Son Dakika
|
Almanya: "BM'nin yenilenmesi gerekmektedir"
Arnavutköy sahilinde erkek cesedi bulundu
Ayasofya’da dev restorasyonda kritik aşama: Kubbe kapatılıyor
Kene kabusu geri döndü, 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Çocukluk arkadaşına IBAN’ını verdi, hakkında 70 dava açıldı
Ertan Torunoğulları: "Yönetim olarak bazı kararlar alacağız"
Samandıra’da Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsünü taşladı
Domenico Tedesco: "Bu akşam gol atamamamız çılgınca geliyor"
Okan Buruk: "Bu galibiyet şampiyonluk yolunda çok önemliydi"
Gülistan Doku ve Mekiye Akyel’in ailesi Diyarbakır'da bir araya geldi
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Taiwan’s Epic Spiritual Journey with the Sea Goddess Mazu
Almanya: "BM'nin yenilenmesi gerekmektedir"
Arnavutköy sahilinde erkek cesedi bulundu
Almanya'da vicdani retçilerin sayısında dikkat çeken artış
Rusya, Odessa’yı vurdu: 10 yaralı
Küçükçekmece Gölü kırmızıya döndü
Beykoz’daki yangının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
Ertan Torunoğulları: "Yönetim olarak bazı kararlar alacağız"
SPOR
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı 2. Lig’e yükseldi
27 Nisan 2026 Pazartesi - 15:20:01
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Osmaniye’de düzenlenen Bölgesel Amatör Lig final etabında karşılaştığı rakiplerini tek tek geride bırakarak adını 2. Lig’e yazdırdı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in "Sporla Yükselen Kahramanmaraş" vizyonu doğrultusunda kurulan Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, önemli bir başarıya imza attı. Kurulduğu günden bu yana disiplinli çalışması, güçlü kadro yapısı ve mücadeleci kimliğiyle öne çıkan takım, Bölgesel Amatör Lig final etabında gösterdiği üstün performansla Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi. Osmaniye Tosyalı Spor Salonu’nda büyük bir heyecana sahne olan final etabında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, hem oyun kalitesi hem de saha içindeki uyumuyla dikkat çekti. Final etabında Gaziantep Burak Eğitimspor ve Siverek Belediyespor ile karşılaşan takım, rakiplerini geride bırakarak adını Kadın Voleybol 2. Ligi’ne yazdırdı. Final etabının ilk maçında Gaziantep Burak Eğitim Spor ile kozlarını paylaşan Büyükşehir Belediyespor, müsabakanın ilk setinden son setine kadar üstün bir oyun sergiledi. İlk seti 25-12, ikinci seti 25-17 ve üçünü seti de 25-17 toplamda 3-0’lık net sonuçla sahadan ayrılan Büyükşehir Belediyespor, adını finale yazdırdı. Final karşılaşmasında Siverek Belediyespor ile karşılaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, zorlu rakibi karşısında da etkili oyununu sürdürdü. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada her iki takım da ortaya yüksek tempolu bir mücadele koyarken, kritik anlarda daha az hata yapan taraf Kahramanmaraş temsilcisi oldu. İlk seti 25-20 kazanan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de üstünlüğünü sürdürerek 25-22’lik skorla durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü set ise adeta nefesleri kesti. Karşılıklı sayılarla uzayan sette 27-25 üstünlük sağlayan Kahramanmaraş ekibi, maçı 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı ve Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen bu başarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin spora yaptığı yatırımların ve ortaya koyduğu vizyonun somut bir sonucu olarak dikkat çekiyor. "Sporla Yükselen Kahramanmaraş" anlayışıyla hayata geçirilen yatırımlar, özellikle kadın sporunun gelişimine katkı sağlarken, genç sporcular için de önemli bir motivasyon kaynağı oluşturuyor.
