YEREL HABERLER - 30 Aralık 2012 Pazar 10:37

İSTANBULLU ÖОRENCİLERDEN MALKARALI ÖОRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ

A
A
A
İSTANBULLU ÖОRENCİLERDEN MALKARALI ÖОRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ

Tekirdağ`ın Malkara ilçesi Murat Erbay İlköğretim Okulu`ndaki 41 öğrenciye İstanbul 2001 Koleji tarafından gönderilen yeni yıl hediyeleri dağıtıldı.
İstanbul Yeşilköy 2001 Koleji Müdürlüğü ile Okul Aile Birliği öncülüğünde kermeslerden ve kolej öğrencilerinin katkılarıyla toplanan gelirlerden alınarak kardeş okul seçtikleri Malkara Murat Erbay İlköğretim Okulu`ndaki maddi geliri düşük 41 öğrenciye yeni yıl hediyesi olarak bot, mont, pantolon, diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.
İstanbul Yeşilköy 2001 Koleji Müdür Yardımcısı Bahadır Uysal, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Ülken, Aile Birliği üyeleri Sevil Köken, Hatice Gökçil Maşa, Malkara Murat Erbay İlköğretim Okuluna gelerek yardım malzemelerini Murat Erbay İlköğetim Okulu müdürlüğünce maddi geliri düşük ihtiyaç sahibi olarak tespit edilen öğrencilere dağıttılar.
Yardım ile ilgili açıklamada bulunan İstanbul Yeşilköy 2001 Koleji Müdür Yardımcısı Bahadır Uysal, ``Bu yıl da Okul aile birliği üyemiz Sevil Köken`in teklifi ile Malkara THK Saymanı Üzeyir Kocakır`ın eşi Emine Kocakır`ın girişimleri sayesinde ilgili makamların bilgisi dahilinde kolejin okul aile birliği ile öğrencilerin katkılarıyla elde edilen gelirler ile malzemelerin tedarik edilerek Murat Erbay İlköğretim Okulu`nda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere getirildik.`` dedi.
İstanbul Yeşilköy 2001 koleji yetkililerince 41 öğrenciye tek tek dağıtılan kışlık mont, bot,diş macunu ve diş fırçalarını alan ve bu yardımdan oldukça memnun olduklarını söyleyen Murat Erbay İlköğretim okulu öğrencileri çok sevindiklerini ifade ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir