- 18 Ekim 2018 Perşembe 15:14

Hozat’ta “Hoş Geldin Bebek” projesi

A
A
A
Hozat’ta “Hoş Geldin Bebek” projesi

Tunceli’nin Hozat ilçesinde yürütülen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Kaymakam Hüseyin Çam, yeni doğan bebekleri ziyaret ederek hediye verdi.

Tunceli’nin Hozat ilçesinde yürütülen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Kaymakam Hüseyin Çam, yeni doğan bebekleri ziyaret ederek hediye verdi.


Hozat Kaymakamı Hüseyin Çam, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üzerinden yürüttükleri projesi kapsamında ilçede yeni doğan üç bebeğin ailesine ziyarette bulundu. Kaymakam Çam, ziyarette Ayaz, Taha ve Poyraz ismi verilen bebekler için ailelere hediyelerini teslim etti.


Doğumdan ölüme, hastalıkta ve sağlıkta vatandaşların yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Kaymakam Çam, “Yapılan ziyaretlerde vatandaşımızın mutluluğunu paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak hoş geldin bebek setini annelerimize hediye ediyoruz. Yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hayırlı evlat, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmalarını temenni ediyorum”dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul IX. Eğitim Teknolojileri Konferansı gerçekleştirildi Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) tarafından düzenlenen IX. Eğitim Teknolojileri Konferansı Doğuş Üniversitesi (DOU) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Konferansın hedef kitlesi, her branştan öğretmenler, idareciler, karar alıcılar, BT yöneticileri, eğitim teknologları, okullarında teknoloji lideri olan öğretmenler olarak belirlendi. Konferansın, teknolojiye yatırım yapmayı planlayan okulların yol haritalarını oluşturmalarında etkili bir rol oynaması düşünülüyor. Doğuş Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen IX. Eğitim Teknolojileri Konferansı, birçok bilim insanını ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür ve Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Öztürk’ün yaptığı konuşmalarla başlayan konferans, M. Serdar Kuzuoğlu’nun “Yapay Zekâdan Alınacak Akıl” başlıklı konuşmasıyla devam etti. Konferansta, Uluslararası Bakalorya Değerlendirme Direktörü Matthew Glanville ve Google Yapay Zekâ Lideri Laurence Moroney’in de yer aldı. Konferansa katılım gösteren okullar ve öğretmenler yaptıkları sunumlar ve çalıştaylarla, teknolojinin etkin kullanımı konusunda iyi örnekleri, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Paydaş teknoloji şirketlerinin stantlarına da yer verilen konferansla, katılımcıların yeni teknolojiler konusunda incelemeler yapmaları ve deneyim kazanmaları hedeflendi. Konferansın internet adresinden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: “Günümüzde, teknolojinin müfredata ve okul hayatına dahil edilmesi eğitim kurumları için önemli bir hedef haline gelmiştir. Öğrencilerimizi içinde bulunduğumuz dijital çağın gerektirdiği becerilere sahip bireyler olarak yetiştirmek temel önceliklerimizden biridir. Teknolojinin eğitim ortamlarının doğal bir parçası olarak yapılandırılması ve kullanılması bu alanda yapılan yatırımların başarıya ulaşması için kritik bir öneme sahiptir.”