Son Dakika
|
Dışişleri Bakanı Fidan: "ABD ve İran ateşkes konusunda samimi"
TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk son yolculuğuna uğurlandı
Bir ocağı söndüren ikinci facia: 11 yıl sonra aynı sonu yaşadılar!
Starmer: "Abluka'yı desteklemiyoruz"
Bakanlık’tan yemek siparişlerine yönelik yeni düzenleme
Artvin’de ambulans uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı
Macaristan’ın yeni lideri Magyar oldu
ABD Başkan Yardımcısı Vance: "İran’la anlaşmaya varamadık"
Öğretmen Fatma Nur Çelik’i öldüren sanığın 126 yıla kadar hapsi istendi
Aslı Baş’ın ölümünde Yargıtay’ın kararı bozması sonrası yeni gelişme
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Khartoum’s Marina Park Reopens After Years of War
TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk son yolculuğuna uğurlandı
Beyoğlu’nda yangında mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Starmer: "Abluka'yı desteklemiyoruz"
Artvin’de ambulans uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: "ABD dayatmadan vazgeçerse anlaşma mümkün"
Trump: "NATO’yu yeniden değerlendirmemiz gerekiyor"
İran heyeti Pakistan’dan ayrıldı
SPOR
Rize’nin kanocuları Bahar Kupası yolunda
13 Nisan 2026 Pazartesi - 15:43:38
Rize Gençlik ve Spor Kulübü ile Gündoğdu Su Sporları Spor Kulübü’ne bağlı 26 sporcu Durgunsu Kano Bahar Kupası’nda Rize’yi temsil edecek. Muğla’nın Köyceğiz ilçesi, Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve 16-18 Nisan’da gerçekleşecek olan Durgunsu Kano Uluslararası Bahar Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak. Kupa için hazırlanan Rize Gençlik ve Spor Kulübü’nden 13, Gündoğdu Su Sporları Spor Kulübü 13 olmak üzere toplamda 26 sporcu da Rize’yi temsil edecek. Yarışma için iyi hazırlandıklarını ve Rize’ye gururla döneceklerini dile getiren Rize Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Buse Bursalı, "Muğla Köyceğiz’de Durgunsu Kano Bahar Kupası yarışmalarımız var. 16-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışlara biz de Rize bölgesi olarak hazırlanıyoruz. Geçmişten bugüne, 2012 yılından bu yana iddialıyız. O gün bugündür hala başarımızı devam ettiriyoruz. Minik, yıldız, genç ve büyükler kategorileri olmak üzere 4 kategoride 26 sporcuyla yarışmalara katılacağız" dedi. Kanonun zor bir spor olduğunu ancak sporcuların güvenliklerinin üst düzey alındığını, bu nedenle de velilerin tereddüt etmeden çocuklarını spor için antrenörlere emanet edebileceklerini hatırlatan Bursalı, "Kano zor bir spor olduğu için çalışmalarda biraz zorlanıyoruz. Çocuklarımızı göndermekte velilerin tereddütleri oluyor. Doğa sporu olduğu için, suyla haşir neşir olduğumuz için tehlikeli görüyorlar fakat herhangi bir tehlikesi yok. Zaten biz antrenörleri olarak her zaman başlarındayız. Güvenliğimi alıyoruz, botlarla birlikte takiplerini yapıyoruz. Korkulacak bir şey yok. Herkes çocuklarını kanoya gönderebilirler" ifadelerini kullandı.
