YEREL HABERLER - 02 Ocak 2012 Pazartesi 13:41

BİRİNCİ LİGE ÇIKAN BAYANLAR BASKETBOL TAKIMI REKTÖR DÖKMETAŞ`I ZİYARET ETTİ

A
A
A
BİRİNCİ LİGE ÇIKAN BAYANLAR BASKETBOL TAKIMI REKTÖR DÖKMETAŞ`I ZİYARET ETTİ

Birinci lige çıkan Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Bayan Basketbol takımı, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti.
Çeşitli üniversiteleri geride bırakarak birinci lige çıkan CÜ Bayan Basketbol takımı, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette BESYO Öğretim Görevlisi Antrenör Hasan İnan, müsabakalar hakkında Rektör Dökmetaş’a bilgi verdi. Takım oyuncularını kutlayarak, birinci lige çıkmanın önemine değindi. Dökmetaş, başarının yanında öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde üniversiteye dönmelerinin mutluluk verici olduğunu kaydeden Dökmetaş, üniversitenin sportif faaliyetlerde üstün başarılar getirdiğini belirtti.
Bu arada CÜ Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlemiş olduğu, Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ve Üniversite, Fakülte, Yüksek Okullar Arası Futbol Turnuvası düzenleme ekibi Öğretim Görevlisi Hasan İnan, Ali Tatar ve Fatih Özhan’a, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş tarafından onurluk verildi. Rektör Dökmetaş, üniversitede spor adına yapılan her çalışmanın arkasında olduklarını, fakülte ve yüksekokul öğrencilerinin derslerinin yanı sıra sosyal aktivitelerde yer almalarının mutluluk verici bir duygu olduğunu dile getirdi.
Rektör Dökmetaş, BESYO’nun başarılarından dolayı Doç. Dr. Şükrü Aslan’ı tebrik etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir