ASAYİŞ - 17 Ekim 2020 Cumartesi 21:38

Cinayet zanlısı Sivas terminalinde yakalandı

A
A
A
Cinayet zanlısı Sivas terminalinde yakalandı

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Kol Köyü muhtarı Rüstem Kılıç’ı av tüfeği ile vurarak öldüren cinayet zanlısı Sivas’ta yakalandı.

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Kol Köyü muhtarı Rüstem Kılıç’ı av tüfeği ile vurarak öldüren cinayet zanlısı Sivas’ta yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Almus ilçesine bağlı Kol Köyü Muhtar Rüstem Kılıç (50) av tüfeği ile vurularak öldürülürken, cinayet zanlısı Yüksel K. (55) olay yerinden kaçtı. Jandarma ve polis tarafından aranan şahıs olaydan bir gün sonra akşam saatlerinde Sivas terminalinde yakalandı. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü cinayet büro amirliği ekipleri tarafından yakalan cinayet zanlı sağlık kontrolünden geçirildi. Tokat polisine teslim edilecek olan zanlının ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.


Geçtiğimiz gün iki komşu arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürüne kavgada köy muhtarı Rüstem Kılıç, av tüfeği ile bacağından vuruldu. Cinayet zanlısı Yüksel K. olay yerinden kaçarken, evli ve 3 çocuk babası muhtar Kılıç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Muhtar Kılıç’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından köyünde toprağa verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaray’dan stadyumda taraftara açık antrenman Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını stadyumda taraftarlara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü. RAMS Park’ta Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde sarı-kırmızılı taraftarlara ve basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Daha sonra futbolcular yarı sahada çift kale yaptığı maçlarla antrenmanı tamamladı. Ayak bileğinde kemik ödemi bulunan Gabriel Sara ile dizinde esneme olan Yaser Asprilla günü tedaviyle geçirdi. Taraftarlardan yoğun ilgi Şampiyonluk yolunda takımını yalnız bırakmayan Galatasaraylı taraftarlar, stadyumda yapılan antrenmana da yoğun gösterdi. Burada gerçekleştirilen antrenmanı yaklaşık 32 bin sarı-kırmızılı taraftarlar takip etti. Taraftarlar, futbolcuları tek tek tribünlere çağırırken, yaptıkları tezahüratlarla destek verdi. Galatasaraylı taraftarlar antrenman sırasında ayrıca meşaleler yaktı. Başkan Dursun Özbek, Okan Buruk ile birlikte taraftarları selamladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, antrenman devam ederken taraftarların isteğini kırmadı ve sahaya geldi. Burada Teknik Direktör Okan Buruk ile sarılan Başkan Özbek, kol kola girerek sarı-kırmızılı taraftarları selamladı. Eski futbolculardan destek Antrenmanı birçok sayıda eski futbolcu da stadyumdan izledi. Sarı-kırmızılıların eski futbolcularından Johan Elmander, Ryan Babel, Ryan Donk, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Hasan Kabze, Jimmy Durmaz, antrenmanı takip ederek futbolculara destek verdi. Galatasaray, Samsunspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.