SPOR - 02 Ağustos 2021 Pazartesi 17:26

Spor kompleksi yapımından sona yaklaşıldı

A
A
A
Spor kompleksi yapımından sona yaklaşıldı

Tokat Belediyesi tarafından yapılan mahalle spor komplekslerinin ikincisinde sona yaklaşıldı.

Tokat Belediyesi tarafından yapılan mahalle spor komplekslerinin ikincisinde sona yaklaşıldı.


Perakende Mahallesi’nde halı saha, oyun grupları ve yürüyüş yolları tamamlanan spor kompleksinde, spor salonu inşaatı devam ediyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile birlikte spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Eroğlu, şehrin iki ayrı noktasında oluşturulan mahalle spor komplekslerinin çocuklar ve gençler başta olmak üzere halka hizmet vereceğini kaydetti. Başkan Eroğlu, “Perakende mahallesinde yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alanda daha önce bir halı saha yapmıştık. Sonrasında peyzaj çalışmalarımızla, oyun gruplarımızla, yürüyüş yollarımızı yaptıktan sonra yine Mahalle Spor Salonumuzu inşa ediyoruz. İnşallah 3 ay gibi bir süre içerisinde spor salonumuzu tamamlayarak bu bölgedeki mahallelerimizin kullanımına sunacağız. İçerisinde, voleybol, hentbol, basketbol ve salon sporların yapılabileceği spor salonumuzu tamamlıyoruz” dedi.


Sporu ve gençleri önemsediklerini belirten Başkan Eroğlu, “Gençlerin abisi olan bir belediye başkanı olarak gençlerimizin her talebini önemsiyoruz. Gençlerimiz için sosyal aktivite alanlarını artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Önce telefonu, sonra da kelepçeyi bahane ederek alkol testini reddetti Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü uzun süreli kovalamacanın ardından kaza yapması sonucu yakalandı. Sürücü, ekiplere önce telefonunu daha sonra da kelepçeyi bahane ederek alkol testini reddederken, 685 bin TL idari para cezası yazıldı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde ekipler, T.Ö. yönetimindeki 06 EPM 741 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Ekiplerin ihtarına uymayan T.Ö. kaçmaya başladı. T.Ö. uzun süren kovalamaca sonucu Kocasinan ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi 6309. Sokak’ta kaza yapması sonucu yakayı ele verdi. Ehliyetinin bulunmadığı öğrenilen T.Ö. ekipler tarafından gözaltına alınarak, polis aracına bindirildi. Ekipler tarafından alkol testi yapılmak istenen T.Ö. önce telefonunu daha sonrada kelepçesinin çözülmesi isteyerek, alkol testinin reddetti. T.Ö.’ye ‘dur ihtarına uymamak’, ‘ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘alkol testini reddetmek’ ve Trafiğin İlgili Maddelerince toplamda 685 bin TL idari para cezası yazıldı. Otomobil ise 60 gün süreyle trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan T.Ö. alkol testini reddettiği için ehliyet başvurusunu 5 yıl sonra yapabilecek. T.Ö. hakkında ‘trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan hakkında adli işlem başlatılarak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.