SPOR - 14 Mayıs 2022 Cumartesi 15:57

STSO’dan Yiğidolara otobüs desteği

A
A
A
STSO’dan Yiğidolara otobüs desteği

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) 26 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak Türkiye Kupası Final maçı için taraftarlara otobüs desteği verdi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) 26 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak Türkiye Kupası Final maçı için taraftarlara otobüs desteği verdi.


Sivasspor taraftar gruplarının temsilcileri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (STSO) ziyaret ederek Başkan Mustafa Eken’e bugüne kadar vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür etti. Taraftarlar İstanbul’da oynanacak kupa finalinin önemine değinerek bu konuda taraftarların gidebilmesi konusunda araç desteği istedi. Sivasspor’a her zaman destek verdiklerini ifade eden Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken, “İstanbul’daki maçın önemini biliyoruz. Bizlerde orada takımımıza tam destek vermek için tribünde olacağız. Sivasspor’umuzun cefakar, vefakar taraftarlarının da tribündeki yerlerini alabilmeleri için gerekli desteği bugüne kadar vermiş olduğumuz gibi yine vereceğiz” dedi.



Eken, İstanbul’daki derneklere çağrıda bulundu



Başkan Eken, “Sivasspor’umuz Türkiye Kupası final maçında 26 Mayıs’ta İstanbul’da Kayserispor ile karşılaşacak. Bizde bu maç için taraftarlarımıza gerekli desteği vereceğiz. Buradan bir de çağrıda bulunmak istiyorum; İstanbul’da yaşayan Sivaslıları bu önemli maç için stadyuma davet ediyorum” diye konuştu.



Eken ve delegeler, TOBB Genel Kuruluna katıldı



Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) TOBB Delegeleri, online olarak düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurulu’na katıldı.


Sivas TSO Başkan Mustafa Eken, Meclis Başkanı Çetin Yıldırım, üst kurul delegesi Yılmaz Çetin ile Genel Sekreter Erol Gencer’in katıldığı Genel Kurulda oda ve borsalarda görev almış ve hayatını kaybetmiş üyeler rahmet ve dua ile anıldı.


Başkan Mustafa Eken, TOBB’un ülke için önemine değinerek, “Yaşadığımız zor günlerde iş dünyasını temsil eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) taşın altına gövdesini koymuştur. Üyelerimizin sorun ve sıkıntılarının çözümü için bakanlıklarla, Cumhurbaşkanımızla görüşmeler yapmıştır. Üyelerimizin talepleri karşısında hızlı ve etkin iletişim kurduğumuz TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na Sivas iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Birliğimizin 78. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.