SPOR - 15 Mayıs 2017 Pazartesi 09:34

Trabzonspor kayıplarda

A
A
A
Trabzonspor kayıplarda

Spor Toto Süper Lig’in 31.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Adanaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ligin son 5 haftasında 10 puan kaybederek büyük bir düşüş yaşadı.


Spor Toto Süper Lig’de evinde oynadığı Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarında yaşadığı puan kayıplarının ardından Adanaspor deplasmanından da istediğini alamayan bordo-mavililer kayıplara karıştı. Ligin ikinci bölümünde 31 puan toplayarak en fazla puan toplayan takımlar arasında ilk sıralarda yer alan Trabzonspor, son 5 haftada kaybettiği 10 puan ile büyük bir düşüş yaşadı.



Fırsatı değerlendiremedi


Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi. Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla üst basamakları zorlayan Karadeniz ekibi, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle düşüşe geçti. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftalarda eline geçen fırsatları iyi değerlendiremeyen bordo-mavililer, 5. sıradaki yerini 9. haftadır koruyor.



Beşiktaş mağlubiyeti sarstı


Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş’a 4-3 mağlup olmasının ardından sarsıldı. Ligin ikinci yarısında söz konusu maça kadar olan bölümde oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlikle önemli bir çıkışa imza atan bordo-mavililer, yenilgi yüzü ise görmedi. Karadeniz ekibi, Beşiktaş maçıyla birlikte oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek önemli puan kayıpları yaşadı ve üst basamaklara tırmanışta önemli bir yara aldı. Söz konusu dönem içinde 16 gol atan Trabzonspor, kalesinde ise 3 gol görmüştü. Bordo-mavililer, 5 maçlık bölümde attığı 9 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü.



Mayıs ayı yaramadı


Mayıs ayı güzel başlangıçlar yapmak için Trabzonspor’a yaramadı. Karadeniz takımı, Mayıs ayında oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Kayserispor’a sahasında 3-2 mağlup olan Trabzonspor, Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.