SPOR - 30 Ekim 2017 Pazartesi 11:21

Galatasaray’ın belalısı N’Doye, yine boş geçmedi

A
A
A
Galatasaray’ın belalısı N’Doye, yine boş geçmedi

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın sakatlığı, Rodallega’nın ise kırmızı kart cezalı olması nedeniyle Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın zorlu Galatasaray maçında şans verdiği Dame N’Doye’e, sarı-kırmızılıları yine boş geçmedi.

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın sakatlığı, Rodallega’nın ise kırmızı kart cezalı olması nedeniyle Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın zorlu Galatasaray maçında şans verdiği Dame N’Doye’e, sarı-kırmızılıları yine boş geçmedi.


Trabzonspor’da ilk sezonunda hayal kırıklığı yaşatan Senegalli futbolcu Dame N’Doye, geçtiğimiz sezonun son haftalarında kritik golleriyle takımına katkı sağlamıştı. Rodallega ve Burak Yılmaz transferlerinin ardından forma şansı bulamayarak yedek kulübesine mahkum olan 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon Süper Lig’de ilk kez Galatasaray maçında ilk on birde forma giydi. Bordo-mavili forvet, bu maçta da sarı-kırmızılı takımı boş geçmedi.


Senegalli futbolcu, geçtiğimiz sezon ligde 5, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 olmak üzere toplamda 8 gole imza attı. N’Doye, 2016-2017 sezonunda toplam 2 bin 351 dakika sahada kalmıştı. Golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Galatasaray ile oynanan iki maçta da gol atma başarısı gösterdi. Trabzonspor’un golcüsü, bordo-mavililerin İstanbul’da oynanan ve Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada takımının tek golünü atarken, bordo-mavililerin evinde 2-0’lık skorla kazandığı maçta da rakip fileleri havalandırmıştı. Dün akşam oynanan zorlu mücadelede de Galatasaray kalesini boş geçmeyen N’Doye, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Yusuf Yazıcı ile birlikte sarı-kırmızılı takımın kalesini golle havalandıran isimlerden oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.