GENEL - 25 Mart 2020 Çarşamba 09:46

Hayat Ağacı Derneği 65 yaş üstünü unutmadı

A
A
A
Hayat Ağacı Derneği 65 yaş üstünü unutmadı

Sivas Belediyesi bünyesinde ki Hayat Ağacı Derneği, dernekten düzenli yardım alan 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin gıda ve temizlik ürünlerini evlerinde teslim etti.

Sivas Belediyesi bünyesinde ki Hayat Ağacı Derneği, dernekten düzenli yardım alan 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin gıda ve temizlik ürünlerini evlerinde teslim etti.


Hayat Ağacı Derneği, 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşların sokağa çıkma yasağı sebebiyle mağdur olmamaları için tedbir alarak, bu kimselerin gıda ve temizlik ürünü gibi yardımlarını hazırlayıp-alışveriş yapacakları günde evlerine kadar teslim ediyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, 65 yaş üstü bazı vatandaşların aylık yardımlarını bugün evlerine teslim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, korona virüs sebebiyle 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşların, sağlık sebepleriyle dışarı çıkmalarının yasaklanmasından dolayı yardımlarını bizzat evlerine kadar teslim etti.


Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, ziyaret ettikleri büyüklerimize sağlıkları açısından dışarı çıkmamaları ve her türlü ihtiyaçlarını 112’ye bildirebileceklerini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.