27 Nisan 2026 Pazartesi - 15:18
Kahramanmaraş’ta Baja Şampiyonası’nın ilk ayağı tamamlandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad ev sahipliğinde Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenen 2026 Türkiye Baja Şampiyonası’nın ilk ayağı tamamlandı. 16 farklı şehirden gelen 32 sporcu, iki gün boyunca mücadele ederek kürsü için ter döktü. Kahramanmaraş, motor sporlarında heyecan dolu bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 2026 Türkiye Baja Şampiyonası’nın ilk ayağı, iki gün süren zorlu mücadelelerin ardından tamamlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon, doğa ile iç içe yapısıyla dikkat çeken Kapıçam Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin 16 farklı şehrinden gelen 32 sporcu, iki gün boyunca kıyasıya rekabet ederek hem hızlarını hem de dayanıklılıklarını test etti. Yarış boyunca sporcular; toprak zemin, keskin virajlar, dik yokuşlar ve teknik geçişlerle dolu etaplarda adeta zamana karşı yarıştı. Toplam 230 kilometre uzunluğundaki parkur, 4 farklı etapta tamamlanırken, zorlu arazi şartları yarışmacılara büyük bir sınav yaşattı. Özellikle teknik bölümlerde kopilotların yönlendirmeleri, yarışın sonucunu belirleyen önemli unsurlardan biri oldu. Organizasyonun finali ise ödül töreniyle taçlandı. Continent Hotel’de gerçekleştirilen törende, kategorilerinde ve genel klasmanda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Genel klasman sonuçlarına göre; Erkan Sülün ve Mert Süleyman Tepe ikilisi birinciliği elde ederek şampiyonanın ilk ayağına damga vurdu. Murat Altun ve Emir Altun ikinci sırada yer alırken, Diren Ülkü ve Onur Sırımoğlu ise üçüncülük kürsüsüne çıktı. Yarışı birincilikle tamamlayan Erkan Sülün, parkurun zorluk derecesine dikkat çekerek, "Çok karmaşık bir etaptı, o yüzden kopilotlara çok iş düşüyordu. Biz de takım olarak iyi iş çıkardık ve şampiyonanın ilk ayağını birincilikle tamamladık. Kahramanmaraş’ta çok güzel bir hafta sonu geçirdik, güzel hatıralarla ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı. İkinci olan Emir Altun ise organizasyonun hem sportif hem de ev sahipliği açısından başarılı geçtiğini belirterek, "2 gün boyunca Kahramanmaraş’ın zorlu parkurunda kıyasıya mücadele ettik. Etaplar çok güzeldi, Kahramanmaraş çok güzeldi. Çok güzel ağırlandık burada. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
27 Nisan 2026 Pazartesi - 15:14
Cumhurbaşkanlığı 61. Türkiye Bisiklet Turu Yatağan’dan geçti
Türkiye’nin en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 61. yılı kapsamında düzenlenen yarışın 2. etabı olan Aydın-Marmaris parkurunda pedallar çevrildi. Etap kapsamında uluslararası bisikletçiler Yatağan’dan geçerek ilçede renkli görüntüler oluşturdu. Saat 14.30 sıralarında ilçeden geçen sporcuları, yol kenarlarında toplanan vatandaşlar ve öğrenciler büyük bir ilgiyle karşıladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla sporculara destek veren vatandaşlar, yarış heyecanını coşkuyla yaşadı. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen profesyonel bisikletçilerin yer aldığı organizasyon, hem sporcuların performansı hem de güzergah boyunca oluşan yoğun ilgiyle dikkat çekti. Yetkililer, organizasyonun sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtirken, yarışın bölge tanıtımına da önemli katkı sağladığı ifade edildi.
27 Nisan 2026 Pazartesi - 15:11
Küçük kızlarda Cumayeri şampiyon
DÜZCE(İHA) – Düzce’de gerçekleştirilen küçük kızlar Bocce müsabakalarında Cumayeri Ortaokulu şampiyon oldu. Düzce’de 2025-2026 Okul Sporları Küçük Kızlar Bocce Müsabakaları, Düzce Spor Lisesi Bocce Sahası’nda gerçekleştirildi. 10 takım ve 50 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyonda, sporcular hem rekabet hem de centilmenlik açısından örnek bir performans sergiledi. Gün boyu süren müsabakalar sonucunda Cumayeri Ortaokulu birinciliği elde ederken, Hamit Şerifoğlu Ortaokulu ikinci, Özel Düzce Safir Koleji Ortaokulu üçüncü, Pakmaya Ortaokulu ise organizasyonu dördüncü sırada tamamladı. Dereceye giren okullara ödülleri yapılan ödül töreni ile takdim edildi.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
26 Nisan 2026 Pazar- 17:49
Bursa’da tarihi akşam, timsah geri döndü
2
26 Nisan 2026 Pazar- 21:48
Puan farkı 7'ye çıktı! Dev derbide kazanan Galatasaray
3
24 Nisan 2026 Cuma- 22:03
Karabük Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışı gerçekleşti
4
25 Nisan 2026 Cumartesi- 23:55
Trabzon’da hafif sıklet maçında kavga
5
27 Nisan 2026 Pazartesi- 00:10
Samandıra’da Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsünü taşladı
03 Şubat 2026 Salı - 17:46
Uşakspor logosu Güney Kore’de sahneye çıktı
Güney Koreli rapçi Lee Taeyong’un Seul’deki konserinde Uşakspor logosu taşıyan ceketle sahneye çıkması sosyal medyada gündem olurken, kulüp yönetiminden konuya ilişkin açıklama yaptı. Güney Koreli rapçi Lee Taeyong’un, ülkesinin başkenti Seul’de verdiği konserde üzerinde Uşakspor logosunun bulunduğu kırmızı-siyah ceketle sahneye çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Uşakspor armasının uluslararası bir konser sahnesinde görülmesi dikkat çekerken, konuya ilişkin kulüp yöneticilerinden de açıklama geldi. Yaşanan gelişmeyle ilgili konuşan Uşakspor Yöneticisi Mustafa Yalım, olayın ilk olarak sosyal medyada karşılarına çıktığını belirterek, "Geçen hafta düştü bu sosyal medyaya. Biz acaba yeni neslin bilgisayar oyunları gibi dokunuşları var mı diye düşündük. Ama sonra baktık ki Instagram’da falan gerçekten bizim üç yıl Uşaksporumuzun ceket tasarımı yapılaraktan, ilgili sanatçı giyerek konserler vermiş ve programlar yapmış. Öylelikle biz gerçek bir Uşakspor logosu ile sanatçının kalabalık gruplara temsil ettiğini gördük. Arkasında art niyet aramak gelmedi, önce yönetim olarak hoşumuza gitti. Sanatçıyı da araştırdığımızda yeni neslin çok sevilen bir şarkıcısı olduğunu öğrendik Kore’de. Buna istinaden biraz daha kurcaladığımızda birkaç ay önce de kebap ve döner yazılı bir tişörtle de bir sahne aldığını öğrendik. Herhalde Türkiye ile ilgili bir bağlantısı falan var veya ne denir, Koreli Türklerden, Kore Savaşı’nda bulunan atalarımızdan bir torun mudur kimdir bilmiyoruz" dedi. Olayın kulüp yetkililerine nasıl ulaştığını da aktaran Yalım, "Taraftarlarımız tarafından kendi cep telefonlarımıza WhatsApp üzerinden düştü. Biz önce ciddiye almamıştık. Ama sonra baktık ki ulusal medyada da dönmeye başladı haber. Ama rahatsız edici bir durum yok. İlgili sanatçı Kore’de ve Uzak Doğu’da sevilen, tanınan bir sanatçı." ifadelerini kullandı. Öte yandan Uşakspor Kulübü’nün resmi Instagram hesabından da konuyla ilgili yapılan paylaşımda ise; "Sanatçı Taeyong’un sahne performansı sırasında Uşakspor ceketimizle yer alması, kulübümüz adına büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Uşakspor armasının uluslararası bir sahnede temsil edilmesi, kulübümüzün değerlerinin ve marka gücünün sınırları aştığını bir kez daha göstermiştir. Uşakspor olarak, armamızı dünyanın farklı noktalarında görmekten onur duyuyor; bu anlamlı temsiliyet için teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.
03 Şubat 2026 Salı - 17:43
Ziraat Türkiye Kupası: Samsunspor: 2 - Bodrum FK: 0 (Maç sonucu)
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Samsunspor, Bodrum Futbol Kulübü’nü 2-0 yenerek puanını 9’a çıkarttı. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 47. dakikada soldan gelen ortaya iyi yükselen Mouandilmadji’nin kafa şutu kaleciden döndü. Dönen topu tamamlayan Mouandilmadji’nin şutu filelerle buluştu. 1-1 64. dakika Ege Birsel’in pasında Enes Öğürce’nin ceza yayı üzerinden vurduğu şut, direğin solundan az farkla auta çıktı. 90+3. dakikada Soner’in şutunda kaleciden iyi takıp eden Mouandilmadji’nin şutu filelerle buluştu. 2-0 Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs Hakemler: Burak Olcar, Emre Doğu, Harun Reşit Güngör Samsunspor: İrfan Can Eğribayat, Joe Mendes, Yunus Emre Çift, Toni Borevkovic, Soner Gönül, Celil Yüksel (Enes Albak dk. 66), Yalçın Kayan, Elayis Tavsan (Saikuba Jarju dk. 46), Olivier Ntcham (Kouadou Assoumou dk. 46), Carlo Holse (Antoine Makoumbou dk. 46), Marius Mouandilmadji Yedekler: Okan Kocuk, Rick van Drongelen, Ali Diabate, Logi Tomasson, Cherif Ndiaye, Lubo Satka Teknik Direktör: Thomas Reis Bodrum FK: Rüzgar Adıyaman, Pusat Şafak, İsmail Tarım, Furkan Apaydın, Gabriel Obekpa (Ozan Soğancıoğlu dk. 88), Yusuf Sertkaya, Enes Öğrüce, Utku Kırtay (Mustafa Erdilman dk. 61), Emirhan Arkutcu (Adem Türk dk. 33), Saadettin Şahin (Ege Bilsel dk. 46), Samet Yüksel (Ali Habeşoğlu dk. 46) Yedekler: Baran Demir, Demirhan Kolat, Kartal Uyanık Teknik Sorumlu: Sefer Yılmaz Goller: Mouandilmadji (dk. 47 ve 90+3) (Samsunspor) Sarı kart: Pusat (Bodrum FK)
03 Şubat 2026 Salı - 17:08
Burak Altıparmak Elazığspor’da
Elazığspor, Sakaryaspor’dan Burak Altıparmak’ı kadrosuna kattı. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Elazığspor, Trendyol 1. Lig takımı Sakaryaspor’dan Burak Altıparmak ile sözleşme imzaladı. Burak, Wolsburg II altyapısında kariyerine başladı. Türkiye’ye Ankaraspor formasıyla giriş yapan Burak Altıparmak; Bugsaşspor, Osmanlıspor, Denizlispor, Buraspor, Manisa FK, Iğdır FK ve son olarak Sakaryaspor formaları giydi. Elazığspor Kulübü’nden transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Burak Altıparmak ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştır. Transferin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diler, bordo beyazlı formamızla kendisine başarılar dileriz. Burak, takımımızda 36 numaralı forma giyecek" ifadeleri kullanıldı.
03 Şubat 2026 Salı - 16:50
Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. haftasında oynanan, Iğdır FK-Antalyaspor maçının ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. haftasında Iğdır FK, evinde Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşma Iğdır FK’nın 6-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Iğdır FK Teknik Sorumlusu Kenan Koçak, takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirterek, "Biz başarı için her ne gerekiyorsa, 3 puanlar için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bazen nasipten ötesi olmuyor ama bizim sorumluluğumuz; kupa ya da lig fark etmeksizin, hakemin ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Iğdırspor’un başarısı için var gücümüzle çalışmak. Bugün takımımın konsantrasyonundan, verdiği emekten ve çalıştığımız prensipleri sahaya yansıtmasından son derece memnunum. İstediğim izlenimleri gördüm. Kupada 3 puanı hanemize yazdırdığımız için takımımı tebrik ediyorum" dedi. Alaattin Gülerce: "Kupada bir hedefimiz yok" Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce ise kupada hedeflerinin olmadığını ifade etti. Gülerce, "Kupadaki üçüncü karşılaşmamızı oynadık. Buraya tamamen gençlerden oluşan bir kadroyla geldik. Amacımız, genç oyuncularımızın bu seviyedeki maçları nasıl oynadığını görmek ve A takımda yer alan gençlerimizin süre alarak maç eksikliklerini gidermesiydi. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da bu karşılaşma gençlerimiz için önemli bir tecrübe oldu. Kupada bir hedefimiz yok. Bizim için önemli olan ligdir. Bundan sonraki lig maçlarına en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
