ASAYİŞ - 12 Mart 2025 Çarşamba 19:00

Polisten kaçarken kaza yaptı, paylaşımı dikkat çekti: "Alkollüyken araç kullanmayın, polisten kaçmayın"

A
A
A

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan lüks otomobil sürücüsü, kaçarken kavşakta bariyerlere çarptı. Alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücüye toplam 63 bin 347 TL para cezası kesildi. Kazanın ardından sürücünün, "Alkollüyken araç kullanmayın, polisten kaçmayın" paylaşımı dikkat çekti.

Gece saatlerinde ilçe merkezindeki ana arterlerde devriye gezen polis ekipleri, seyir halindeki bir lüks otomobile dur ihtarında bulundu. Sürücünün ikazlara uymaması üzerine kovalamaca yaşandı. Hatip Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ne giren (Sarılar yolu) A.A. idaresindeki lüks otomobil, çevre yolu dönel kavşağında bariyerlere çarparak kaza yaptı. Sürücü A.A., bariyerlere saplanan araçtan yara almadan çıktı.

Alkolmetreyi üflemeyi reddeti

Daha önce de ehliyetine el konulduğu ortaya çıkan sürücü, trafik polisi tarafından uzatılan alkolmetreyi üflemeyi reddetti. İşlemleri için Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürülen A.A.’ya 63 bin 347 lira para cezası kesildi. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılarak yedi emin otoparkına konuldu.

"Kaçmayın" diye uyardı

Kaza sonrası A.A.’nın sosyal medyadan paylaştığı, "Kafanız güzelken araç kullanmayın, polisten kaçmayın" şeklinde hikayesine yazdığı mesajı dikkat çekti.

Hüseyin Tayyar

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.