SPOR - 19 Ocak 2017 Perşembe 13:47

15 Temmuz Şehitleri anısına veteranlar hentbol müsabakası

A
A
A
15 Temmuz Şehitleri anısına veteranlar hentbol müsabakası

15 Temmuz Şehitleri anısına Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Veteranlar Hentbol müsabakası düzenlenecek.
22 Ocak 2017 Pazar günü saat 13:00’da Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Veteranlar Hentbol Müsabakası öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenlendi.
Basın toplantısına Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor Şube Müdür Vekili Taner Şentürk, Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı İsmail Karaca, Trabzon Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz ve eski Hentbolcu sporcular katıldı. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz anısına organize edilecek olan Veteranlar Hentbol müsabakası öncesinde açıklamada bulunan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, ülkenin çok zor bir süreçten geçtiğini kaydederek, “Ülkemizin geçirmiş olduğu bu zor süreçte şehitlerimizi unutmamak adına hentbol müsabakası düzenlemek istedik. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte şehitlerimizin anısına pazar günü saat 13.00’te 19 Mayıs Spor Salonu’nda eski hentbolcular ile bir araya gelerek bir hentbol müsabakası organize ettik. Bu organizasyona Trabzon’da ki bütün halkımız ve tüm sporseverler davetlidir. Trabzon bir spor şehri ve Trabzon’da uzun zamandan beri hentbol oynanmaktadır ve bu hentbol sporunda Trabzon’da görev almış, Süper Lig de ve Milli Takımlarda oynamış arkadaşlarımızda Samsun bölgesinde ki hentbolcu arkadaşlarımızda Trabzon’da böyle bir organizasyonu kendimize görev bildik. Çünkü ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçte devletimiz bu ülkeyi hainlere böldürmeyecektir. Bizlerde Şehitlerimizi her platformda anmaya ve onların aileleri ile bir arada olduğumuzu göstermek için böyle bir organizasyon düzenledik” dedi.
Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Karaca da, "Ülkemiz şu anda çok zor bir süreçten geçiyor. İçte ve dışta hainlerimiz maalesef çok fazla ve istememekte şehit vermekteyiz. En son iki gün önce Trabzon’a bir şehidimiz geldi. Şehitlerimizin ve ailelerinin hatırlanması adına bir farkındalık oluşturmak için böyle bir organizasyon yapıldı. Ben bu organizasyonu gerçekleştiren Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk olmak üzere katkısı olan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ve bütün Trabzon halkını davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.