03 Şubat 2026 Salı - 16:47
Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu
Tokat’ta düzenlenen Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda, Erzincan’ı temsil eden sporcu İbrahim Özbay, 79 kilo kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Erzincan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Özbay’ın elde ettiği derecenin kentin spor şehri kimliğine değer kattığı vurgulanarak, başarılı sporcu ile antrenörleri tebrik edildi. Açıklamada ayrıca, spor alanında elde edilen her başarının "Değer Erzincan" vizyonuna güç kattığı ifade edildi. Şampiyonadan bronz madalya ile dönen İbrahim Özbay’ın başarısı, Erzincan spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
03 Şubat 2026 Salı - 16:43
Altay’dan Aydınspor’a ’destek’ paylaşımı
Aydınspor Kulübü’nde uzun süredir devam eden maddi sıkıntılar dolayısıyla futbolcular kulübün sahipsiz bırakıldığına dikkat çekerken, İzmir temsilcisi Altayspor ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı ekibe ’destek’ mesajı verdi. Uzun süredir maddi imkansızlıklar dolayısıyla sıkıntılar yaşayan Aydınspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadelesini sürdürüyor. Futbolcular kulübün sahipsiz bırakıldığına dikkat çekerken, İzmir’in köklü spor kulüplerinden olan Altayspor ise Aydınspor için destek mesajı paylaştı. Altay 1914 Spor Kulübü tarafından yapılan paylaşımda "Yanınızdayız Aydınspor. Türk futbolunun köklü kulübü Aydınspor Bölgesel Amatör Lig’de çok zor zamanlar geçirmektedir. Bu zor dönemlerinde Aydınspor’un yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Türkiye’de İzmir’den sonra Altay’ımızın en fazla taraftara sahip olduğu şehir Aydın’dır" ifadeleri yer aldı.
03 Şubat 2026 Salı - 16:27
Ziraat Türkiye Kupası: Samsunspor: 0 - Bodrum FK: 0 (İlk yarı)
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Samsunspor, Bodrum FK’yı konuk ediyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 6. dakikada Mouandilmadji’nin pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Tavsan’ın şutunu kaleci Rüzgar güçlükle kurtardı. 8. dakikada Holse’nin pasına ceza sahası dışından vole vuran Ntcham’ın şutu üst direkten oyun alanına geri döndü. 13. dakikada Mendes’in pasında 6 pas üzerinde kaleciyle karşı karşıya kalan Mouandilmadji’nin şutu az farkla auta çıktı. 32. dakikada Elayis’in pasına ceza sahası dışından sert ve düzgün vuran Ntcham’ın şutu yerden filelerle buluşsa da VAR tarafından iptal edildi. Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs Hakemler: Burak Olcar, Emre Doğu, Harun Reşit Güngör Samsunspor: İrfan Can Eğribayat, Joe Mendes, Yunus Emre Çift, Toni Borevkovic, Soner Gönül, Celil Yüksel, Yalçın Kayan, Elayis Tavsan, Olivier Ntcham, Carlo Holse, Marius Mouandilmadji Yedekler: Okan Kocuk, Rick van Drongelen, Ali Diabate, Logi Tomasson, Cherif Ndiaye, Enes Albak, Antoine Makoumbou, Saikuba Jarju, Lubo Satka, Kouadou Assoumou Teknik Direktör: Thomas Reis Bodrum FK: Rüzgar Adıyaman, Pusat Şafak, İsmail Tarım, Furkan Apaydın, Gabriel Obekpa, Yusuf Sertkaya, Enes Öğrüce, Utku Kırtay, Emirhan Arkutcu (Adem Türk dk. 33), Saadettin Şahin, Samet Yüksel Yedekler: Baran Demir, Ozan Soğancıoğlu, Mustafa Erdilman, Ege Bilsel, Demirhan Kolat, Ali Habeşoğlu, Kartal Uyanık Teknik Direktör: Sefer Yılmaz
03 Şubat 2026 Salı - 16:23
Trabzonspor, Aleksandr Zubkov’un sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
Trabzonspor, Antalyaspor maçında ağrı hissetmesi üzerine oyundan çıkan Ukraynalı oyuncu Zubkov’da alt arka adale dış kısmında kas yaralanması ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Bordo-mavili kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, Oleksandr Zubkov’un sol alt baldır kas grubunda ağırı hissetmesi nedeniyle oyundan çıktığını belirterek, "Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 20. haftasında oynadığımız Antalyaspor maçında, sol alt baldır kas grubunda ağrı hissetmesi üzerine oyundan çıkan oyuncumuz Oleksandr Zubkov’un yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda alt arka adale dış kısmında kas yaralanması ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" dedi.
03 Şubat 2026 Salı - 16:13
Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı, İzmir şampiyonu oldu
İzmir U-18 Ligi’nde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Aliağa Helvacı Spor, grup şampiyonluğunun ardından yükseldiği play-off etabında da fırtına gibi esti. Final grubunda oynadığı tüm karşılaşmaları namağlup tamamlayan Aliağa temsilcisi, son maçta karşılaştığı KSK Karagöl Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek İzmir Şampiyonu olmayı başardı. Bu büyük başarıyla birlikte Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı, İzmir U-18 Ligi’nde yer aldığı iki etabı da şampiyonlukla tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı, 24 Şubat’ta yapılacak kura sonrasında Türkiye Finallerinde Aliağa’yı temsil edecek. Şampiyonlardan Başkan Serkan Acar’a ziyaret Şampiyonluğun ardından Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Aliağa Belediyesi Helvacı Birim Sorumlusu Serhat Aras, Aliağa Helvacı Spor Kulüp Başkanı Kazım Nuri Yıldız, Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Ateş ve teknik ekip yer aldı. Başkan Serkan Acar, İzmir Şampiyonu olan sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, takıma Türkiye finallerinde başarılar diledi. İlçeyi temsil edecek Aliağa Helvacı Spor U-18 Takımı Teknik sorumlusu Mehmet Ateş, şampiyonluk sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Önce kendi grubumuzda ardından İzmir finallerinde şampiyon olduk. Takımımızda yer alan 24 oyuncumuz da Aliağa’dan dışarıdan oyuncumuz yok. Hepsi 9 yaşından beri bizimleler, altyapıdan yetiştiler. Önümüzde Türkiye Finalleri için kura çekimi var. Hangi iller olursa olsun gideceğimiz yerde Helvacı’mızı, Aliağa’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimizi büyük tutuyoruz ve Türkiye Şampiyonluğu’nu hedefliyoruz. Her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Serkan Acar’a teşekkür ediyoruz."
03 Şubat 2026 Salı - 16:10
Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. haftasında 1. Lig ekibi Iğdır FK evinde Antalyaspor’u 6-0 mağlup etti. Hakemler: Gürcan Hasova, Barış Çiçeksoyu, Harun Terin Iğdır FK: Sinan Bolat, Tsunami (Alim Öztürk dk. 46), Alperen Selvi, Oğuz Kağan Güçtekin (Gökcan Kaya dk. 65), Bacuna (Doğan Erdoğan dk. 46), Rotariu (Ahmet Emin Engin dk. 59), Conte, Ali Kaan Güneren, Suarez, Özder Özcan (Bruno dk. 73), Serkan Asan Yedekler: Taha Tepe, Atakan Çankaya, Güray Vural, Moryke Fofana Teknik Direktör: Kenan Kocak Antalyaspor: Kağan Arıcan, Muhammed Emin Özkul, Hasan Yakub İlçin, Gueye, Ensar Buğra Tivsiz, Ramazan Özçelik, Berkay Topdemir (Mücahid Emre Özata dk. 59), Mevlüt Şimşek, Hasan Ürkmez (Kayra İlkbaharlılar dk. 86), Kerem Kayaarası, İbrahim Kencu (Arda Altun dk. 59) Yedekler: Sadullah Yiğit Kabakuşak, Üveys Yasir Satık, Ali Demirbilek, Teknik Direktör: Alaattin Gülerce Goller: Conte (dk. 12 ve 24), Suarez (dk. 16, Rotariu (dk. 31), Özder Özcan (dk. 50), Bruno (dk. 85) (Iğdır FK) Sarı kart: Doğan Erdoğan (Iğdır FK)
03 Şubat 2026 Salı - 15:57
Gökhan Değirmenci’den Skriniar açıklaması
Kocaelispor’un tecrübeli file bekçisi Gökhan Değirmenci, Fenerbahçeli futbolcu Milan Skriniar’ın tribünlere yaptığı hareketle ilgili, "Camialar futbolcuların arkasında durur ama bu arkasında durulacak hareket değil. Ne kendisine ne de camiasına yakıştırdım" dedi. Jova’nın sakatlığının ardından forma bulmasıyla ilgili olarak da kendimizi hazır tuttuğunu, her hafta oynayacakmış gibi hazırlandığını söyledi. Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında 5 Şubat Perşembe saat 18.00’de Kocaeli Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak. Körfez ekibinde mücadelenin hazırlıkları bugünkü antrenmanla başladı. Körfez Brunga Tesisleri’nde çalışan yeşil-siyahlılarda dünkü Fenerbahçe müsabakasında uzun süre sahada kalan futbolcular yenileme yaparken, az süre alan ve forma şansı bulamayan futbolcular ise ısınmanın ardından dar alanda çift kale maç oynadı. Tedavisi süren kaleci Aleksandar Jovanovic ise antrenmana katılmadı. "Fenerbahçe’den 3 gün sonra Beşiktaş ile oynamak bizim için avantaj" Antrenman öncesinde takımın deneyimli eldivenlerinden Gökhan Değirmenci, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Değirmenci, "Fenerbahçe maçına hafta içinde çok iyi hazırlanmıştık. Fenerbahçe de UEFA maçının yorgunluğuyla gelecekti. Fenerbahçe’nin zaaflarına ve yaptığı şeylere çok iyi hazırlanmıştık. Bunun karşılığında saha içinde oyuncu arkadaşlarımız gereğini de yaptı. Çok iyi mücadele oldu. İyi de pozisyonlara girdik. Kendimiz değerlendiremedik maalesef. Sonucunda içerde hiç hak etmediğimiz mağlubiyet oldu. İnşallah bundan sonraki haftalarda bunu tersine çevireceğiz" dedi. Kupada oynayacakları Beşiktaş maçına dair ise kaptan kaleci, "Kulübümüzün, hocamızın ve bizlerin düşüncesi kupada iddialı olmak. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından da 3 gün sonra Beşiktaş ile içerde oynayacak olmamız ve iddialı olmak istediğimiz kulvarda oynamamız aslında bizim için avantaj. İçerde çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bizde bir an önce bunu maçı unutup kupada iddialı olduğumuzu herkese tekrar göstermek istiyoruz. İçerde Beşiktaş maçını kazanıp yolumuza kupada da devam etmek istiyoruz, son maçı da oynayıp" şeklinde konuştu. "Her hafta oynayacakmış gibi hazırlandım" Mevkidaşı Aleksandar Jovanovic’in sakatlığı sonrası tedavi için ülkesine gitmesi ve kendi performansıyla ilgili olarak Gökhan Değirmenci, "Jova’ya tekrar geçmiş olsun demek istiyorum. Sakatlık, hastalık, ceza futbolda olabiliyor. Biz de arkasında durduk bugüne kadar ve bu tarz olumsuzluklara karşın kendimizi hazır tuttuk. Kendi çalışmalarımı güzel bir şekilde sürdürdüm. Her hafta oynayacakmış gibi hazırlandım. Neticesinde maalesef böyle bir şey oldu, Allah kimseye sakatlık vermesin. Bize de şans geldi. Biz de o şansı kulübümüze layık olacağı şekilde kullanmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu. Gökhan Değirmenci: "Eminim ki Fenerbahçe camiası yaptığının yanlış olduğunu dile getirmiştir" Milan Skriniar’ın tribünlere karşı yaptığı hareketi değerlendiren Değirmenci, "Alkış olayını gördüm ve hakeme tahrik ettiğini söyledim. Maalesef maçtan sonra videolarda çok daha vahimini gördük. Gerçekten olmaması gereken bir şey. Herkese çoluğunuzla çocuğunuzla maça gelin diyoruz. Herkesin ailesi var. Bu tarz hareketi ne kendisine yakıştırdım, ne de camiasına. Olmaması gereken hareketti ve bunun sahada karşılığı da olmadı. Bu tarz hareketler arkasında durulacak hareketler de değil. Camialar oyuncuların arkasında durur ama eminim ki Fenerbahçe camiası da yaptığının yanlış olduğunu dile getirmiştir. Biz Müslüman bir ülkeyiz ki dünyanın hiçbir yerinde yapılmaması gereken hareketti" cümlelerine yer verdi.
03 Şubat 2026 Salı - 15:45
Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Junior Olaitan, İstanbul’a geldi
Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Beninli futbolcu Junior Olaitan, transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a geldi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder