YEREL HABERLER - 30 Nisan 2012 Pazartesi 15:28

MİLLETVEKİLİ KÖPRÜLÜ ``1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN``

A
A
A
MİLLETVEKİLİ KÖPRÜLÜ ``1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN``

1 Mayıs`ın emek ve dayanışma günü olduğunu kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, işçi dayanışmasının sembolü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı`nın tüm yurtta coşkuyla kutlanmasını istedi.
İşçi sınıfının birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutladığı 1 Mayıs İşçi Bayramı`nın Türkiye`de mücadeleler sonucunda remi tatil ilan edildiğini kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, ``Bu kazanımla beraber bu yılda emek mücadelesinin, işçi dayanışmasının sembolü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı`nı tüm yurtta coşkuyla kutlayacağız. Her yıl olduğu gibi bu yılda bağımsızlıktan, cumhuriyetten, demokrasiden yana olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1 Mayıs kutlamalarına omuz omuza büyük bir sorumluluk içinde katılacağız. Sendikalı, sendikasız işçi ve memurlar, emekliler, çiftçiler, işsizler, gençler, kadınlar ve tüm vatandaşlar kendilerine yönelik tüm haksızlıkları, saldırıları durdurmak, gerici, emek düşmanı AKP anayasasına karşı mücadele etmek için alanlara çıkacaktır.`` dedi.
Hayatını kaybeden işçiler için meydanlarda olacaklarını aktaran Köprülü, ``Maden göçüklerinde hayatını kaybeden işçiler, gölette elektrik arızasını tamir ederken can veren işçiler ve inşaat çadırlarında yanarak hayatını kaybeden işçilerin acısını içimizde yaşayarak, onların haklı mücadelesini sürdürmek için emek ve dayanışma günü olan 1 Mayıs`ta tüm vatandaşlarımızı omuz omuza olmaya çağırıyoruz. 1 Mayıslar; işimize, ekmeğimize, vatanımıza ve cumhuriyete daha sıkı sarılacağımız günler olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle birlik, mücadele ve dayanışma bayramını yürekten kutluyorum.`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir