SPOR - 01 Kasım 2025 Cumartesi 21:10

Trendyol 1. Lig: Serik Spor: 4 - Adana Demirspor: 0

A
A
A
Trendyol 1. Lig: Serik Spor: 4 - Adana Demirspor: 0

Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında Serik Spor, Sivas’ta konuk ettiği Adana Demirspor’u 4-0 mağlup etti.



Maçtan dakikalar


12. dakikada Serik Spor sağ kanattan etkili atak geliştirdi. Bilal Ceylan’ın pasında topla buluşan Amaral, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruş ile topu ağlarla buluşturan Amaral, takımını öne geçirdi. (1-0)


28. dakikada Selim Dilli’nin savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Gökhan Altıparmak, yaptığı aşırtma vuruş ile farkı ikiye çıkardı. (2-0)


33. dakikada rakip ceza sahasına ilerleyen Gökhan Altıparmak, Ali Fidan’ın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Faulü yapan Ali Fidan, kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.


56. dakikada Erhan Çelenk’in ortasına kafa vuruşu yapan Amaral, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. (3-0)


83. dakikada ceza sahası önünde topa sahip olan Emrecan Terzi, topu ağlarla buluşturdu. (4-0)



Stat: Sivas 4 Eylül


Hakemler: Oğuzhan Gökçen, Kürşathan Akın, Furkan Ulu


Serik Spor: Erten Ersu, Martynov, Gotsuk, Batuhan İşçiler, Bilal Ceylan, Burak Asan (Silva dk. 20), Selim Dilli (Sadygov dk. 66), Emrecan Terzi, Erhan Çelenk (Kerem Şen dk. 76), Amaral (Gökhan Karadeniz dk. 66), Gökhan Altıparmak (Şahverdi Çetin dk. 66)


Yedekler: Baha Karakaya, Sertan Tashkin, Berkovskii, Gökhan Akkan, Şeref Özcan


Teknik Direktör: Sergey Yuran


Adana Demirspor: Murat Eser, Kadir Karayiğit (Enes Demirtaş dk. 73), Ali Fidan, Yusuf Buğra Demirkıran, Ali Arda Yıldız (Osman Kaynak dk.66), Caner Kaban, Sefa Gülay (Barış Timur dk. 76), Mert Menemencioğlu (Kayra Saygan dk.66), Kürşat Türkeş Küçük, Salih Kavrazlı, Ahmet Bolat (Ahmet Yılmaz dk. 46)


Yedekler: Oktay Çimen, Arda Birinci, Aykut Sarıkaya, Doğuhan Dübüş, Halil Eray Aktaş


Teknik Sorumlu: Hilmi Bozkurt


Goller: Amaral (dk. 12 ve 56), Gökhan Altıparmak (dk. 28), Emrecan Terzi (dk. 83) (Serik Spor)


Kırmızı kart: Ali Fidan (dk. 33) (Adana Demirspor)


Sarı kartlar: Caner Kaban, Mert Menemencioğlu (Adana Demirspor)




Trendyol 1. Lig: Serik Spor: 4 - Adana Demirspor: 0

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de komşuluk örneği: Ulaşamadığı komşusundan soğuk havada haber bekledi Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde şeker hastası olan komşusuna ulaşamayan aile ekiplere haber verdi. Adeta komşuluk örneği gösteren aile komşularının evden sağ salim çıkması için dua ederken, soğuk havada umutla bekledi. Komşusundan iyi haberi alan yaşlı kadın derin nefes aldı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi Akgün Sokak’ta 3 katlı binada meydana gelen olayda, şeker hastası komşusu C.A.’yı art arda arayan komşusu Şemsi Erzurum, C..A.’nın telefonuna bakmaması üzerine telaşlanarak, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de C.A.’nın son kattaki evine platformlu merdivenle ulaştı. Pencereden eve giren ekipler C.A.’nın hareketsiz şekilde yattığını gördü. C.A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekiplerden iyi haberi alan Şemsi Erzurum ise komşusu C.A.’ya ambulansa kadar eşlik ederken, derin nefes aldı. "Vicdanen rahatsız oldum" Ekiplerin çalışması sırasında komşusundan iyi bir haber bekleyen Şemsi Erzurum, "Komşumuz şeker hastası ve kimsesi yok. Bende kendisini akşam saatlerinde hastaneye gitmesi için aramıştım. Çok kez aradım ve geceye kadar ulaşamadığım için vicdanen rahatsız oldum. Polisi ve itfaiyeyi aradım. İnşallah sağ çıkar inşallah bir şey olmaz. İyi bir komşumuz. İnşallah sağlığı, sıhhati yerinde olur. Komşum inşallah iyi olur. Bende mutlu olurum. Soğukta olsa ben vicdanen rahatsız oldum" dedi. "Çok şükür bulundu" Komşusundan gelen iyi haberi gülücüklerle karşılayan Erzurum, "Çok şükür bulundu. Sağ salim bulunduğuna çok sevindim. Bayılmış içeride ve şimdi de hastaneye götürüyorlar. İnşallah iyi olur. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.