ASAYİŞ - 18 Haziran 2017 Pazar 21:27

Tunceli Valiliği: “Terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu"

A
A
A
Tunceli Valiliği: “Terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu"

Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesi sınırlarında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını bildirdi.

Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesi sınırlarında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını bildirdi.


Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca ilimiz Nazımiye ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen ’Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk-92’ operasyonu kapsamında terör örgütü mensubu bir grup ile sıcak temas sağlanmış olup çıkan çatışmada 1 kahraman askerimiz şehit olmuş 2 kahraman askerimiz hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı askerlerimiz gerekli tedavinin yapılması için Tunceli Devlet Hastanesine getirilmiştir" denildi.


Açıklamada, terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam ettiği vurgulandı.


Öte yandan teröristlerin bulunduğu bölgeye helikopterlerle özel timler sevk edildiği öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.