SPOR - 13 Eylül 2018 Perşembe 17:48

Burak Yılmaz özür diledi

A
A
A
Burak Yılmaz özür diledi

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bugün İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından Burak Yılmaz da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla özür diledi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bugün İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından Burak Yılmaz da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla özür diledi.


Burak Yılmaz, kendisine ait Twitter hesabından, "Bu kadar üzücü olaylardan sonra sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun bu kadar güzel ve ılımlı yaklaşmasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Yaşanan olaylardan ve gündemi bu kadar meşgul etmekten dolayı çok üzgünüm. Benim için bütün konular geride kalıp kapanmış ve asla açılmayacaktır. Böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp üzdüğüm, kırdığım büyük Trabzonspor taraftarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Davalısı tarafından öldürülen avukat mezarı başında anıldı Davalısı tarafından 29 Nisan 2019 tarihinde öldürülen Aksaray Barosuna kayıtlı Avukat İbrahim Ergin ölümünün 5. yılında mezarı başında anıldı. Olay, 29 Nisan 2019 Hamidiye Mahallesi Bediüzzaman Caddesi’nde bulunan Sefa İş Hanı’nın 3. katındaki avukatlık bürosunda yaşandı. Aksaray Barosuna kayıtlı Avukat İbrahim Ergin (47) ile bürosuna gelen Abdurrahman Düzgün (46) arasında bir boşanma davasından dolayı tartışma yaşanmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Abdurrahman Düzgün belindeki tabancayı çekerek avukat İbrahim Ergin’e 5 el ateş etmişti. Avukat İbrahim Ergin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Abdurrahman Düzgün ise daha sonra silahı kafasına doğrultarak bir el ateş edip intihar ederek hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından tam 5 yıl geçerken Avukat İbrahim Ergin bugün ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Aksaray Barosu ve Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen programa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, Baro Başkanı Av. Ferit Köse ve çok sayıda avukat katıldı. Burada kısa bir açıklama yapan Baro Başkanı Ferit Köse, “Mesleğini icra ederken uğradığı hain saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşımız Av. İbrahim Ergin’in aramızdan ebediyete ayrılışının 5. yıl dönümünde saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz” dedi. Adli personel ve avukatlar Ergin’in mezarına karanfiller bıraktı.