13 Nisan 2026 Pazartesi - 15:22
Türkiye Basketbol Federasyonu, Alper Yılmaz’a teşekkür etti
Türkiye Basketbol Federasyonu, sportif direktörlük görevini tamamlayan Alper Yılmaz’a teşekkür etti. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan (TBF) yapılan açıklamada, "2024 yılından bu yana yürüttüğü Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörlük görevini tamamlayan Alper Yılmaz’a teşekkür ederiz. Türk basketboluna hem yönetici hem de oyuncu olarak değerli katkılarda bulunan Alper Yılmaz’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
13 Nisan 2026 Pazartesi - 15:21
Halk eğitim bünyesindeki ücretsiz kurslar, şampiyonlar yetiştiriyor
Sakarya’nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan atletizm kursları, her yaştan vatandaşı sporla buluştururken, elde edilen ulusal ve uluslararası başarılarla dikkat çekiyor. Hendek Halk Eğitim Merkezi kursları çerçevesinde atletizmin temel branşlarını kapsayan eğitimlerde; sürat, dayanıklılık, koordinasyon ve kuvvet gelişimine yönelik çalışmalar titizlikle uygulanıyor. Özellikle küçük yaş gruplarından itibaren spora yönlendirilen öğrenciler, disiplinli çalışma alışkanlığı kazanarak hem bireysel gelişimlerini artırırken hem de sportif başarıya adım adım ilerliyor. Aykut Duman: "Kurs sonunda e-devlet onaylı sertifika" Kursun işleyişi ve başarı grafiği hakkında bilgi veren antrenör Aykut Duman, "Kurslarımız yaklaşık 200 saat üzerinden yapılmakta. Haftanın 4 günü, günde 3 saat olmak üzere haftada toplam 12 saat düzenliyoruz. Yaşları 12 ile 65 arasında değişen 25 öğrencimiz mevcut. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimlerle birçok ulusal ve uluslararası yarışmaya katılarak kürsü başarısı elde ediyor. Çalışmalarımız Halk Eğitim Merkezi bünyesinde olduğu için tamamen ücretsizdir ve kurs sonunda kursiyerlerimiz e-devlet’e yansıyan sertifikalarını alıyorlar. Şu an veteran kategorisinde derece alan bir ağabeyimiz, 11 yaş grubunda Türkiye şampiyonu olan il takımında bir öğrencimiz ve Sapanca’daki yarışlarda üst üste 3 yıl birinci olan 22 yaşında bir sporcumuz var. ’Ben yapabilir miyim’ diyen herkesi kursumuza bekliyoruz" dedi. Zafer Kaya: "Dün 5 kilometre koşanlar bugün 40 kilometre koşuyor" Sporcu Zafer Kaya ise sporun gelişim evrelerine dikkat çekerek, "Burada yağmur çamur demeden gelip koşuyoruz. İnsanların sadece güneşli havalarda değil, her an bize katılmaları için hiçbir sakınca yok. Küçük küçük başlayıp ileride daha büyük hedefler koyan arkadaşlarımız oldu. Dün 5 kilometre koşabiliyorlardı, bugün 30-40 kilometre koşabiliyorlar. Halk Eğitim bünyesinde bir aileyiz. Aykut hocamız da ben de ülkemizi Amerika, Ukrayna, Yunanistan, Rusya ve Japonya gibi ülkelerde temsil eden sporcularız. Biz yapabiliyorsak herkes yapabilir" diye konuştu. Cemre Çelenk: "Başarılarımı hatırladıkça hırslanıyorum" Kursiyerlerden lise öğrencisi Cemre Çelenk de sporun kendisine kattığı motivasyonu şu şekilde özetledi: "Burada ortam çok güzel. Koşarken başarılarımı hatırlıyorum ve daha çok hırslanıyorum. Bir aile ortamımız var, sürekli aktiviteler yapıp iletişim halindeyiz. Sağlığınız ve kendiniz için burayı herkese tavsiye ederim."
13 Nisan 2026 Pazartesi - 14:58
Tokat’ta gençler futbol turnuvasında buluştu
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen "Şehitlere Rahmet, Filistin’e Destek Tokat Liseler Arası Futbol Turnuvası"nın açılış maçına katılarak genç sporcularla bir araya geldi. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen "Şehitlere Rahmet, Filistin’e Destek Tokat Liseler Arası Futbol Turnuvası"nın açılış maçı gerçekleştirildi. Açılış maçına Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz da katılarak genç sporcuların heyecanına ortak oldu. Taşlıçiftlik Sentetik Futbol Sahası’nda düzenlenen turnuvada konuşan Rektör Yılmaz, anlamlı bir organizasyonda gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye genelinde düzenlenen bu organizasyona katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Burada derece elde eden takımlarımız, Kastamonu’da düzenlenecek Karadeniz Bölge Şampiyonası’nda, ardından Türkiye Şampiyonası’nda ve sonrasında yurt dışında gerçekleştirilecek müsabakalarda ülkemizi temsil edecekler" dedi. Yoğun katılımla başlayan turnuva genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olurken, organizasyonun bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara kapı aralaması bekleniyor.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
11 Nisan 2026 Cumartesi- 12:54
Kütahya şampiyonluğa hazır
2
12 Nisan 2026 Pazar- 13:02
Maç için Eskişehir’e gelen Bursaspor taraftarı, kentin turistik yerlerine akın etti
3
12 Nisan 2026 Pazar- 22:02
Zirve karıştı! Galatasaray'a evinde ağır darbe
4
12 Nisan 2026 Pazar- 12:46
Bursaspor taraftarı, Eskişehir’i hareketlendirdi
5
12 Nisan 2026 Pazar- 20:39
Kütahyaspor 24 yıl sonra TFF 2. Lig’de
05 Şubat 2026 Perşembe - 00:39
Okan Buruk: "Transfer işini bir kenara bırakıp, futbola odaklanmamız lazım"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer işini bir kenara bırakıp, futbola odaklanmaları gerektiğini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında Galatasaray, evinde karşı karşıya geldiği İstanbulspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Maçta kafa kafaya çarpışan Ahmed Kutucu ile İsa Doğan’a geçmiş olsun dileyerek sözlerine başlayan Buruk, "Ahmed ile İsa arasında üzücü bir çarpışma oldu. İkisine de geçmiş olsun. Ahmed’in çok önemli bir şeyi yok gibi gözüküyor. İsa’da biraz kırık oluştu gibi gözüktü. Bu tür maçlarda soyunma odasına çok büyük bir sakatlık olmamasından dolayı şükrederek giriyoruz. Son maçlarda hem daha az süre almış oyuncular, hem de yeni transferimiz oynadı. Akademimizden genç 3 oyuncumuzu oynatma şansımız oldu. Maçı kazanarak bitirdik. Bu anlamda sevinçliyiz, 9 puana ulaştık. Hedefimiz grubu birinci olarak tamamlamak. Bugün sahamızda oynadığımız maçta yine baskılı oynadık. İlk yarı sonucu aldık. İkinci yarı hem rakibin arkaya yerleşmesi hem bizim de 3-1 sonrası topu ayağımızda tutmamız skor anlamda çok ileriye gitmemesini sağladı. İki takım açısından da güzel bir mücadele oldu. Onun dışında 3 kulvardaki yarış çok önemli. Ligde birinci durumdayız. Türkiye Kupası’nda birinci durumdayız. Avrupa’da yolumuza devam ediyoruz. Çok önemli maçlar oynayacağız. Bu süreç içerisinde de oyuncularımın bugünkü performansını görmek benim için çok önemliydi. Singo, uzun sakatlıktan döndü. Ona yeni bir transfer olarak bakıyorum. Çok uzun sürdü. Bugün oynama şansı oldu. O da oynamak istiyordu. Onu güvenli şekilde oynatmak istedik. Singo’nun tekrar sahalara dönmesi önemli bir sevinç yaptı" diye konuştu. "Renato Nhaga, ileriye dönük bir yatırım" Transferin son günlerine girdiklerini söyleyen sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Ön