SPOR - 09 Temmuz 2021 Cuma 17:08

Şanver ve Özen Hekimoğlu Trabzon FK bünyesine katıldı

A
A
A
Şanver ve Özen Hekimoğlu Trabzon FK bünyesine katıldı

Hekimoğlu Trabzon FK, Altyapı ve Futbol Akademisi Sorumlusu olarak Yavuz Şanver’i, Altyapı ve Futbol Akademisi Gelişim Koordinatörü olarak ise Ahmet Özen bünyesine kattı.

Hekimoğlu Trabzon FK, Altyapı ve Futbol Akademisi Sorumlusu olarak Yavuz Şanver’i, Altyapı ve Futbol Akademisi Gelişim Koordinatörü olarak ise Ahmet Özen bünyesine kattı.


Hekimoğlu Trabzon FK Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ve Başkan Vekili Suat Hekimoğlu katıldı. Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, pandemi dolayısı ile yaklaşık 2 yıldır altyapıdan istedikleri verimi alamadıklarını belirterek, "Şimdi ise altyapımızı daha üretken, daha başarılı bir hale getirmek için Trabzon’da en tecrübeli isim olan Ahmet Özen’i göreve getirdik. Bundan sonra altyapıdan genç yeteneklerin fışkırmasını bekliyoruz” dedi.


Altyapı ve Futbol Akademisi Sorumlusu Yavuz Şanver de, kendisini bu göreve layık gören başta Başkan Celil Hekimoğlu olmak üzere, yönetim kuruluna teşekkür etti. Kulüpte yeni bir yapılanma oluştuğunu ifade eden Şanver, “Hekimoğlu Trabzon FK’nın altyapısını kurumsal bir yapıya büründürmek, A takımımız ve Trabzon futboluna katkı sağlaması amacı ile altyapıda mevcut yapılanmanın üzerine yeni bir yapılanmaya gidildi. İnşallah bu yapılanmanın semeresini en kısa zamanda ilk başta Hekimoğlu Trabzon FK daha sonra da Trabzon futbolu görecektir” diye konuştu.


İmza töreninde konuşan Altyapı ve Futbol Akademisi Gelişim Koordinatörü Ahmet Özen ise, “Gerekli imkanlar, yeterli antrenmanlar, verilmesi gereken fırsatların verilmesi durumunda bu toprakların çocuklarının çok etkili ve verimli sonuçlar üreteceğine inanıyoruz. Yeni yapılanma içerisinde üniversiteler, ilimizin profesyonel ve amatör takımlarının altyapıları ile iş birliği içerisinde olacağız. Geniş kapsamlı bir çalışma yapacağız. İnşallah bu söylediklerimizi yerine getirerek, profesyonel takımımıza yeterli sayıda ve yeterli kalitede oyuncuları üreteceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’un yolları yenilendi Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından biri olan altyapı eksiklerinin tamamlanması için önemli projeler hayata geçirildi. Yaklaşık 1 Milyar 250 Milyon TL yatırımla kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje Bodrum halkının hizmetine sunuldu. Bu çalışmalar hayata geçirilirken Yarımada’nın farklı noktalarında kazı çalışmaları yapıldı ve yollarda bozulmalar meydana geldi. Bu nedenle bozulan yollarda Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum Belediyesi asfaltlama çalışmaları başlattı ve 10 mahallede sıcak asfalt çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Çalışmalar kapsamında Akyarlar 3,50 km, Turgutreis 5,70 km, Gümüşlük 1,65 km, Koyunbaba 2,50 km, Geriş 4,10 km, Yalıkavak 6,80 km, Gündoğan 4,92 km, Gölköy 3,00 km, Kızılağaç 1,90 km ve Çiftlik 3,93 km olmak üzere toplam 38 km yol çalışması yapıldı. Bodrum Yarımadasında yaşayan vatandaşlar ve esnaflar yolların yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirttiler. 30 yıldır Yalıkavak’ta esnaflık yapan Benan Gönülal, yaptığı açıklamada çalışmaların ardından yolların güzel hale geldiğini ve bu şekilde özellikle yerel turistin bölgeye daha çok geleceğini söyledi. Gönülal, “30 yıldır Yalıkavak’ta beyaz eşya sektöründe esnaflık yapıyorum. Ben nerdeyse her gün bu caddeyi kullanıyorum. Yolumuz, yapılan çalışmaların ardından çok güzel oldu. Şu günkü hali gerçekten çok güzel. Bir diğer açıdan baktığımızda turizmdeki en büyük eksikliğimiz yollardı. Ancak bu tür çalışmalarla yerli turistin ilgisini daha çok çekebiliriz” dedi. Yine Turgutreis’te 36 yıldır esnaflık yapan Kamuran Çaray, “İki sene önce çok kötüydü. Dışarıdan gelen insanlar çok şikayet ediyordu. Ben turistik bir işletmenin sahibiyim. Sevinçiliyz, daha iyi olur diye umuyorum” diye konuştu. Turgutreis bölgesinde çiçekçilikle uğraşan Hasan Ali Ünlü, kanalizasyon çalışmaları sırasında yolların çok bozulduğunu ancak bundan sonrasının güzel olduğunu söyledi. Ünlü, “ Bundan önce kanalizasyon çalışması vardı. Bu nedenle yollarımız berbattı. Bunun zorluğunu çektik ve bundan sonrası güzel olacak. Şu an yolların son hali çok güzel. Biz eskiden kanalizasyonumuzu vidanjörle çektiriyorduk, şimdi kanalizasyonumuz bağlanacak. Ayrıca asfaltlarımız ve yollarımızda güzel oldu” diye konuştu.
Erzurum Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü” Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Erzurum başta olmak üzere 81 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Orman Benim’ etkinliğine katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ormanları korumak ve yangınlara karşı alınacak önlemler konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen program kapsamında bir konuşma yapan Aynalı, “Orman yangınlarının sebeplerine baktığımızda yüzde 90’ının insan kaynaklı olduğunu görüyoruz. Ormanlarımızı korumalı, orman yangınlarına sebebiyet verebilecek hususlardan kaçınmalıyız” dedi. Genel Sekreter Aynalı, “Ağaç bir ulusun yaşamında en önemli yeri olan, bulunduğu topraklara can veren çok değerli bir varlıktır. Ağaç sevgisi bizlere bir ata mirasıdır. Bu mirasa hep birlikte sahip çıkmalıyız, çocuklarımıza ağaç sevgisini sürekli anlatmalıyız” diye konuştu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in etkin projeleri sayesinde kentin 10 yılda yeşil bir şehre dönüştüğünü kaydeden Aynalı, “Bir fidanı üretmek, toprakla buluşturmak tıpkı bir çocuğu büyütmek gibidir. Yarınlarımıza, çocuklarımız ve neslimize ağaç sevgisini kazandırmak yeşil, doğa ve ormanların korunmasını aşılamak hepimizin ortak görevidir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak 10 yılda 10 milyonu aşkın ağaç ve çalı grubunu toprakla buluşturduk. İnşallah; ağacı ve yeşiliyle daha yaşanılabilir, çevre ve doğayla uyumlu bir kentin inşası için el ve gönül birliğiyle çocuklarımıza, torunlarımıza ve geleceğimize daha güzel bir kent bırakacağız” kaydını düştü.