SPOR - 24 Nisan 2025 Perşembe 21:23

Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 0 - Göztepe: 0 (İlk yarı)

A
A
A
Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 0 - Göztepe: 0 (İlk yarı)

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında Trabzonspor, Papara Parkt’ta Göztepe ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.



Maçtan Dakikalar (İlk yarı)


11. dakikada topla birlikte ceza sahasına giren Zubkov, vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Arda Özçimen’den döndü. Dönen topla buluşan Nwakaeme’nin sol çaprazdan vuruşunda kaleci Arda gole izin vermedi.


16. dakikada Sikan’ın sağ taraftan ortasında Banza’nın kafa vuruşunda top auta çıktı.


31. dakikada Nwakaeme’nin sol taraftan ortasında Banza’nın yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti.


41. dakikada Trabzonspor’un sağ kanattan kullandığı korner atışında Savic’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.



Hakemler: Cihan Aydın, Hakan Yemişken, Mustafa Savranlar


Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Savic, Batagov, Mustafa Eskihellaç, Lundstram, Ozan Tufan, Sikan, Zubkov, Nwakaeme, Banza


Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Visca, Cham, Batın Efe Sarsmaz, Cihan Çanak, Arif Boşluk, Yiğithan Çubukçu, Ali Şahin Yılmaz, Umut Beşli, Enis Destan


Teknik Direktör: Fatih Tekke


Göztepe: Arda Özçimen, Nazım Sangare, Taha Altıkardeş, Heliton, Koray Günter, Doğan Erdoğan, Dennis, Ogün Bayrak, David Tijanic, Emersonn, Romulo


Yedekler: Arda Ercan, Mateusz Lis, Silva, Matsuki, Ahmed Ildız, Kubilay Kanatsızkuş, İsmail Köybaşı, Furkan Bayır, Lasse Nielsen


Teknik Direktör: Stanimir Stoilov


Sarı Kart: Heliton (Göztepe)



Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 0 - Göztepe: 0 (İlk yarı)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Isınmak için arabaya girdi araç yanınca feci şekilde can verdi Kağıthane’de ısınmak için tamirhanenin önünde tamir için otomobile giren evsiz şahıs, otomobilde çıkan yangın sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay 03.00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yaşayan evsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tamirhane önünde tamir edilmesi için bırakılan otomobilin kırık camından içeri girdi. Bir süre sonra araçta henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bilincini kaybeden şahıs yanan otomobilin içinde feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangını söndüren itfaiye otomobilin içindeki cansız bedeni görünce polis ekiplerine haber verdi. Yanan aracın olduğu yere çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yanan otomobilin sahibi ve tamirhanede çalışan tamirci çağrıldı. Olay yerinde alınan ilk ifadelere göre otomobilin 1 aydan fazla süredir tamirhanede beklediği, camının kırık olduğu öğrenildi. Isınmak için araca girdi yanarak hayatını kaybetti Olay yeri inceleme ekipleri yangının neden çıktığını ve hayatını kaybeden sokakta yaşayan kişinin hayatını neden kaybettiği üzerine incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilin içinde cenin pozisyonunda bulunan evsiz şahsın civarda sokakta yaşadığı ısınmak için daha önce başka arabaların da içine girdiği öğrenilirken yanan aracın içine de soğuk havadan korunmak için girdiği tahmin ediliyor. Yetkililer hem yangın hem de hayatını kaybeden şahıs için inceleme başlattı.