POLİTİKA - 18 Haziran 2018 Pazartesi 08:46

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

A
A
A
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 2002 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türk siyasi tarihine damga vurarak tarih yazan AK Parti’nin 24 Haziran’da yeniden tarih yazacağını söyledi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 2002 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türk siyasi tarihine damga vurarak tarih yazan AK Parti’nin 24 Haziran’da yeniden tarih yazacağını söyledi.


AK Parti Trabzon Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Maçka ilçesinde sürdürdü. Zigana Dağı’nda bulunan turizm tesisleri ve restoranları gezen Milletvekili Balta’ya Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Milletvekili aday adayı Mehmet Karaoğlu, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.


24 Haziran seçimleri öncesinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Balta “Daha mutlu yarınlar, daha müreffeh bir Türkiye için 24 Haziran seçimlerinin çok büyük önem arz ediyor. 24 Haziran’a bir hafta kaldı. 16 yıldır iktidarımız ile ilgili vatandaşlarımızdan güzel şeyler duyuyoruz. ‘Önemli projelere imza attınız, iyi yönettiniz. Memlekette yaparsa, yine AK Parti yapar’ diyerek bizlere destek oluyorlar. AK Parti ailesi, 16 yıldır milletimizle beraber oldu, bundan sonrada olmaya devam edecek. Haftaya Pazar günü en önemli seçimini yapacağız. Çünkü ilk defa Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hayata geçecek. Bu yüzden görevimiz zor. Biliyorsunuz, büyük hedeflerimize güçlü liderlerle gideriz. Şuanda en güçlü lider Cumhurbaşkanımız Erdoğan, destek vermemiz lazım. Diğer yandan parlamentoda güçlü bir siyasi iktidar gerekiyor. Bir hafta içinde ev ev sokak sokak dolaşacağız” dedi.


Yeni dönemde Trabzon’a ve ülkeye çok daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Balta sözlerini şöyle sürdürdü:


“16 yıllık AK Parti iktidarımızda Ülkemiz sağlıktan, eğitime, turizmden enerjiye, sanayiden, ulaşıma, tarımdan ekonomiye kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı. Biz Trabzon için Türkiye için yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı teminat göstererek önümüzdeki yılarda neler yapacağımızı anlatıyoruz. 2023, 2051 ve 2073 hedeflerimizi anlatıyoruz. Ama muhalefete baktığımız zaman onlar Türkiye için yeni şeyler söylemiyorlar, gelecekten bahsetmiyorlar, onlar geriye dönük bakıyorlar. Türkiye’yi geriye götürmekten bahsediyorlar. Eski Türkiye’yi vaat ediyorlar. Yeni bir şey söylemiyorlar, Biz hiçbir zaman gerçekleştirilemeyecek bir şeyin sözünü milletimize vermedik. Şimdi bu hizmetleri güven ve istikrar içinde daha ileriye taşıyacağız. AK Parti, 2002 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türk siyasi tarihine damga vurarak tarih yazdı. 24 Haziran’da da yeniden tarih yazacağız.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Türk Yıldızları’na İstanbul’da büyük ilgi Türk Yıldızlarına İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi’nde düzenlenen imza günü ve söyleşi gününde vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. İmza alabilmek için metrelerce oluşan kuyruğun büyüklüğü havadan çekilen görüntüler ile gözler önüne serildi. Türk Ordusunun Kahraman Pilotlarından oluşan Türk Yıldızları, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesinde düzenlenen etkinlik ile vatandaşlarla buluştu. Etkinliğe İstanbul Hava Kuvvetleri Müze Komutanı Albay Seyran Gamsız, Türk yıldızlarından Binbaşı Sami Yalçın, Binbaşı Hasan Kocabas, Binbaşı Kürşat Kömür, Binbaşı Mehmet Balta, Binbaşı Gökhan Esen, Binbaşı Alim Kocaman, Yüzbaşı Mehmet Kılıç, Üsteğmen Fatih Sağlam ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlanan etkinlik MSÜ Hava Harp Okulu Askeri Bandosu gösterisi ile devam etti. Askeri marşların çalınması ile birlikte vatandalar aynı zamanda müzede bulunan uçak ve helikopterli gezdi. Ardından Türk Yıldızları söyleşisi ile ekibin nasıl kurulduğu ve hangi amaçlarla nerelerde gösteri yaptıkları anlatıldı. Ayrıca pilot adaylarının nasıl bir süreçten geçeceği nelere dikkat etmeleri gerektiği belirtildi. Söyleşi sonunda ise katılımcılar merak ettiklerini Türk Yıldızlarına sordu. En sonunda ise Türk Yıldızlarının posterleri imza etkinliği gerçekleştirildi. İmza alabilmek için oluşan metrelerce kuyruğun büyüklüğü havadan çekilen görüntülere yansıdı. (AFS-
Aydın Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’ndan Bahar Konseri Nazilli Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında tüm yörelerden eşsiz eserlerin seslendirildiği Türkülerle Bahara Merhaba Konseri düzenledi. Nazilli Belediyesi Türk halk müziği topluluğu Bahar konseri ile izleyenleri coşturdu. Mehmet yüzü güler kültür merkezi tiyatro salonunda gerçekleştirilen konsere belediye başkan yardımcısı Selahattin Yılmaz Belediye Meclis Üyeleri Gürel Çırpanlı ile Erhan Algan, CHP Nazilli ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. İki bölümden oluşan konserin sunuculuğunu Yücel Bildiren yaptı. Konserde şef Orhan Yeşiltepe yönetimindeki korist ve solistler çeşitli yörelere ait birbirinden güzel toplamda 24 türküyü seslendirdi. Baharı simgeleyen renkli kıyafetler ile sahneye çıkan solistlerin performansları salonu dolduran sanatseverler tarafından sık sık ayakta alkışlandı. Görsel şovlarında yapıldığı konserin finalinde Nazilli Sümerbanklılar Derneği kurucu eski Başkanı İlhan Öden tarafından derlenen Nazilli’nin kızları türküsü 80 yıl sonra ilk defa canlı olarak solist Adem Akkaya’nın muhteşem yorumu ile söylendi. Program sonunda konuşma yapan belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, "Değerli Belediye Başkanım Ertuğrul Tetik Bu konsere gelmeyi çok heves etmişti. Ancak önemli bir toplantısı çıktığı için bu konsere gelemedi. Saygı ve sevgilerini iletmemi istedi. Bu gece biz çok değişik duygular ve çok güzel bir gece yaşadık. Bu nedenle Türk Halk Müziği Korosu Şefi Orhan Yeşiltepe’ye Koro üyelerine saz arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bu konsere önemli katkı sağlayan sayın Avukat Yücel Bildiren’e , belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile tüm katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere Başkanımızın ve bizlerin desteği aynı şekilde hatta çoğalarak devam edecektir. İnşallah nice konserlerde sağlıkla hep birlikte olmayı diliyorum. Herkese tekrar sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.