GÜNDEM - 01 Eylül 2025 Pazartesi 14:55

Trabzon’da 17 yeni iş makinesi daha hizmete alındı

A
A
A
Trabzon’da 17 yeni iş makinesi daha hizmete alındı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin makine parkına dahil edilen 17 yeni iş makinesi bugün törenle hizmete girdi.


Büyükşehir Belediyesi Yalıncak Ek Hizmet Binası yerleşkesinde yapılan törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve kurum çalışanları katıldı.


Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Göreve geldiğimiz andan itibaren ekonomik ömrü ortalama ve üzerinde olan iş makinelerimizi yeniliyoruz. Hizmet ağımız itibarı ile altyapı ve yol konusundaki çalışmalarımıza katkı sağlamak adına önemli çalışmalara imza atıyoruz. Geçen yıl 104 milyona mal olan 18 adet iş makinemizi filomuza kazandırmıştık. Böylece 84 olan makine parkımızı 102’ye çıkarmıştık. Bugün de 17 iş makinesini hizmete alıyoruz. Filomuzu güçlendirdik. Geçen yıl 102’ye çıkardığımız iş makinesi sayımızı da böylece 119’a çıkardık. Hayırlı, uğurlu olsun. Göreve geldiğimiz andan itibaren makine parkımızdaki imkan ve kabiliyetimizi yüzde 41’lik bir oranla yükseltmiş olduk. Bugünkü teslimatımızla birlikte 160 milyonluk bir kısım daha finans olarak devreye alınmış oldu" dedi.


Konuşmaların ardından dua edilerek yeni iş makineleri hizmete alındı.



Trabzon’da 17 yeni iş makinesi daha hizmete alındı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da feci kaza: 6 ay önce evlenen genç çifti ölüm ayırdı Burdur’da kontrolden çıkan otomobilin refüjdeki elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada genç çiftten kadın hayatını kaybetti, erkek ise yaralandı. Otomobili sıkıştırarak kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen kamyon sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza, saat 01.00 sıralarında Emek Mahallesi Bülten Ecevit Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhan Y. (22) idaresindeki 20 SE 787 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, otomobilde yolcu olan eşi Rabia Yalçın (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza ihbarı üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı otomobil sürücüsü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından Rabia Yalçın’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kaza haberi alarak olay yerine gelen Rabia Yalçın’ın yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza anında otomobili sıkıştırarak kazaya sebep olduğu iddia edilen 55 BZ 360 plakalı kamyonun sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan geçtiğimiz Ağustos ayında evlenen genç çift, düğünlerinde kaza yaptıkları otomobili kullandıkları öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.