YEREL HABERLER - 21 Kasım 2013 Perşembe 16:47

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi Defterdar Yazar’ı Ziyaret Etti

A
A
A
Sivas Ticaret Borsası Yönetimi Defterdar Yazar’ı Ziyaret Etti

Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, son kararname ile Sivas Defterdarlığına ataması yapılan ve göreve başlayan Defterdar Mehmet Yazar’ı makamında ziyaret etti.
Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “İlimize yeni atanan sayın Defterdarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve tanışmak için Meclis Başkanım ve Yönetici arkadaşlarımızla birlikte ziyarette bulunduk. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, Sivas için faydalı işler yapılacağına inanıyoruz. Defterdarımız Sivas’a yeni gelmesine rağmen ilimizle ilgili izlenimlerini bizlerle paylaştı. Sayın Defterdarımızla İnşallah ilimizde görev yaptığı süre içerisinde birlikte güzel çalışmalar içerisinde oluruz. Sayın Defterdarımıza Yönetim Kurulum ve üyelerim adına yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Sivas Defterdarı Mehmet Yazar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sivas’ta olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. 3,5 yıla yakın bir süre Hakkâri’de Defterdar olarak görev yaptım. Bakanlığımızın takdirleriyle Sivas iline Defterdar olarak atanmış bulunmaktayım. Maliye ile hem halkımız hem de esnafımız arasında iyi ilişkiler kurarak, resmi kuruluşlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle koordineli bir şekilde çalışarak görevim süresince hizmetin en iyisini Sivas halkına sunmaya çalışacağım. Ayrıca gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Sayın Başkanlarıma ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu üreten kadınları bir araya getirdi Türkiye’deki kadın girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyetlerini yürüten TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, hayata geçirdiği projelerle üreten kadınların destekçisi olmaya devam ediyor. TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu’nun Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi tarafından düzenlenen “Kadın Emeği Kooperatif Pazarı” etkinliği, 4-5 Mayıs tarihlerinde Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi’nin katkılarıyla Armada AVM’de gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş’ın da katılım gösterdiği etkinlik, açılış kurdelesinin kesilmesi ile başladı. 15 kadın kooperatifinin katılımıyla, iki gün süresince devam eden Kadın Emeği Kooperatif Pazarı’nda, kadın girişimciler açtıkları stantlarda birbirinden değerli el emeği ürünlerini sergileyerek satışa sundu. Yaklaşan Anneler Günü nedeniyle de ilgi odağı olan etkinlik, hafta sonu boyunca çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan tüm paydaşlara teşekkür ederek, "Bu önemli etkinlikle üreten kadınları bir araya getirerek, onlara el emeği ürünlerini sergileme ve satış yapma imkanı sunduk. Kadınların ekonomiye katılımını artırmak, ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmelerine katkı sağlamak için çabalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.