ASAYİŞ - 22 Ocak 2012 Pazar 11:40

SİVAS`TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

A
A
A
SİVAS`TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Sivas’ta çocukların gözü önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, C.M., Ş.K., U.K. ve F.G.’nin (29), Akdeğirmen Mahallesi 9. Sokak’ta birlikte yaşadıkları öğrenilen G.U. (24) ile M.Y.’nin (27) evine geldiği öğrenildi. G.U.’yu dışarı çağırmak isteyen grup ile M.Y. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyünce M.Y. ile F.G., bıçakla birbirlerine girdi. Kavga sonrası M.Y. aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybederken, G.U. ile F.G. de yaralandı. Hafif yaralı olan G.U. ambulansla Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, F.G. de
kaldırıldığı Numune Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.
4 yerinden ağır bıçak darbesi olduğu öğrenilen F. G.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden M.Y.’nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olay yerine gelerek bilgi aldı.
ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE CİNAYET İŞLENDİ
Bu arada olayın meydana geldiği evde G.U.’nun küçük yaşlarda iki çocuğunun da bulunduğu ve dehşet anlarını yaşadıkları öğrenildi. Kavganın ardından olaya karışan C.M., Ş.K., U.K. ve G.U. ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir