Son Dakika
|
ABD basını anlaşmayı duyurdu: Trump'ın onayı bekleniyor"
Mardin’de iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 7 yaralı
Antalya’da akran zorbalığı!
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den CHP’ye kongre için ’9 Eylül’ önerisi
Futbolcu Furkan Perker bayram tatili yolunda ailesiyle kaza geçirdi: 5 yaralı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Çamlıca Camii'nde bayram mesajı!
Acemi kasaplar hastaneye koştu!
MHP lideri Bahçeli, Merhum Türkeş’in kabrini ziyaret etti
Artvin’de sağanak taşkınlara neden oldu
Demokrasi şehitleri mağdurları ilk kez Dolmabahçe’de
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Transparent Steel Church Revives Belgium’s Historic Herkenrode Abbey
İspanya Başbakanı Sanchez'in kardeşi hakim karşısına çıktı
Ticari araç koyun sürüsüne daldı: Çoban öldü, 9 koyun telef oldu
SOLOTÜRK'ten İstanbul Boğazı’nda selamlama uçuşu
CHP’den 3 bayram sonra AK Parti’ye bayram ziyareti
Kesmek için büyükbaş hayvanı 6’ıncı kata çıkardı
ABD ordusu Doğu Pasifikte uyuşturucu taşıyan tekneyi vurdu: 2 ölü
İran’dan "kırmızı çizgi" açıklaması: "Geri adım atmayacağız"
SPOR
Trabzonspor, play-off’a veda etti
28 Mayıs 2026 Perşembe - 20:05:38
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Trabzonspor, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ne 94-78 mağlup oldu ve seride 2-0 geriye düşerek elendi. Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan play-off çeyrek final ikinci maçının ilk periyodunu 29-22 geride tamamlayan Trabzonspor, ikinci periyotta 26 sayı üreterek devreyi 48-48 eşitlikle kapattı. Son periyoda 74-64 geride giren bordo-mavili ekip, son periyotta da 14 sayı üretti ve parkeden 94-78’lik skorla mağlup ayrılarak seride 2-0 geriye düştü ve play-off’a veda etti.
28 Mayıs 2026 Perşembe - 19:47
Nihat Özbağı’ndan Aziz Yıldırım’a: "Stadyum benden şampiyonluk sizden"
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım ile yönetim listesinde yer alan Nihat Özbağı, stadyum projesiyle ilgili konuştu. Özbağı, "Stadyum benden şampiyonluk sizden" dedi. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım ile yönetim listesinde yer alan Nihat Özbağı, sarı-lacivertli ekibin stadının 64 bin kişiye çıkacağı projenin detaylarını konuştu. Özbağı proje üzerinde anlatım yaparak etap etap ilerleyeceğini belirterek, "Önce kulelerin yükseltilmesi, güçlendirme, ilave tribünlerin yapılması; tüm bunlar Fenerbahçe’ye aşırı yük getirmeyecek şekilde olacak. Bu kapasite artışından dolayı kulübe 30 ila 40 milyon Dolar ilave gelir gelecek" ifadelerini kullandı. Yıldırım, "Bu stadyumu seneye mayıs ayında bitirmiş olacağız ve kupayı 64 bin kişinin önünde kaldıracağız" derken, Özbağı ise, "Başkanım söz veriyorum. Şampiyonluktan önce stadı bitireceğim. Stadyum benden şampiyonluk sizden" diye karşılık verdi. Aziz Yıldırım ise şampiyonluğun kolay olduğunu, stadın mayıs ayına kadar yapılmasını söyledi.
28 Mayıs 2026 Perşembe - 18:40
Elazığspor Başkan Adayı Ahmet Toprak, "Seçilsek de seçilmesek de 30 milyon TL hibe edeceğimizi taahhüt ediyoruz"
Elazığspor Başkan Adayı Ahmet Toprak, kongre sonucundan bağımsız olarak Elazığspor’a 30 milyon TL hibe edeceklerini açıklarken, diğer başkan adaylarına da aynı sorumluluğu üstlenme çağrısında bulundu. Nesine 2. Lig’de yeni sezon öncesi Ahmet Feti Yılmaz başkanlığındaki Elazığspor yönetimi olağanüstü genel kurul kararı almış, yeni sezon hedefini yeniden şampiyonluk olarak belirleyen bordo-beyazlı ekipte iş insanı Ahmet Toprak başkanlığa adaylığını açıklamıştı. Sadece konuşan değil, taşın altına elini koyan bir anlayışla hareket ettiklerini dile getiren Toprak, "Bu nedenle kongre sürecini beklemeden, mevcut yönetimimizle istişare halinde transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyoruz. Çünkü bu şehrin kaybedecek ne bir dakikası ne de heba edecek bir yılı vardır. Bu vesileyle kamuoyuna bir kez daha açık çağrıda bulunuyorum. Kongre sürecine kadar, seçilsek de seçilmesek de Elazığspor’umuza 30 milyon TL hibe edeceğimizi taahhüt ediyoruz. Aynı hassasiyet ve fedakarlığı tüm başkan adaylarından da bekliyoruz. Aday olan herkes, kongre sürecini beklemeden kulübümüze 30 milyon TL hibe ederek bu büyük mücadeleye omuz vermelidir. Çünkü bugün burada önemli olan şahıslar değil; şanlı armamız, büyük taraftarımız ve Elazığspor’un yeniden hak ettiği yerlere ulaşma hayalidir. Ben ve yönetimim, üstlendiğimiz bu tarihi sorumluluğun bilinciyle kongre sürecine kadar Elazığspor’umuz için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz" dedi.
28 Mayıs 2026 Perşembe - 18:14
Hakan Safi, Fethiye’de taraftarlarla buluştu
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, Fethiye’de kongre üyeleri ve sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi. Safi, seçimden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi hareketlilik sürerken, başkan adayı Hakan Safi rotasını Fethiye’ye çevirdi. Ece Saray Marina’daki bir restoranda düzenlenen buluşmada, kongre üyeleri ve çok sayıda taraftar Safi’ye yoğun ilgi gösterdi. Konuşmasında adaylık sürecine değinen Safi, henüz başka bir aday sahneye çıkmadan yola çıktıklarını ifade etti. Programın sonunda Hakan Safi, taraftarların sorularını yanıtladı ve katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuşmasında adaylık sürecine değinen Safi, "Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kiminiz şehir dışından geldiniz, kiminiz bayramınızı Fenerbahçe sevgisi için yarıda bırakıp buraya geldiniz. Biz bu yola erken çıktık, dik durduk" dedi. Kulis iddialarına da değinen Safi, "Hakkımızda türlü söylentiler oldu ama biz yolumuzdan dönmedik. Duruşumuzu ilk günden beri koruyoruz" ifadelerini kullandı. Seçime ilişkin iddiasını da yineleyen Safi, "Önümüzdeki hafta yapılacak seçimde sizlerin desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz. Fenerbahçe’mizin şanlı tarihi bir kere daha başlayacak" diye konuştu.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
15 Mart 2026 Pazar- 01:25
Son sözü Arda Güler söyledi, Real Madrid farklı kazandı
2
14 Haziran 2020 Pazar- 23:24
Süper Lig: Çaykur Rizespor: 2 - Galatasaray: 0 (Maç sonucu)
3
16 Mart 2026 Pazartesi- 12:20
Liverpool - Galatasaray maçını Szymon Marciniak yönetecek
4
16 Mart 2026 Pazartesi- 17:58
İstanbul’da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı
5
02 Nisan 2026 Perşembe- 20:15
Fenerbahçe, Sultanlar Ligi’nde finalde
05 Ocak 2026 Pazartesi - 19:10
Thomas Reis: "Yarınki karşılaşma güzel bir maç olacak"
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe’ye karşı oynayacakları Turkcell Süper Kupa yarı final maçı öncesi, "Yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 19:08
Milan Skriniar: "Finalde olmak istiyoruz"
Fenerbahçe kaptanı Milan Skriniar, Turkcell Süper Kupa yarı final maçı öncesi, "Güçlü bir takımımız var. Finalde olmak istiyoruz. Yarın bizim için iyi bir test olacak" dedi.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 19:06
Domenico Tedesco: "Bu maç için hazırız"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Samsunspor ile oynayacakları Turkcell Süper Kupa yarı final maçıyla ilgili, "Zor bir maç olacak. 2-3 gün antrenman yaparak, nerede olduğumuzu anlamak çok kolay değil. İyi bir maç olacak. Bizler de bu maç için hazırız" dedi. Tedesco, Musaba için kararını da bu akşam vereceğini söyledi.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 19:01
Burak Yılmaz: "Her maçı kazanmak istiyoruz"
Gaziantep FK, devre arası çalışmalarına Antalya’da sahada gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. İdmanda açıklamada bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Rakibimizin kim olduğunun bir önemi yok. Bizim oyun tarzımız var. Her maçı kazanmak istiyoruz. O yüzden bu doğrultuda devam ediyoruz" dedi. Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonrasında idman 5’e 2 ile devam ederken taktik çalışması ile devam etti. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Gayet iyiyiz. Gayet yoğun çalışıyoruz. İlk devre yaptığımız olumsuzluklar üzerine onları düzeltmek adına çok fazla çalışmalar yaparken diğerlerini de daha iyi nasıl yapabiliriz onlara bakıyoruz. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarın ilk hazırlık maçımızı oynayacağız. Allah oyuncularımıza sakatlık vermesin. Biz her şeyden mutluyuz, umutluyuz. Transferler konusunda da ilerlemeye çalışıyoruz. Çünkü transfer işi kolay değil bunların maliyeti var, yönetimimizin sorumlulukları var. O yüzden çok koordineli bir şekilde hem transferlerimizi hem de oyuncularımızı fit hale getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. "Her maçı kazanmak istiyoruz" İkinci yarı hakkında da konuşan Yılmaz, "Ben hiçbir zaman net bir hedef vermedim. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Rakibimizin kim olduğunun bir önemi yok. Bizim oyun tarzımız var. Her maçı kazanmak istiyoruz. O yüzden bu doğrultuda devam ediyoruz" diye konuştu. "Takım ikinci yarı daha iyi olacaktır" Kırmızı-siyahlıların orta saha oyuncusu Alexandru Maxim ise, "Tabii hazırlık süreci zor geçiyor. Bu da gerekiyor zaten. Bizim için de iyi bir şans tabii ki de birinci yarıda yapılan hataları görmek için. Güzel bir kamp süreci geçiriyoruz. Biz ikinci yarı geri döneceğimize eminim. Her bölgede kaliteli ayaklarımız var. Bazen de aynı seviyeyi korumak kolay olmuyor. Çünkü sezon boyunca maçlar farklılık gösterebiliyor. Biz burada bir aileyiz çok sıkı çalışıyoruz. Hatalarımızı düzeltmek istiyoruz. Takım ikinci yarı daha iyi olacaktır. Tekrardan geri dönüş yapabileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 18:56
Amed Sportif Faaliyetler, Florent Hasani’yi kadrosuna kattı
Amed Sportif Faaliyetler, son olarak Boluspor forması giyen 28 yaşındaki golcü oyuncu Florent Hasani ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Amed Sportif Faaliyetler’den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Boluspor forması giyen profesyonel futbolcu Florent Hasani ile 1,5 yıllık profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalamıştır. Transferimizin kulübümüze, oyuncumuza ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, formamız altında mücadele edecek oyuncumuza başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Hasani, bu sezon Boluspor formasıyla attığı 14 golle, Mbaye Diagne’nin ardından gol krallığında ikinci sırayı aldı. Ayrıca Hasani, Antalya’daki kampa katıldı.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 18:19
Fenerbahçe kafilesi Adana’ya geldi
Turkcell Süper Kupa yarı final maçında Yeni Adana Stadyumu’nda Samsunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Adana’ya geldi. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, "Adana güzel yer, Adana insanı sıcaktır. Burada olmaktan mutluyuz" dedi. Fenerbahçe kafilesi uçakla Mersin’in Tarsus ilçesindeki Çukurova Uluslararası Havalimanı’na geldi. Teknik Direktör Domenico Tedesco ve futbolcular otobüse binerek Adana merkezde konaklayacakları otele hareket etti. Sarı-lacivertli taraftarlar otel önünde kafileyi karşılayarak tezahüratlarda bulundu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, "Adana güzel yer, Adana insanı sıcaktır. Burada olmaktan mutluyuz. Takımın motivasyonunu gayet iyi gördüm" diye konuştu. Başkan Saran, otel önünde güvenlik önlemi alan spor şube polislerine de espri yaparak, "Nasılsınız spor şube, beni koruyor musunuz?" diyerek selamlaştı. Fenerbahçe - Samsunspor karşılaşması, yarın saat 20.30’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 17:44
Acıpayam’daki futbolsa sahası FIFA standartlarına getirildi
Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süredir bakım onarım çalışmaları yürütülen Acıpayam Futbol Sahası yeni yüzüne kavuştu. Sahanın zemini FİFA standartlarında sentetik çim ile kaplanırken tribün koltukları, atletizm pisti, elektronik skorboardu ve modern ışıklandırmasıyla tesis baştan aşağıya yenilendi. Denizli’de spor sahalarının tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2025 yılının son günlerinde çalışmaları tamamlanan Acıpayam Futbol Sahası, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kabulü yapılarak Türk sporuna kazandırıldı. Yenileme çalışmaları kapsamında 14 bin metrekare alana yayılan saha zemini tamamen elden geçirilerek FIFA standartlarında sentetik çim ile kaplandı. Seyirciler için 500 kişilik yeni tribün koltukları alındı. Futbol sahasının çevresinde yer alan 6 bin metrekare yürüyüş ve koşu pisti alanı sentetik halı ile kaplandı. Tesise elektronik skorboard takıldı. Stat aydınlatmaları yenilenerek geceleri antrenman, müsabaka ve vatandaşların spor yapmalarına uygun hale getirildi. Eski görünümüne bakarak tesis adeta baştan aşağıya yenilenmiş oldu. "Acıpayam’a ve Türk sporuna hayırlı olsun" Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla Acıpayam Futbol Sahası’nın ilçeye ve Türk Sporuna uzun vadeli katkılar sağlayacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan şunları kaydetti. "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Denizli genelinde spor tesislerimizi yenilemeye, modern standartlara kavuşturmaya devam ediyoruz. Acıpayam Sahası artık hem sporcularımıza daha konforlu bir antrenman ortamı sunacak hem de ilçemizde sporun gelişmesine ivme kazandıracak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tesisimizin Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 17:44
Konyaspor, Antalya kampı hazırlıklarını sürdürüyor
Konyaspor, Antalya Belek’te devam eden devre arası kamp çalışmalarında dördüncü günün ilk antrenmanını tamamladı. Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı. Topla oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı. Yeşil-beyazlı ekip, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 17:24
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmeye devam ediyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, her ayın ilk pazar günü geleneksel hale getirdiği "Her Adım Bir İz" Değirmen Boğazı Halk koşusu ile hemşehrilerini sağlıklı yaşama yönlendirmeyi amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi, spor farkındalığını artırmak amaçlı hayata geçirdiği etkinliğe, bu ay Bisiklet Halk Sürüşünü de ekleyerek vatandaşları şehir içinde bisiklet kullanmaya teşvik ediyor. Değirmen Boğazı’nda belirlenen parkurda gerçekleştirilen ve Değirmen Boğazı içinde son bulacak olan koşu ve Avlu Gençlik Merkezi’nin önünden hareket edilerek Değirmen Boğazı’nda sona eren bisiklet sürüşü saat 10.00’da her yaştan vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Şehrin enerjisi artacak Şehrin enerjisini artıracak, doğayla iç içe keyifli ve hareket dolu bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar geçtiğimiz pazar günü hep birlikte bu etkinlikte buluştu. Katılımcıların, temiz hava ve doğal güzellikler eşliğinde hem spor yaparak hem de sağlıklı yaşam bilincini pekiştirmesi hedeflenen etkinlikte yürüyüş sonrası ikramlar da sunuldu. Sunulan ikramların yanı sıra Zumba Etkinliği ile keyifli anlar yaşayan katılımcılar eğlenceli bir Pazar günü geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Katılımcılardan tam destek Balıkesir Bisiklet Spor Kulübü üyelerinden Ayhan Kaynak, "Bu etkinliği Büyükşehir Belediyesi sayesinde her ayın ilk pazar günü yapmayı planlıyoruz. Güzel bir etkinlik, destekler çok iyi. Sağ olsunlar Ahmet Başkan ve Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu organizasyon yılın on iki ayına yayılarak halka açık bisiklet sürüşü yapılacak. Bütün halkımızı davet ediyoruz. Sürüş sonrası etkinliklerle de bunu süsleyeceğiz" dedi. Bahadır Yılmaz ise, "Bence gayet güzel oluyor. Hem eğlence oluyor, hem de sporda sosyal bir aktivite oluyor" diye konuşarak Ahmet Akın’a teşekkürlerini iletti. ‘Belediyenin destek olması çok güzel’ Susurluk Bisiklet Platformu adına etkinliğe katıldığını dile getiren Hakan İldeniz, "Ben kendi şahsım adına çok mutluyum. İnşallah ailelerimizle birlikte katılacağız. Bu etkinlikler çoğaldıkça insanlar daha çok bisiklete bindikçe şehir içindeki trafik daha da rahatlayacaktır. Bu da çok önemli bir şey hayatımızda. Bisiklet çok önemli hayatımızda. Ahmet Akın Başkanımıza bu yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür ederim ve devamını dilerim" dedi. Balıkesir Bisiklet Kulübü üyelerinden Hüseyin Özdereköylü, "Bugün güzel bir etkinlik vardı. Belediye de sağ olsun yardımcı oldu. Hava da çok güzel. Tabii biz bu etkinliklerin daha da artmasını diliyoruz ki bisikleti sevelim sağlıklı bir yaşam olsun. Herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyoruz. Haftanın iki günü yapıyoruz zaten ama belediyenin destek olması çok daha güzel bundan dolayı çok mutlu olduk" diyerek etkinliğe duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ‘Yüz seksen kilometre öteden çıkıp geldiğime değdi’ Bir on beş yıldır amatör olarak koşuyorum. Tabii Büyükşehir Belediyesi’nin ve Ahmet Akın Başkanımızın sportif faaliyetlere destek olması bizleri çok sevindiriyor." diyen Turgay Turan, "Güzel bir etkinlik, her şey için Ahmet Başkanımıza, Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. Bu etkinlik için İzmir’den geldiğini dile getiren Mahmut Güneş "Burada bisiklet sporuna ve koşuya gönül vermiş arkadaşlarım var. Her ayın ilk pazar günü yapılan bir etkinlik. Yüz seksen kilometre öteden çıkıp geldim, buna değdi. Durduğumuz yerde vücut hamlıyor, spor herkesin hakkı. Spor yapmak güzel bir şey. Herkesin burada olmasını temenni ederim." dedi. Etkinliğin çok güzel olduğunu söyleyen Metin Süratli ise "Doğa ile iç içe oluyoruz. Sonrasında da ikramlar var. Temiz havada herkesi spora bekleriz. Ahmet Başkanımıza çok teşekkür ederiz. İyi ki var. Bu seçenekleri, şartları sağladığı için kendisine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 16:54
Sertaç Çam Elazığspor’a imzayı atıyor
Bursaspor’da devre arası ayrılığı netleşti. Tecrübeli kanat oyuncusu Sertaç Çam, Elazığspor ile anlaşma sağladı, transfer kısa sürede resmileşecek. Bursaspor’da devre arası transfer döneminin en dikkat çeken ayrılıklarından biri yaşanıyor. Sezon başında büyük beklentilerle kadroya katılan Sertaç Çam, Elazığspor ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcunun, yeşil-beyazlı ekibin Antalya Belek’te sürdürdüğü kampın akşam antrenmanında yer almaması, ayrılığın netleştiği şeklinde yorumlandı. Bursaspor ile Elazığspor’un son detaylar üzerinde anlaşma sağladığı, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından transferin kısa süre içerisinde duyurulacağı öğrenildi. Bu transferle birlikte Bursaspor’un kasasına ciddi bir bonservis geliri girmesi bekleniyor. Sertaç Çam, yeşil-beyazlı forma altında ligde 15 maçta 7 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyarken, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta 1 gol kaydetti. Enes Çelik, Sertaç Çam’ın ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada ise şu cümleleri kullundı; “Emeklerine sağlık Sertaç, yolun açık olsun. Bursaspor’da verdiğin katkılarla iyi hatırlanacaksın. Elazığspor’da başarılı bir dönem geçirmeni temenni ediyorum.”
05 Ocak 2026 Pazartesi - 16:27
Galatasaray ile Trabzonspor 142. randevuda
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray ile Trabzonspor, bugün Gaziantep’te mücadele edecek.
05 Ocak 2026 Pazartesi - 16:26
Genç kızlar futsalda şampiyon Düzce Spor Lisesi oldu
Okul sporları genç kızlar futsal müsabakaları sona erdi. Büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olan müsabakalarda şampiyon Düzce Spor Lisesi oldu. Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen genç kızlar futsal müsabakaları Bahçeşehir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olan müsabakalarda sporcular, centilmence mücadeleleriyle takdir topladı. Turnuvada; Düzce Spor Lisesi birinci, Esin Olcay Anadolu Lisesi ikinci, Farabi Anadolu Lisesi üçüncü ve Düzce Mevlana Kız Mesleki ve Teknik Lisesi (A) dördüncü olarak önemli bir başarı elde etti. Dereceye giren takımlara ödülleri, Spor Hizmetleri Müdürü Gülay Ercan ile Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru tarafından takdim edildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder