SPOR - 08 Kasım 2025 Cumartesi 16:14

Mehmet Altıparmak: "Galibiyeti taraftara hediye ediyoruz"

A
A
A
Mehmet Altıparmak: "Galibiyeti taraftara hediye ediyoruz"

Sivasspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Manisa FK galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Kazandığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Galibiyeti taraftara armağan ediyoruz. Milli arada biraz daha fazla çalışacağız. Hedefimize doğru ilerleyeceğiz" dedi.


Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Manisa FK’yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özbelsan Sivasspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Galip gelmek çok güzel. Uzun süre sonra kazanan bir takımımız var. Sahada müthiş mücadele, istek ve arzunun olduğu bir maç oldu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maçı hiç bırakmadık. 10 kişi kalmamıza rağmen galip geldik. Çok istediğimiz bir galibiyetti. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi şekilde desteklediler. Ligin en kritik maçlarından birini oynadık. Yukarıyı hedeflediğimiz için kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibimiz de alt taraftan kurtulmak istiyor, onları da tebrik ediyorum. Bir sistemden başka sisteme geçtik. Kazandığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Galibiyeti taraftara armağan ediyoruz. Milli arada biraz daha fazla çalışacağız. Hedefimize doğru ilerleyeceğiz" dedi.



"Ethemi’nin oyundan atılması doğru"


Bir gazetecinin, "Sivasspor her maçta kırmızı kart görüyor. Neler söylersiniz?" şeklindeki sorusuna Altıparmak, "Bizim amacımız galip gelmek. Geçen hafta 9 kişi kaldık, bu hafta 10 kişi kaldık. Bunu oyuncularla konuşacağız. Valon Ethemi’nin oyundan atılması haklı çünkü hakeme temas ediyor. Kartlarla alakalı oyuncularımızla konuşacağız. Çünkü bu tür maçlarda 10 kişi kalmak çok zor" yanıtını verdi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de "dur" ihtarına uymayan hırsız kovalamaca sonrası yakalandı: 330 bin TL ceza Başakşehir’de dün sabah saatlerinde açıktan hırsızlık yaptığı tespit edilen ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 21 yaşındaki A.H.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından aracının lastiklerinin indirilmesiyle yakalandı. Şüpheliye 330 bin TL idari para cezası uygulanırken, "açıktan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındı. Olay dün sabah saatlerinde Başakşehir, Şamlar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açıktan hırsızlık yaptığı belirlenen A.H.Ç., şüpheli hareketleri üzerine polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, otomobille kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri aracın lastiklerini indirerek şüpheliyi yakaladı. 330 bin TL idari para cezası kesildi Polis ekiplerince yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 2 cep telefonu ile 17 bin 330 TL, 320 Amerikan doları ve 80 euro ele geçirildi. Öte yandan açıktan hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan A.H.Ç.’ye polisin "dur" ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve makas atmak suçlarından toplam 330 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin kullandığı 34 MVY 998 plakalı araç 120 gün süreyle trafikten men edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelinin, bugün "açıktan hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.