tarafa Noa Lang ve Yaser Asprilla gibi iki önemli oyuncu aldık. Bize kalite katacaklar ve maç çözecekler. Orada bir sıkıntımız vardı. Ön taraftaki oyunculara büyük bir yük binmişti. Rotasyon için iyi oldu. Orta saha için bir arayışımız oldu. Her istediğinizi alamayabiliyorsunuz. Devre arasında transfer yapmak kolay değil. İstediğimiz ve düşündüğümüz oyuncular olmadı. İstemediğim bir oyuncuyu aldıktan sonra transfer yapmanın bir anlamı yok. Genç bir oyuncuya gittik. Renato Nhaga, ileriye dönük bir yatırım. Maçlarına baktık. Şu anda kadroda yer alabilecek bir oyuncu. Onun dışında gözüken bir transferimiz yok" şeklinde konuştu. "Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz" Ara transferde kadroyu genişlettiklerini belirten Okan Buruk, sözlerine şöyle devam etti: "Mario Lemina’nın Juventus maçında cezalı olması, bizim için dezavantaj. Buna da bir çözüm bulacağız. Avrupa’da bu büyük maçları oynamış oyuncuları, bu karşılaşmada kullanmak istiyoruz. Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz. Daha iyi de olabilirdik. Her takım için geçerli bu. Şu anda saha içine odaklanmalıyız. Burada başkanımız, yönetim kurulumuz ve Abdullah Kavukcu, çok iyi niyetli. Oyuncu izleme ekibimizin çalışmaları da var. Bazen parayla alamadığınız oyuncular oluyor. Bundan önceki senelerde filmin sonunu mutlulukla bitirdik. Yine bunu yapacağız. Buna inanıyorum. Sadece artık sahaya odaklanmamız gerekiyor. Transfer döneminden çıktığımız her zaman daha iyi oynamaya başladık. Bundan sonra daha iyi bir Galatasaray göstermek istiyoruz. Sorular hep transferlerle ilgili oluyor. Benim için de bu çok zor. Ben sahaya odaklanmak istiyorum." "Ön tarafa iki oyuncumuzun gelmesi, derinlik oluşturdu" İstanbulspor maçında süre alarak 74 gün sonra sahalara dönen Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Singo hakkında da konuşan Buruk, "Singo’nun bugün süre alması önemliydi. Maçların gidişatına göre karar vereceğiz. Juventus maçı için sonra karar veririz. Sallai gibi çok yönlü bir oyuncumuz var. Onu farklı yerlerde kullanabiliriz. Çok iyi orta saha oyuncularına da sahibiz. Ön tarafa da iki oyuncumuzun gelmesi, derinlik oluşturdu. Sakatlıktan çıkmış bir Yunus Akgün var. Onu dinlendirdik. Ağrıları vardı. Son günlerde çok daha iyi. Barış Alper Yılmaz da biraz dinlendi. Leroy Sane de umarım sakatlıktan çıkacak. Süper Lig’deki Çaykur Rizespor maçında oynar mı bilmiyorum. Öndeki dörtlü hattımız, daha iyi olacak. Gabriel Sara’nın da performansı yükseldi" ifadelerini kullandı. "Transfer işini bir kenara bırakıp, futbola odaklanmamız lazım" İspanyol ekibi Real Betis’te forma giyen İspanyol futbolcu Sergi Altimira ile ilgilendiklerini açıklayan 52 yaşındaki teknik adam, "Kulüp, yerine oyuncu alamadı. Bu yüzden de Altimira’yı satmadı. Gecemizi ve gündüzümüzü bu işe veriyoruz. Ekibimle inanılmaz bir çalışma yapıyoruz. Saatlerce futbolcu izliyoruz. Bazen istedikleriniz gerçekleşmiyor. Transfer işi böyledir. Siz, kulübü ikna etseniz, oyuncu Türkiye’ye gelmek istemeyebiliyor. Burada bir denge var. Genç bir oyuncuyu buraya getirmek zor. 3 beğendiğimiz genç oyuncu ile görüştük. Gelmek istemediler. Süper Lig’i düşüş olarak görüyorlar. Direkt oynayan oyuncuyu da kimse vermiyor. Çok absürt rakamlar ortaya çıkabiliyor. İyi niyetin farkına varmak gerekiyor. Her şey Galatasaray için. Galatasaray mutlu olduğunda, hepimiz mutlu oluyoruz. Sorumlu olduğumuz bir taraftar var. Onlar için her şeyi yapmaya hazırız. Beni mutlu edecek transferleri kadromuza kattık. Transfer işini bir kenara bırakıp, futbola odaklanmamız lazım. Eleştiriler haklı mı? Kimsenin haksız olduğunu söyleyemeyiz. Harcanan çok büyük bir meblağ var. ’Galatasaray para harcamadı’ diyemezsiniz. Victor Osimhen’i almak, Türkiye’de bir takımın yapabileceği bir şey değildi. Yönetimi koruduğumu düşünmeyin. Eleştiri tabii ki olacak. Bunun yanında iyi yapılan şeyleri de görmek lazım" değerlendirmesinde bulundu. Sportif direktörle çalışma fikriyle ilgili soruya da cevap veren Okan Buruk, "Kendimle ilgili olan kısma bakıyorum. Galatasaray’da geçirdiğim 3,5 sene, benim için çok önemli. Çok önemli tecrübe kazandım. Ben bir teknik adam olarak takımımı en iyi duruma getirmek istiyorum. Bu işe ben karar vermiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
05 Şubat 2026 Perşembe - 00:10
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdığını açıkladı.
05 Şubat 2026 Perşembe - 00:05
Galatasaray, Portekiz ekibi Casa Pia’da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu Renato Nhaga’nın 6 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edildiğini açıkladı.
Galatasaray, Portekiz ekibi Casa Pia’da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu Renato Nhaga’nın 6 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edildiğini açıkladı.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 23:48
İlyas Öztürk: "İki oyuncunun da sağlık durumunun iyi olması sevindirici"
İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, maç içerisinde kafa kafaya çarpışan Ahmed Kutucu ve İsa Doğan’ın durumlarının iyi olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında İstanbulspor deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Öncelikle iki oyuncunun da sağlık durumunun iyi olması sevindirici, İsa ve Ahmed kardeşimizin. Galatasaray ile oynarken, daha çok genç kardeşlerimizle, az süre oyuncularımızla buraya geldik. Top bizdeyken 3-4-3, top rakibe geçtiğinde 5-4-1 şeklinde oynadık. Savunma olarak biz istediğimizi aldık ama yediğimiz golleri anlatmak farklı bir yere gider. Ekibimizden memnunuz. Biz lige odaklandığımız için ligle alakalı tasarruflarımız var. Galatasaray’ı tebrik ediyorum" diye konuştu.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 23:37
Beşiktaş, Hyeongyu Oh ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı
Beşiktaş, Güney Koreli golcü oyuncu Hyeongyu Oh ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 23:35
Beşiktaş, Güney Koreli golcü oyuncu Hyeongyu Oh ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Beşiktaş, Güney Koreli golcü oyuncu Hyeongyu Oh ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 23:15
Atatürk Yol Koşusunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi
DENİZLİ (İHA) – Denizli’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 95. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Atatürk Yol Koşusunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 95. yıldönümü dolayısıyla Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde "Atatürk Yol Koşusu" düzenlendi. Tren Garı’ndan start alan koşu, Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda sona erdi. Dereceye giren sporculara ödülleri Valimiz Yavuz Selim Köşger ile İl Protokolü tarafından takdim edildi. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, zorlu mücadeleler ve eşsiz kahramanlıklarla kazanılan bağımsızlığın sevincini halkla paylaşmak üzere 04 Şubat 1931 tarihinde Denizli’ye teşrif etmişti. Bu ziyaretin 95. yıldönümü anısına 04 Şubat Çarşamba günü Atletizm Federasyonu Denizli İl Temsilciliği ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Yol Koşusu düzenlendi. Atatürk Yol Koşusu saat 09.00’da Denizli Tren Garı önünden start verilerek başladı. 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında son buldu. Her yaştan sporcunun katıldığı Atatürk Yol Koşusunda kategorilerinde dereceye giren sporcular yapılan resmi programda Vali Yavuz Selim Köşger ile protokol üyeleri tarafından ödüllendirildi.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 23:07
BKT Eurocup: Beşiktaş: 91 - Türk Telekom: 81
BKT Eurocup B Grubu’nda iki Türk takımının mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Türk Telekom’u 91-81 mağlup etti. Salon: Beşiktaş Spor Kompleksi Hakemler: Damir Javor, Gentian Cici, Dragan Porobic Beşiktaş: Mathews 12, Zizic 12, Morgan 7, Lemar 12, Berk Uğurlu 6, Dotson 22, Thomas 6, A. Brown 7, Yiğit Arslan 6, Sertaç Şanlı, Kamagate 1 Başantrenör: Dusan Alimpijevic Türk Telekom: Usher 9, Trifunovic 8, Doğuş Özdemiroğlu 5, Smith 19, Bankston 4, Devoe 8, Alexander 16, Allman 12, Simonovic, Berkan Durmaz Başantrenör: Erdem Can 1. Periyot: 19-23 Devre: 43-38 3. Periyot: 68-60
04 Şubat 2026 Çarşamba - 22:59
Fenerbahçe’nin yeni transferi N’Golo Kante, İstanbul’da
Fenerbahçe’nin yeni transferi Fransız oyuncu N’Golo Kante, İstanbul’a geldi.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 22:54
İnegöl’de Spor Festivali basketbol müsabakalarıyla start aldı
İnegöl Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 9’uncusunu gerçekleştirdiği Okullar Arası Spor Festivali Pazartesi günü basketbol branşı müsabakalarıyla başladı. İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği 9. Okullar Arası Spor Festivali 02 Şubat Pazartesi günü basketbol müsabakalarıyla başladı. Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ve Haziran ayına kadar devam edecek İnegöl’ün en kapsamlı spor organizasyonunda 14 farklı branş ve 73 kategoride yaklaşık 500 takım mücadele edecek. Dart, okçuluk, oryantiring, bilek güreşi, güreş, bocce, spor tırmanış, puanlı atletizm, kros, satranç, masa tenisi, akıl oyunları, basketbol ve voleybol branşlarının yer aldığı Okullar Arası Spor Festivalinde, 12-18 yaş arası toplamda 3.500 öğrenci müsabakalarda yer alacak. Basketbol ile başladı Spor Festivali’nin ilk branşı olan basketbol müsabakaları, pazartesi günü Akhisar Spor Salonunda start aldı. Turnuvanın ilk 2 gününde 6 müsabaka oynandı. 18 Şubat’a kadar sürecek basketbol branşı müsabakalarının ardından kupa töreni gerçekleştirilecek. Öte yandan, karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oluyor. Sahada oyun anlamında verilen mücadeleyle beraber tribünlerde okullarını destekleyen öğrencilerin coşkusu, spor festivaline renk katıyor.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 22:35
Galatasaray’da Furkan Koçak ile Yusuf Dağhan Kahraman ilk kez A takımda forma giydi
Galatasaray’ın genç futbolcuları Furkan Koçak ve Yusuf Dağhan Kahraman, İstanbulspor maçıyla A takımda ilk maçına çıktı. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında Galatasaray, İstanbulspor’u konuk ederken, sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk bu müsabakada 4 genç futbolcusuna şans verdi. Gökdeniz Gürpüz, 11’de başladığı maçta 75. dakikada yerini bir diğer genç futbolcu Ada Yüzgeç’e bıraktı. Yedek başlayan Furkan Koçak 83. dakikada Eren Elmalı’nın, Yusuf Dağhan Kahraman da 88. dakikada Kazımcan Karataş’ın yerine oyuna dahil oldu. Furkan ile Yusuf Dağhan böylece sarı-kırmızılılarda A takımda ilk kez forma oynama heyecanını yaşadı.
04 Şubat 2026 Çarşamba - 22:35
Wilfrid Singo 74 gün sonra sahada
Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Singo, sakatlığının ardından 74 gün sonra İstanbulspor maçıyla sahalara döndü.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder