 yıllık evli ve 3 çocuk sahibi olan Fatma ve Ahmet Y.’nin aralarında uzun süredir sorunlar bulunduğu ve Fatma Y.’nin dün eşine boşanma davası açtığı öğrenildi. Şahsın gelini ve oğlunun 1 yaşında Ebrar adlı bir kız çocukları olduğu ve küçük kızın da olay sırasında evde olduğu öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.